Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Nepruhledny Sklenik - Klikni zde pro originální téma
TERMIX
Kup si reflexni(kuva drahe) folii a nebo to castecne popatlej barvou na zatemnovani skleniku(hodne zredenou) a nebo pouzij rakosove rohoze(ridke) ale ta barva vyjde nejlevneji (baumax,oseva,bauhaus atd)Cus TX.
jestedman
existuje modrá folie, která je průsvitná, ale z venku neprůhledná, používá se právě na foliovníky, googluj. na sklo bych dal asi něco vápna
bigfoot
ja bych tam dal mlecnou folii, nebo bublinkavou folii a mas pokoj
danihel
staci vapno, po case sa zmyje ale prirode tak neublizi a keby sa niekto vypytoval tak mas rad lietajucu zverinu a nexes aby sa pohlusila:)
dejaVuCV
A co to sklo, jak ma v sobe dratky? Docela to rusi pri rozeznavani tvaru. Netusim ale kolik stoji. Jako nejrychlejsi a nejlevnejsi mi prijde udelat ty smouhy zredenou bilou barvou. A i dost ucinny. Soused ze zahrady to ma a fakt neni poznat, co je uvnitr.
Mívám kolem skleníku fazole na tyčkách a bezostné ostružiny.
Pokud chceš něčím zatemnit, natři sklo zředěným vápnem nebo nějakou bílou, vodou ředitelnou barvou.
Ještě doporučuju pěstovat tzv. pod zemí. Vykopeš 1m hlubokou díru a uděláš v ní bednění. Pak rostlina velikosti 1,5m je jen 0,5m nad úrovní země a krásně si ji můžeš rozvětvit. Je to nenápadný a na dopadající paprsky to nemá vliv.
b779
Umyj pořádně okna a potáhni ho zvenku klasickou tkanou folií na foliovníky(je sama o sobě dost kalná).....pěkně okopíruj skelet skleníku ať to vypadá a uvidíš,že z venku uvntř bude vidět jen nějaký stín čehosi :)
metalsodik
Myslím , že tvůj největší problém teprve nastane , až to začne kvést tak to bude pořádně cítit v okolí, záleží jaký máš odstup od sousedu, ale je to někdy cítit na 100 m a více.
Lahvan_FlaskiCZ
já na skleník využívám klasické vápno s vodou a výsledky si nemůžu vynachválit. kryvost dobrá a na podzim to stačí vzít hadrem.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma