Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Klobuk Dole :) - Klikni zde pro originální téma
KillaBee
Uz davno koketujem s myslienkou vypestovat si svoju vlastnu ganju. Ale ked uz pestovat tak poriadne !!!:devil: Kedze spickove vybavenie nieco dost stoji bol to len sen. A potom po rokoch sa to stalo...natrafil som na grower. Ja si ten sen mozem zrealizovat. Chcem podakovat kazdemu kto sa podiela-(l) na tvorbe stranok, nasiel som tu ohromne mnozstvo informacii a hlavne velmi dobre vysvetlene clanky. FAQ mam precitane a som z neho uchvateny!!!

Chcel by som si zariadit GROWRROM aj matkaren z co najlepsim vybavenim aby si tam mohly rast tie najraketovejsie modely, ale este nemam taky prehlad. Chcel by som pestovat tak 500g/3mesiace(1 kvitnutie). Mam predstavu o 1000W sodik a 600W metalhalogenid do matkarne doplneny ziarivkamI. Drip system (JE TU PERFEKTNY NAVOD AKO SI HO SPRAVIT:) ) alebo Ebb and Flow?! nejake vetranie s termostatom, zvlhcovac, hnojky a tak...

PENIAZE NEHRAJU ROLU!! ( len trochu :) )
Potreboval by som pomoc lebo do vybavenia chcem investovat dost penazi a nechcem kupovat macku vo vreci. PROSTE IDE O KVALITU!!!
Poradil by mi niekto pri zostavovani mojej GROWROOM?

DAKUJEM v mene vsetkych hulicov z Black Broadway :punk:

P.S. Pri citani tychto riadkov prosim zohladnite ze som dost na KASU :)
Dadenka
Hmm představa dobrá, akorát bych možná do matkárny necpal 600W metalu na matku ti vpoho stačí 50W úsporka
dvojka-trojka
citace:
Původní příspěvek od Dadenka
Hmm představa dobrá, akorát bych možná do matkárny necpal 600W metalu na matku ti vpoho stačí 50W úsporka


Ano to je sice fakt, že stačí, ale zkus se někdy podívat, jak vypadaj matky pod tou tvojí 50W úsporkou a pod 600W metlou;). Rozdíl jaxvině:D:D:D. Takže sice stačí, ale já bych klony z takový matky nechtěl;)........

23
KillaBee
Podla toho co som si precital tu na fore tak cim viac W tym viac LM na m2 tym lepsie, ked sa milim tak ma opravte! :) Inak tu metlu by som chcel kombinovat s nejakymi ziarivkami. Pomaly si zacinam robit nakresy growroomu, ale neviem ci by som ako PANIC( v pestovani :) ) nemal zacat s niecim mensim, ale kebize mam spickovi growroom tak je jedno ci tam zacnem s jednou alebo 50timi rastlinami???
Takze ked budem mat nakres tak ho niekam hodim.

P.S. zaciatocnicka otazka: kam to mam hodit? Indoor galeria? :)
KillaBee
citace:
Původní příspěvek od drakchen
600 metla je urco husta a zavidim ti ji:) jinak neni lepsi jit do aeroponie? treba takovej amazon nebo tak? co jsem cetl aero je nejcistci hydro :devil: (ale to se zeptej nejakeho hydro milovnika ja jedu hlinku)

edit: DADENKA 50w sice staci ale co jsem cetl snarks nazory tak s 600 metlou se ty rizky srovnat nedaji. jinak ja pojedu matku taky jen 70w 600 je na me az mooc ale pokud penize nehrajou rolku...:)


Ja neviem ci si trufam na AMAZON. Je to predsa zbitocne drahe a neviem kolko raslin sa do toho vojde!!!??? Chcel by som mat tak 10-15 ks. mozno viac... :)
A PENIAZE su len PAPIER a podla mna sa nedaju porovnat s tou radostou ktoru budem mat s pestovania. A hulenia tlstych, mazlavich palic! :)

A rad by som vyskusal aj nejake masticky alebo oleje lebo zijem s mojou 74 rocnou babkou ktora je dost chora :( a chcel by som sa jej pokusit pomoct alebo zmiernit bolest-preto tolko rastlin. Ale v tomto smere neviem este nic! Musim si prestudovat nieco na fore, ale do urody mam cas!! :)
rkcz
Amazon nema cenu. Rozhodne jsou tu minimalne dva navody na vyrobu kopie amazonu, ktere jsou vice nez zdarile a das za ne oproti amazonu ani ne pulku. Jestli ti muzu poradit, tak na matkarnu udelej klasickej drip a v growroomu bud Ebb 'n' Flow nebo ten aerosystem. Ja to mam vyresene tak, ze mam rustovou mistnost, kde se ti asi vyplati Metla nebo mozna Nurturka, tam muzes mit par matek pro vlastni potrebu a kytky na rustu (drip). A kvetovou mistnost, kam bys mel dat HPS. GIB vs. Super HPS. Doporucuju ti Super HPS od nurturelite bud 400W nebo 600W zalezi na rozmerech tvyho growroomu, oboje wattaze delaj zazraky (aero). Hnojky. Muzes sahnout po osvedcene kvalite AH nebo muzes zkusit hnojky Metrop. Ventilaci, urcite poradny ventak at se ti tam vzduch hejbe, mrkni na ventilatory od UFA nebo Ulity a k nemu obycejnej ventak s klipsnou at se kytky trosku hybou. Urcite zvlhcovacku, na klony v pocatcich to je nutnost. Hydromer/teplomer. PC a EC metr - zalezi na tobe, da se vypestovat i bez toho, ale casem si je stejne budes muset koupit, protoze v tomhle smeru plati s presnosti nejdal dojdes :). Jinak byt tebou tak zacnu s klony, pro uplneho novice mi to prijde lepsi. K tomu poctu s kolika rostlinami mas zacit - prijde mi uplne jedno jestli zacnes s jednou rostlinkou nebo s padesati, kdyz to zku*vis, zku*vis vsechny at uz je v groomu jedna nebo padesat rostlinek. Nevim co bys jeste mohl potrebovat vedet, kdyz tak mi napis pm, budu se ti snazit poradit.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma