Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Big Problem ?!?! Help , nakvetlé klony ?? - Klikni zde pro originální téma
DropRaid
Ahoj vsichni mam celkem zavazny problem i kdyz nevim jestli to tu patri?! U rizku se mi vyskytly znamky kveteni co s tim a da se s tim neco delat nebo to muzu rovnou vyhodit??? Diky ceest
Typek23
kde mas tie rizky??? aku tam mas svetelnu periodu??? ak to mas pod lampou 18 svetlo 6 tma tak by ti kvitnut nemali...ked to mas len tak na okne tak to bude koli nedostatku svetla
jestedman
bez problemu, dej je na tři dny 24/0, pak tři dny 20/4 a pak je nech na 18/6, přestanou kvíst, ale budou trochu zabržděný, jak na záčtku růstu, tak při obnovování květu.
kostěj
napiš co je to za model, některý to dělaj normálně. a jak ti tady někdo radil 24/0, tak to bych nedělal, může se to ještě zhoršit..
Co?
http://grower.cz/forum/showthread....=nakvetle+rizky
pelech
Ave zahradkari :)
Po delsi dobe vas zadam o radu. Presadil sem kytky z kelimku do velkych kvetniku a dal je cca pred mesicem na balkon. Jedna se o modely Pure Powerplant a Sweet Tooth#3, vsechny z rizku. Stary sou cca od konce brezna. Ale i pres to, ze uz je venku vic nez 15h svetla denne kytky zacaly nakvetat a dosvecovani uz dale neni mozne.
Puvodne sem si myslel ze to bude sokem z presazeni a nevenoval sem tomu moc pozornosti, ale uz je tomu mesic a kytiz dou cim dal vic do kvetu.
Hnojim 1x tydne Alga Grow a 1x tydne strikam Phyt-Aminem. Substrat je smes Zakorenovaciho substratu Agro, Vermikompostu, Perlitu a Dolomitickyho vapence.

Potreboval bych radu, jakym zpusobem (pokud to jde) privezt kytky zpet do rustove faze, pze na kvet maj holky precijen este trochu brzo. Jestli by se to dalo resit napr. okudlanim vsech palickovejch vyhonku.

Imho kdyz to necham bejt, tak tady budu mit par zakrslejch mrzacku s 10cm palickama.. Tudiz bych potreboval znat nazor nekoho, komu se neco podobneho uz stalo a dokaze odhadnout budouci chovani kytek. Pze nez se tady pul roku mrcasit s presvedcovanim kytek aby znovu rostly, tak radsi pokoupim novy rizky a tyhle necham nekde v ustrani dokvest za ucasti nakyho zatemnovani apod. Nicmene tohle bych videl az jako posledni moznost, pze se mi nechce zbavovat 30cm kosatejch vitalnich rostlin :pimp:

Jelikoz je docasne nemuzu vyfotit tak aspon popisu uroven nakvetani:
PPP ukazaly teprv par blizen, na kazdym vyhonku tak cca 15-20, takze o necem jako palicky se zatim neda mluvit
ST#3 sou na tom uz dal, pze mi zacaly nakvetat uz driv >> tzn palice maj prumer okolo 2cm a dlouhy sou uz tak 5-6cm coz je zpusobeny tim ze sem jim nedosvecoval a sou takovy dost kompaktni, tam uz bych tezko neco prostrihaval :) O tech uz ani moc nepremejslim, ze bych je prepnul z5 a necham je nejspis dokvest a na jejich misto pride neco jinyho. Pravdepodobne poslouzi jako testovaci modely do my novy skrine kerou prave bastlim.

Diky moc za vase rady ;)
Robie
tak to se mi letos děje taky ..mám naky kytky orange bud a víc než půlka z nich kvete....taky bych to rád zarazil a otočil je zpátky, ale nevim jak..poradte nekdo prosim
aristotele
jsu na tom stejne mam dutch hope a sisky uz velikosti tak 2palcu vedle sebe to už určitě nezastavim docela by mne zajimalo jestli kdyz je necham venku tak zhermafroditi nebo normálně dokvetou?? s nejvetčí pravděpodobností to stejne pujde pod sodik
JAHmaican
http://grower.cz/forum/showthread.p...highlight=kvete
:rolleyes:

( to kvete, jsem dal do hledání a že mně to teda dalo skara zabrat!!!!!!!)
pelech
:rolleyes::rolleyes: cywe sem to hledal jakou dobu a procital takovejch konin..
omlouvam se za duplicitni thread..
muzete pls smaznout ;)
Undersehn Awas
No je prawda ze ja mam nekolik kytek na okne a jedna z nich u listecku wypouští wlásky s oranžowym koncem jako u kwetu...tak je tenhle rok spatny slunicko:)
pelech
Kdyz sem to tu zacal, tak to nak uzavru..

Lehce nakvetle rostliny (PPP) to kveteni vlivem fotoperiody opravdu preslo, ale v mem pripade pozastavily rust. Snad se este nak rozjedou, pze maj zatim jen nakejch 30 cisel.

Stredne nakvetle rostliny (Sweet Tooth#3) uz se na rustovou fazi nepodarilo vratit, takze z nich mam takovy lizatka. Lizatkama rozumim stonek s jednou 20cm palici a na sklizen to vidim nekdy v prubehu cervence :D Z cehoz mam docela radost, pze uz nemam co palit :)
Robie
mně se teda všechny kytky hodili zpátky na růst ale některym to hrozně trvá a rostou poomalinku ale zase jsou takový fakt hodně hustý...podle mně díky tomu budou pak paldy o hodně objemnější
krivkin
mě hází kytky palice už od května - mám je "jen za oknem" a podle mě to je tím, že přítelkyně moc brzy zatahuje žaluzie :-) z toho důvodu hned po sklizni začnu pěstovat pod lampou v nějaký starý almaře a bude to


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma