Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Kolik řízků do skříně? - Klikni zde pro originální téma
Capo
Zdravím potřeboval bych poradit kolik květináčů je akorát do skříňky 55*50*80cm (h,š,v) 100W, Pojedu scrog s mříží co má 4cm díry. Chci to co nejvíc zaplnit takže budu štípat a štípat, ale zatím mám špatné zkušenosti s FIMEM. Už jsem poštípal kolem 100 kytek ale FIM se nepovedl ani jednou. No v začátcích jsem o FIMU nevěděl. Už na to přesné místo musím konečně přijít jinak budu asi úplný debil.

Uvažuju o 4 - 6 řízcích. Maximálně se mi tam vejde 6 čtyřlitrových květináčů.

Poraďte pleas
hulibrcko
Tyhle rozmery skrine nejsou netradicni, tak bych doporucil zapatrat tady v indooru a nakou skrin podobnou tam najdes i se scrogem....
At najdes
Capo
citace:
Původní příspěvek od hulibrcko
Tyhle rozmery skrine nejsou netradicni, tak bych doporucil zapatrat tady v indooru a nakou skrin podobnou tam najdes i se scrogem....
At najdes, peace Berry


No hledal jsem ale každý tam má buď něco silnějšího nebo bubler. Anebo to nemá úplně vypletené. Tak se rozhoduju mezi 4,5,6. A zároveň ať mi stačí výška.
hulibrcko
Se scrogem bych se na tech 80 nebal. Jinak to zkousej, jen tak se to sam naucis....Zkus ty 4 nebo 5 a uvidis, hodne zalezi jak budes strihat a ohybat.Tak se mej a urcite sem na to kouknu.
Proyx
to Wikoupal: mužeš jich tam dat třeba i 100 když pojedeš SoG, nebo jenom pár kytiz a nechat je trochu vyrůst.. to je jenom na tobě, mrkni po Groweru a něco určitě najdeš..
FMP!
No ja nevim, ale osobne bych jich tam dal 4max.
Capo
citace:
Původní příspěvek od WiKouPaL
4 kytky do takový krávy velký jo? to je trošku málo ne? asi jich tm dám 30 až zjistím co je to SoG


To byla odpověď pro mě. Tys mi tady do toho vnesl jenom zmatek, že se řeší tvůj problém místo původního mého.
Capo
Tak dal jsem poptávku po řezech a jeden člen z mého okresu mi nabídl řezy Blackhead kolik budu potřebovat zadarmo, protože selektí matky a nemá prostory na testovní pěstovní. Tak jich vezmu 6. Budu mít jistotu, že budu mít síť plnou a když bude i tak moc větví tak prostě nadbytečné ustřihnu a bude to.
Dá mi je výměnou za grow a smoke report.
Díky za vaše názory.
Capo
to wikoupal: OK já už to mám vyřešené takže vpoho.
Typek23
UVEDOMTE SI JEDNU VEC POCET RASTLIN ZAVYSI OD WATAZE VYBOJKY
70W - pokrytí: 35 x 35cm, efektivní dosah: 25cm
150W - pokrytí: 45 x 45cm, efektivní dosah: 35cm
250W - pokrytí: 60 x 60cm, efektivní dosah: 50cm
400W - pokrytí: 1 metr čtvereční, efektivní dosah: 80cm
600W - pokrytí: 120 x 120cm, efektivní dosah: 100cm
1000W - pokrytí: 150 x 150cm
Tak ze podla toho aku mas wataz a podla tychto hodnot vidno efektyvnu plochu osvetlenia.Idealne kvetinace su 22x22x26cm (www.growshop.cz).Teraz nastava jednoducha matematika 400W - efektyvna plocha je 1m2 idealne je tych 16 kvetinacov 4x4.
Proyx
Typek23: 'UVEDOMTE SI JEDNU VEC POCET RASTLIN ZAVYSI OD WATAZE VYBOJKY ' ..to je pěkná sra*ka cos tady napsal, když pojedu např. Monster bush tak přece pod 400W nedam 16 kytek, ale max 2..a naopak když pojedu Sea of Green tak jich tam taky nedam 16 ale třeba 50!!! Tak už doufám víš na čem to záleží?
Typek23
no to suhlasim ...ja som to pisal pre klasicke pestovanie s klasickymi semenami tak ako pestuje 99% ludi co tu chodi a pytaju sa stale to iste dookola.............ten kto bude pestovat Monster bush zrejme nieje novacik a vie co robi.
clandestino
POČET ROSTLIN NA WATTÁŽI NAPROSTO NEZÁVISÍ. Na wattáži závisí plocha jakou výbojka efektivně osvětlí - viz tabulka příspěvek 13. Pod 400 W můžete mít 40 kytek na sog nebo jednu zamotanou do pletiva. Záleží pouze na vás jak plochu využijete.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma