Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Magicbox 400+250 W,Drip system - 11x Chronic - Klikni zde pro originální téma
Gurru
Zdar a sílu growers,

představuji mám zbrusu nový projekt jehož osazenstvo tvoří 11 z řízků stvořených jedinců.Takže hezky popořadě.

Řezy byly vytvořeny z matek,jež vyrostly v hlíně.Původ semen
Nirvana Seeds aus Amsterdam (obr.1).Následně vloženy do rw kostek a umístěny do mini pařeniště,kde si hověly pod Nurturelite 24 W s fialovým spektrem(obr.2).Při vytvoření optimálních podmínek,vlhkost 80 % a teplota v rozmezí 22 - 25 °C.PH jsem jsem zanedbával.Režim byl zvolen 18/6.Po cca dvou týdnech ,kdy rw kostky byly řádně prorostlé (obr.3) a drip system ready,přemístil jsem je do něj.

Skřín je vyrobena ze sádrokartónu a musím uznat ,že je to zdaleka vhodnější materiál než dřevo.Lépe se s ním pracuje a druhá neméně podstatná věc je cenová záležitost.Rozměry skříně jsou 100 x 100 x 130 cm.Odraz světla je řešen stříbrnou reflexní fólii,kterou jsem obdžel od growshopu grátis poté,co jsem ji tam asi měsíc sháněl.Za což mu děkuju.

Nad hlavami jím září 400 W Nurturelite HPS a asi týden po přepnutí na květ přibyla 250 W Philips Son - T plus.

Větrání - odtah zajištuje Sunon s výkonem 180 m3/h umístěný ve stropu skříně.Výměna vzduchu je v normě.Přívod má na starosti stejný větrák.Ten se nachází uprostřed v dolní části levé stěny.Z důvodu jak ekonomických ,tak kvůli hlukuse spouští co dvě hodiny na 15 min.Cirkulaci řeším stolním větrákem neznámého výkonu a značky.

Teď něco málo k drip sytemu.Hydro jedu prvně,zato s indoorem v hlíně mám dvou leté zkušenosti.Drip system tvoří tří hydroponické truhlíky,ve spádu 3 %.Pěstitební substrát rockwool.V kalfasu se nachází ohřívač roztoku s termostetem nastaveným na 24°C.Čerpadlo ,které se spouští spolu se vzduchovadlem v pěti intervalech po dobu svícení tlačí vodu do rozvodné hadice.Do které je napojena 11 kapilár.

Vlhkost řešena zatím hadrami,které jsou zvlčovány vždy pomocí kapiláry společně s čerpadlem Pro nechápavější - do hlavní hadice je napojena hadička menší zakončena kapilárou,takže vždy když se zapne čerpadlo nasaje hadra určité množství vody.Provizorní ale prozatím dostačující řešení.Intenzita jedné kapiláry je cca 150 ml/min.

Hnojiva zatím používám AH spolu Enzym+Root stimulatorem.
Postřik phytamin.Hodnoty PH a EC neměřím,což je poměrně velký záděr ale finanční situace zatím nedovoluje.Takže jedu podle tabulky.Voda je měněna cca po 10 dnech.

V součané době jsou kytí dva týdny na květu(fotom přispěju později)a nezdá se ,že by jim něco chybělo i když s EC+PH by byly výsledky daleko lepší....
hulibrcko
No zatim to vidim na peknej zacatek a drzim dal palce, snad se ti podari pripojit ty fotky co tam popisujes...At se dari
peace Berry
Gurru
Diky ,dodávám aktuální foto.

Holky jsou cca dva týdny na květu.Jen lituju,že jsem nejel Scroog.

Začíná se z toho rýsovat džungle.Posuďte sami......
hulibrcko
Cus scrog by z toho byl peknej, ale vidim to na sog asi co?Jinak zda se mi ze mas stin na tech kytkach co jso nejbliz, nebo je to tim ze jsou otevreny dvere a neodrazi se svetli o folii?
peace Berry
Gurru
Zdar a sílu,

b je spravne,odraz od dveri.S tim scroogem mas recht ,priste budu chytrejsi.
Urcite jsem se timhle pripravil o par g....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma