Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Hi4all .. just another smoke that shit man - Klikni zde pro originální téma
Shiby
. S pestováním kytek mám dá se říct nulový zkušenosti. Nicméně myslim ze to nebrani tomu abych se do toho dostal. Vím, ze me ceka spousta hodin a hodin stravenejch v listovani FAQu a chapání a prekládání vsech tech výrazu a hlavne investice, ale pevne doufam ze investice jsou v tomhle smeru dobre vratny. Jak financne, tak mozkove .

Nicméně, největší problém bude nejsíš s uděláním pěstírny. Nejsem moc zrucnej clovek. Proto se chci jen tak bajvoko zeptat a nabidnout, kdo by mel doma nejakou pestirnu na par kytek navic, vymenil bych ji za auto. konkretne hondu accord 2.0 Vsak by jsme se pak domluvili. no zatim vse..
jestedman
ty woe, starou skříň za káru, tak to je hustý, kam až dospěla lidská lenost. Shiby: je to jednodušší, než se to zdá. Zvládneš to sám, proto ses sem snad regnul ne. Jestli ne, tak si kup za pár klacků omegu nebo colliseum. ;)
Kubííííík
To snad nemysliš važně stim,že vyměniš pěstirnu za auto?:D. Jakej je to rok vyroby?
Shiby
citace:
Původní příspěvek od Kubííííík
To snad nemysliš važně stim,že vyměniš pěstirnu za auto?:D. Jakej je to rok vyroby?


Proc ne :) kdyz bude trosku slusna ... mam tech aut vic .. je to rok 1988. Je jich u nas pramalo, takze se da svym zpusobem rict ze vzacnota. Lak je v prdeli, ale vnitrek parada. A hlavne to je strela jako prase :) za tu cenu :) ... vsak check out foto :)) motor slape paradne. :) Jo a je vyvarena, takze :)
Shiby
Člověče ono to auto není žádnéj rols r. ... Proste pelo kára pro prdel. Z venku to je strakatej cervenej zmrd. Ale motorove to je bestie. Je to z olomoucka. HELE A NECHCI TO MENIT ZA NEJAKOU EXTRA PESTIRNU. NEVIM, REKNEME ZA TAKOVOU, KTERA FUNGUJE A MA PRINOS TAK OKOLO 300g ?? je to moc ?? nebo malo ?? nemusi bejt hezka, auto taky neni hezky, staci kdyz to bude fungovat. :)
Shiby
Nevim .. stacilo by mi na pestirnu rekneme 6 tacu ??
sancha
nechápu čemu se divítě mě to přijde jako totál výhodněj obchod .. káru pro prdel .. kdo by nechtěl? shiby asi ví co dělá ne ;) /starou hondu nemůžu než doporučit/

hele vítej a snad se na to někdo s nějakou slušnou skříní chytne; hodně špěstí .. možná si ještě rozmysli jestli chceš hydro nebo hlínu - pro začátek doporučuju bublák :D easy & quick. ale na to si přijd sám každýmu vyhovuje něco jinýho. čuzz at to de


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma