Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: 1 [2] 
muj 1.outdoor 07 - Klikni zde pro originální téma
Zdar, další photoupdate??:)
demosk8
kua uz tri tydny sem tam zase nebyl...:((((:(snad v prubehu tydne...:(
demosk8
jen aby to tu az tak nestalo tak tu dam fotky balkonu meho kamose...(jiny nez predtim)...ale sak uznejte sami...krasa co...:)
demosk8
zde...:)
edit:doporucuji zvetsit...krasa pohledet...:)
demosk8
dnes se vyjizdi na kyticky...spolugrower dostal k narozeninam nejaky supa fotak tak konecne pribudou nove fotky..myslim ze zase po nejakych 4rech tydnech..:D:)
demosk8
o5 kamosuv balkonek...dnesni fotky...a otazka zni:D..:na jak dlouho byste to jeste videli?:)
Wevi
už teď!
Nesss
ty vole taky si myslim ze uz je 12:05
demosk8
ooo uz jsem staaalyyy cleen..takzeee milii novaacci...ted me budete pekne poslouchat..:D:D
jinak dnes byla v ostrave celkem zima a tam na policku je vzdycky tak o 5stupnu min tak doufam ze takovou krutou zimu tam prezivaji vpohode..:)pridam fotky hned ja mi ten kaaaar posle ty fotky..prominte fakt se za nehoo omlouvam ja za neho nemuzu..:D:)
demosk8
zdravim...o5 po dlouhe dobe pribudou aktualni fotky z growu...no ale reknu vam ze zadna slava vsak se podivejte sami..kytek po vcerejsku zustalo uz jen 4 a to jedna je v kritickem stavudva power planty podle me napadla nejaka mrdka ktera je i na fotkach a za divnych okolnosti proste ukoncili zivot a podobne je na tom i treti power plant ktery se jeste drzi tak uvidime...jinak teda zbyvaji uz jen 2x durbanxskunk1 a 2x power plant z toho jeden je na tom tak jak je...kyticky jsou myslim po treti nebo po ctvrte hnojeny alga bloom...tak check it...

1.celkove policko (leva cast tri power planty death)

2.power plant v kritickem stavu

3.mrtvy power plant

4.to sou ty mrdky kvuli kterym to mozna je..

5.zhnite palice u zdraveho power plantu...

6.o5 zhnite palicky (vypada to stejne jak u tech mrtvych)

7.zase tri vrcholky zdraveho power plantu

8.ted neco z toho pekneho soudku..durbanxskunk1

9.power plant

10.power plant 2
demosk8
11.durban

12.durban

13.durban

14.power plant

15.power plant

16.durban se strazi..

17.lesni mravenec???neskodi?
papírek
ja bych rekl ze je to spis plisen teda nevim..vypada to tak...taky jsem mel plisen ka tyktce tak jsem ji musel seknout driv...
demosk8
jj urcite aj plisen za to muze no..je tam strasne vlhko...:(
a diky za kacka kluci..:)
demosk8
zdravim,od 29.9 sme na policku nebyli...a tudis nevim jestli tam ma cenu vubec jet...takze co myslite???:)
pajloo
no ja si osobne myslim ze by som dotoho siel

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma