|
Zdar, další photoupdate??:) |
|
|
demosk8 |
kua uz tri tydny sem tam zase nebyl...:((((:(snad v prubehu tydne...:( |
|
|
demosk8 |
jen aby to tu az tak nestalo tak tu dam fotky balkonu meho kamose...(jiny nez predtim)...ale sak uznejte sami...krasa co...:) |
|
|
demosk8 |
zde...:)
edit:doporucuji zvetsit...krasa pohledet...:) |
|
|
demosk8 |
dnes se vyjizdi na kyticky...spolugrower dostal k narozeninam nejaky supa fotak tak konecne pribudou nove fotky..myslim ze zase po nejakych 4rech tydnech..:D:) |
|
|
demosk8 |
o5 kamosuv balkonek...dnesni fotky...a otazka zni:D..:na jak dlouho byste to jeste videli?:) |
|
|
Nesss |
ty vole taky si myslim ze uz je 12:05 |
|
|
demosk8 |
ooo uz jsem staaalyyy cleen..takzeee milii novaacci...ted me budete pekne poslouchat..:D:D
jinak dnes byla v ostrave celkem zima a tam na policku je vzdycky tak o 5stupnu min tak doufam ze takovou krutou zimu tam prezivaji vpohode..:)pridam fotky hned ja mi ten kaaaar posle ty fotky..prominte fakt se za nehoo omlouvam ja za neho nemuzu..:D:) |
|
|
demosk8 |
zdravim...o5 po dlouhe dobe pribudou aktualni fotky z growu...no ale reknu vam ze zadna slava vsak se podivejte sami..kytek po vcerejsku zustalo uz jen 4 a to jedna je v kritickem stavudva power planty podle me napadla nejaka mrdka ktera je i na fotkach a za divnych okolnosti proste ukoncili zivot a podobne je na tom i treti power plant ktery se jeste drzi tak uvidime...jinak teda zbyvaji uz jen 2x durbanxskunk1 a 2x power plant z toho jeden je na tom tak jak je...kyticky jsou myslim po treti nebo po ctvrte hnojeny alga bloom...tak check it...
1.celkove policko (leva cast tri power planty death)
2.power plant v kritickem stavu
3.mrtvy power plant
4.to sou ty mrdky kvuli kterym to mozna je..
5.zhnite palice u zdraveho power plantu...
6.o5 zhnite palicky (vypada to stejne jak u tech mrtvych)
7.zase tri vrcholky zdraveho power plantu
8.ted neco z toho pekneho soudku..durbanxskunk1
9.power plant
10.power plant 2 |
|
|
demosk8 |
11.durban
12.durban
13.durban
14.power plant
15.power plant
16.durban se strazi..
17.lesni mravenec???neskodi? |
|
|
papírek |
ja bych rekl ze je to spis plisen teda nevim..vypada to tak...taky jsem mel plisen ka tyktce tak jsem ji musel seknout driv... |
|
|
demosk8 |
jj urcite aj plisen za to muze no..je tam strasne vlhko...:(
a diky za kacka kluci..:) |
|
|
demosk8 |
zdravim,od 29.9 sme na policku nebyli...a tudis nevim jestli tam ma cenu vubec jet...takze co myslite???:) |
|
|
pajloo |
no ja si osobne myslim ze by som dotoho siel |
|
|
|