Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
jak je prenest??? - Klikni zde pro originální téma
demosk8
zdravim vsechny..:)letos budu s kamaradem pestit na chate White rhino a PwP..ale....musim je predpestovat doma v ostrave a chata je vzdalena 100km...vubec me nenapada jak potom prevest vsechny kyticky tak daleko...???(nemam auto ani ridicak-jezdim na motorce) diky za rady... :)))
Soul Rebel
pak zbývá jedine teleport;)

a nebo si postav velkou krabici, do toho to vsechno naskladej a nech si to tam dovist nejakou zasilkovou sluzbou
Marihouba
Mno rekl bych ze hodne taky zavisi na mnozstvi :), ja kytky predpestovaval taky doma, a nevez sem je sice 100 km, ale 3 se ti v pevnejch petflaskach do baglu vejdou. A nebo bych rekl, ze jedna cesta autobusem (urcite tam neco jezdi) s krosnou, ci velkou taskou do ruky (tam jich naskladas podle me aj 20) by to mela vyresit,... Jinac hodne stesti :)
citace:
Původní příspěvek od demosk8
zdravim vsechny..:)letos budu s kamaradem pestit na chate White rhino a PwP..ale....musim je predpestovat doma v ostrave a chata je vzdalena 100km...vubec me nenapada jak potom prevest vsechny kyticky tak daleko...???(nemam auto ani ridicak-jezdim na motorce) diky za rady... :)))


jestli mas aspon jednoho kamose z ridicakem,puc si nejakou 120ku,nebo favorita z autopujcovny
MangoMan
dej si do květináčku kytky(měli by mít tak 2-3 patro) a dej je i s květináčem do nějaký krabice,tu krabici si dej do batohu a alou na chatu,kytzky to přežijou,pak je jen zasadíš u chaty,a přikryješ pet lahvema,a budeš doufat že neuschnou,nebo že ti je někdo nenajde,je to jednochý:)
SlipKnoT
podla mna je najlepsie poziadat niakeho dobreho kamosa nech ti ich tam autom dopravi,,, to mas asi najistejsie
DEVIATIO
Thread nanic,lidi,pouzivejte hlavu...
Mas stesti ze nedavam karmy pac by ti letela cervena,taky si tu novej takze taky kvuli tomu ji nedostanes...
A taky je tu i hlopejsuch threadu vic.

Rady:

narvi je do petek,
krabice,
sezen si auto,
batoh,
vlak...

jezis,to je zpusobu...jen nebejt linej...
PERRO
vlakem nebo autobusem je to cajk...minulej rok sem takle vez asi 40cm kytky normalne v bedne v ruce...takyasi 100 km
xjackx
ja bych se nejspis spolehal na ty kamose s autem, neni jich urcite zas tak malo ze by nejaky nebyl ochotny:-)
jo jednou sem prevazel kyti metr vysoky na motorce na kare a to byl fakt mazec ale jel sem asi jen kilak chtel bych te videt jet s nima 100km :-D fakt nedoporucuju :-D
demosk8
jo diky moc vsem co mi poradili...no kamosu je dost co by mi to odvezli autem ale nechci aby o tom nekdo vedel...tak asi pojedeme vlakem nebo busem...hodim to do nejake bedny...bude jich aspon 10 doufam...:)tak snad se to podari:)jinak muj prvni pěst bude pokracovat v outdoor pestovani zde: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=28046 :)
Softly
Podle mě by bylo v pohodě je hodit do nějký bedny, pořádně přidělat aby se tam neházeli a jestli máš na tý motorce nosič tak tam a řekl bych, že když nepojedš zkouřenej tak to bude OK a když zkouřenej tak spíš K.O. :)
demosk8
:D:D:Dhehe nevim prave no...:Dno toz nakonec sme vymyslely ze nam to odveze stryc autem a pojede pryc tak ani nebude vedet kde to bude...takze luxus...:)
bigfoot
Ja jsem jednou prevazel 35 kytek 0.5m. Narvaj jsem to do pytle na mrtvoly ;) protoze uz dost voneli a pak do krabice od male lednicky. Suopnul do kufru v autobusu a uz jsem jel :D. Horsi bylo s tim pak jit na pole... typek jdouci pesky po silnici nesouci velkou krabici... asi bedomovec :)
gambler
Nekecej, ze nemas znamyho s autem. Zkratka mu dej nejaky prachy, flasku atd. Jinak nekdo psal, ze se to v klidu da treba i busem a vlakem. Zkratka v nejaky kartonovy bedne.
demosk8
bigfoot: :D:Dheh drsne no..:D
gambler:samo ze mam ale nechtel jsem aby nekdo vedel kde to bude..ale uz to mame vyresene..odveze nam to stryc autem a pojede pryc tak nebude vedet nic...:)
pajloo
tak drzim palce nech to tu cestu widrzi a nech mate stoho pekne klacky

cusss
demosk8
pajloo:diky mooc...
GreenMafia
Skus misto doma předpěstovavat na chatě a nemusiš nic řešit,dej silny platno aby ti nevyschly a muzes je tzam nechat 14 bez dohledu


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma