Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

 
Odsavanie Sun On - Klikni zde pro originální téma
mgrdragun
.Mam jeden big problem s odsavanim zacinaju trosku vonat ale problem je v tom ze tam mam ventik sunon ktory som musel trosku upravit taha v pohode ale problem je v tom ze vzduch zenie dnu cez poachovy filter ale neodsava skusal som prehodit kable na napajanie mal by zmenit smer otacok ale bohuzial nedeje sa to poradte mi ako to vyriesit?Uprava toho ventiatora bola taka ze som musel obrusit jednu stranu ktorou sa da uchytit teda musel som odtsranit rosky aby sa dal v poho vsunut do home box-u
xjackx
No tak na vetraku by snad mela bejt sipka na jakou stranu se ma tocit a foukat.A podle toho co pises tak mas zrejme nakej na DC z kompu ne? Ten to nemuze utahnout prez pachac prece.Ta urizla strana nema vliv.
medulda
PC ventilátory se točí jenom jedním směrem. Nejsou v nich běžný motory, ale tzv. bezkomutátorový, který jsou řízeny elektronicky. Není jiná možnost, než větráček obrátit. Když se na něj pozorně podíváš, někde na boku najdeš dvě šipky, možná u nich bude i popis ve smyslu "rotation" a "air flow" - tedy směr otáčení a směr proudění vzduchu - podle toho se můžeš příště řídit...

edit: xjackx byl rychlejší :)
mgrdragun
ono to neni z PC je to z www.klecka.cz a v poho to utiahne je na 220v ale sipka kadial sa toci tam neni... mno....
xjackx
Jo presne asi nema dostatecnej vykon. A kdyz je to jak pises na Ac proud tak snad nezalezi jak prohodis draty musi se tocit porad na tu jednu stranu to je snad logicky.
Tak si tu sipku asi zrovna ubrousil :-D
mgrdragun
mno tah to ma pekne citit ako nasava/odsava na filtry takze to je ok a ja neni som elektrikar tak neviem mno da sa to nieako upravit opravit?
Sombl
ve většině případech prakticky nemožná


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma