Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Vetranie v garáži - Klikni zde pro originální téma
pakalolo
Kontojni otazka, soudruzi: Co sa tyka vetrania pri pestovani indoor, je doporucene vymenit vzduch v miestnosti 20-30 krat za hodinu. Pocitam, ze toto cislo sa vztahuje na skrine, pripadne male miestnosti. Ale co v pripade, ze moj harem sa nachadza v garazi ( cca 18m stvorcovych - 38m krychlovych)? Aby som tam vymenil vzduch 20-30 krat za hodinu, potreboval by som turbinu z Boeingu a to si zatial nemozem dovolit, mozno az po "znich". Takze ak mate nejake navrhy, prip. skusenosti - SEM S NIMI.
P.S. Ked uz sme pri tom, je tam vobec potrebne menit vzduch? Neviem ako vy, ja vydrzim v mojej izbe bez vetrania aj 24 hod (horko-tazko)...:o) . Zeby bola trava "rozmazlena"?
pakalolo
Potrebuje to niekto prelozit?
Al-Ban
Asi tady není žádný soudruh :).
Al-Ban
Tak já ti teda řeknu můj názor, i když jsem sice v garáži nikdy nepěstoval, ale když vidím, jak jsi z toho rozčarovaný....tak si myslím, že je tam dost prostoru, aby stačilo jednou denně otevřít dveře a pořádně tam prohnat luft. Třeba v době, kdy přijdeš kytky zalívat nebo se s nima jen tak pomazlit.
jinak, že ti nikdo neodpovídá neber jako neochotu ti pomoct a je taky zbytečné ostatním svůj dotaz takhle nutit. Dosáhneš tím akorát toho, že si proti sobě někoho popudíš. Vždycky je lepší se nejdřív zamyslet nad tím proč se k odpovědi nikdo nemá (teď to nevztahuj přímo na svou otázku):1)Nikdo s problémem nemá zkušenosti a psát odpovědi typu "Tak s tímhle ti neporadím" by určitě nepomohly. 2)Otázka je taková, že její tvůrce by si na ní při troše přemýšlení dokázal odpovědět sám (a ty jsi to také z části udělal). Tak to je asi vše a snaž se trochu, ty kluku :).
Golem
Caute robim si pestirnu a chcel by som tam dat nejake zrcadlo ale pocul som ze to nie je moc dobre. Ja vie najprv citaj potom sa pytaj ale nikde ani slovo. Mimochodom cele Grover Forum ma uroven,proste ma to hlavu aj patu.
Al-Ban
Taky mě už napadlo dát tam zrcadlo, ale tady jsem se dočetl (nevím už kde, byla to jen jedna věta), že zrcadlo odráží jen část světelnýho spektra a proto není moc dobrý. Ideální na odrazovost jsou údajně matně bílé stěny nebo hliník. Přes 80%.
TommyBoy
Presne tak chlape.
K2U.
T.
Al-Ban
to TommyBoy:
Díky moc, potěší, že čas strávený na Groweru jsem zužitkoval v nějaké vědomosti :).
koles
tak mě napadlo, že bys tam moh umístit nějakou rouru (třeba plastikovou) a spojit ji jedním koncem s oknem (garáže mívaj v zadní části okno, ne?) a druhým koncem se skříní, kde máš kytky. jo a do tý roury samo namontovat větráček, třeba od kompu a máš to vyřešený....
juleni
To myslíš vážne?:D:DVetrák od kompu na vetranie garáže?:D:D:D
uncifus
Mám zkušenosti z garáže, že je tam horko a to teda pořádně.
Za1.Celej den ti svítí slunce na černou střechu takže když vejdeš dovnitř tak je tam dobrých 30stupňů zajištěn a ve skříni je potom aspoň těch32st.
2. V garáži mám větrací otvory na hoře i dole ale odháním teplo shora a mněl by mít ventilátor minimálně těch 15W tj. +-100m3/hod.
3. Roury nebo hadice do skříně si určitě pořiď jestli můžeš.
4. Co se týče slimáka tak ten bych si do garáže určitě nedal ale to jen kvůli tomu že kolem je spoustu garáží dalších a ten hluk by byl trochu dost velký.

Toť ode mně vše a udělej jak myslíš ale hlavně ať je to O.K.!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma