Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
2. indoor 250W Sodik Skrin-Neskrin - Klikni zde pro originální téma
iNVADER
Ahoj vsem,

rozhodl jsem se tady vystavit sve prvni pokusy s INDOOR pestovanim v hline. V predmetu pisu SkrinNeskrin, nebot nevim, zda se vyklenku v byte da rikat skrin:)...
Vyklenek ma rozmery zakladny priblizne jako obycejna satni skrin (nemeril jsem to), a vysku prirozenou az do stropu. Ja ji vsak snizil stropem vyrobenym z ruznych surovin, prevazne kartonu z krabic, na vysku cca 2 metry.
Vnitrek vyklenku je vylepen bilou folii z growshopu. Sejne tak je tato folie i na strope a na podlaze.
Dvere (predni stena) je vyrobena z dvojite hrube deky, na ktere je zevnitr pripevnena zase bila folie z growshopu a z vnejsi strany jeste kvuli svetlu pro jistotu tlusta...cerna, neprusvitna foliie z baumaxu.
Nahore je tato predni stena (deka) pripevnena na tyci, a k bocnim stenam pres suchy zip. Jedna cast zipu je pripevnena ke stenam a druha je na dece.
Nezda se to, ale pri uzavreni to SVETELNE tesni velice dobre:)
Mam znacnou vyhodu v tom, ze se nemusim se svetelnou tesnosti delat az tak obrovske starosti, nebot vyklenek je v mistnosti, ktera nema okna!.


Toto je muj druhy pokus v teto skrini, fota z prvniho sem hodim nekam taky.

Ted ke zbytku:

Substrat je Royality mix (uz je to rovnou namichany i s perlitem)
Seminka 4x Jock Horror z Nirvana Seeds + 2x seminka nejaky noname sativy ok kamose
Hnojiva AH Grow+boom+micro
Lampa: 250W Philips Son-T
PH merim roztokem z akvaristiky, u vody, kterou zalevam je cca 6.2.
Vlhkost se pohyuje okolo 60 procent. Teplota ve dne 28 stupnu, v noci cca 15.
Vetraky mam ve strope 2 PC na vyfoukavani tepleho vzduchu. Uvnitr jeden vetrak velky stolni na ofuk kytek a na vybojku fouka dalsi PC vetrak.

S tou vzuchotechnikou si moc velky starosti nedelam, nebot teplota je v pohode a i vymena cerstveho vzduchu, nebot cely ten vyklenek dycha prirozene kvuli ruznym netesnostem. Jak rikam, muzu si to dovolit, protoze mistnost, ve ktere je je uplne tmava, temer nevyuzita, urcena jako komora na odklad veci + je tam pracka, boty a koupelna, takze provoz minimalni. Rozmery ma ovsem jako normalni pokoj, takze cerstveho vzduch je tam spousta:)

Seminka jsem normalne nechal naklicit na vlhkym toaletaku u topeni a po 3 dnech zasadil do malych kvetinacku. Po cca 7 dnech presadil do vetsich (priste to zasadim rovnou do velkych). Ty dve sativy jsou BOHUZEL o tyden starsi, takze jsou ted docela velky.
Dale ze 4 seminek Jocka naklicily vsechny, takze s klicivosti maximalni spokojenost.
Seminka zasazeny do hliny (budu mlubit o tech JH, ty sativy jsou o tyden starsi) 18.01.2007

Fota nejsou moc kvalitni, ale ted uz to bude lepsi:)
iNVADER
Kytky po 7 dnech rustu v rezimu 18/6.

Na treti fotce vlevo ty dve kytky, jsou ty dve, o tyden starsi noname sativy. Jsou moc velky, takze jsou blizko lampy a krouti se jim lehce listy. V te dobe byla ta nejvetsi sativa taky zastipnuta.

Na ostatnich fotkach Jock Horror po 7 dnech.
iNVADER
Stav po deseti dnech rustu.

Na 8. fotce mensi ze dvou noname sativ, detail vrcholku

Na 9. ...tedy predposledni fotce vetsi sativa, zastrizena se dvema nove rasicimi vyrustky

Sativy Jsem zacal ohybat (to pujde videt v dalsim prispevku), protoze jsou fakt moc veliky a i kdyz je jim ocividne horko, tak rostou fakt desne rychle. Spousta novych vyhonku vsude po kytce.
Jinak jsem si vedom, ze kombinovat Sativu a indicu se nedela, ze jsou s tim problemy, ale ja doufam ze to ohybanim a zastrihavanim tech sativ nejak ukociruju.
Blbe je, ze jsou navic o tyden starsi:).
Mno..v nejhorsim pujdou pryc, stejne nevim co jsou zac, ale zatim to jeste jde.
iNVADER
Tak tady jde videt, ze kyti zase celkem povyrostlo.

Na 2. fotce jde videt zastrizena mensi sativa s rasicimi novymi vrcholky.

Na 3. fotce jde videt ohybani vetsi sativy pomoci dratku. budu se snazit ji drzet co nejnize, nejak ji "obtocim" kolem skrine:) Stejne tak ohybam postupne i tu mensi

Na 4. fotce jde videt jak za 6 dni narostli nove vrcholky na vetsi sative.

Na ostatnich fotkach (mimo posledni) je Jock Horror, chystam se je vsechny zastipnout behem vikendu.

Jinak k zalevani. Zalevam odstatou vodou cca 1x za 4 dny. Vcera jsem dal poprve (ale velmi opatrne polovicni davku) hnojky mix grow+bloom+micro.
Stridave budu zalevat timto a cistou vodou. Vzdy cekam az kvetinace temer proschnou.
iNVADER
Tady davam VELMI NEKVALITNI FOTA z mobilu, z prvniho POKUSU, ktery jsem jel od cca rijna do prosince minuleho roku. Fotky jsou az z temer a uplneho konce. byla to Aurora Indica ze seminek z Nirvana seeds. Kytky byly jen 2 a moc jsem na ne nemel cas, takze nejsou ani zastiply.

Hnojeno bylo kristalonem start a jahoda, substrat byl mix zahradnickyho a perlitu. Vse ostatni stejne.

Ovsem bylo z toho 80 gramu ocisteneho VYBORNEHO pokoureni. Vetsinu toho jeste mam, i kdyz jsem toho hodne rozdal. S mou spotrebou by mi to stacilo tak na 2 roky:), ale bavi mne to, takze jedu druhej grow.
Diky tomu, ze kytky rostly tak nejak "samovolne" a nejsou zastiply ani ohybany, se nevyssi kytka temer dotykala vybojky a tomu odpovidaji i spalene listy.

Jinak ta doza na poslednich fotkach ma cca 2 litry.

Koureni to je ale fakt vyborny, sklidil jsem to o neco drive, takze hodne prijemne ...vysmate high stavy. Mezi znamymi to ma nemaly uspech, coz mi samozrejme dela nemalou:)) radost...

Rostlo to cca 30/57

Jeste jednou omluvte kvalitu tech fotek.
iNVADER
Na nekterych starsich listech (listy na 1. - 2. patre) se obevilo toto hnednuti. Je to asi jen na dvou rostlinach, na dvou...trech listech a vypada ze se to zatim nesiri.
Netusi nekdo co by to mohlo byt?

Vlhkost cca 60 proc., teplota ve dne 25 v noci cca 16, PH podle akvarist. testu cca 6.2.
Jak uz jsem psal, hlina je plagron royality mix. Pohnojil jsem poprve pred 8 dny AH polovicni koncentraci nez je v navodu. Od te doby 1x zalito cistou vodou.Zalevam cca 1x za 4 dny az kvetinace proschnou.

Za jakoukoli napovedu dik.
Napada mne jen prehnojeni, nebo chybejici horcik.
iNVADER
Kytky rostou docela pekne. Vyska 4 Jock Horror je cca 16 - 18 cm. Vyska tech 2 NoName sativ je mnohem vetsi (kdyby nebyly ohnute dratky tak cca 30 - 35 cm).

Takze po 21 dnech sviceni 16/8 to vypada takto.
Detos
mas to peknyyy i mne keby tak rychlo rastliii :( http://grower.cz/forum/showthread.p...highlight=detos
iNVADER
Takze tady mame 25. den na rustu 18/6.
Kytky sice rostou moc pekne, snazim se je srovnavat ohybanim do stejne vysky...teda hlavne ty sativy, ale porad se na nekterych listech vyskytuji hnede fleky, od malickych az po zhnednuti treba pulky listu.
Mozna je to prehnojenim, takze ted zalevam cistou vodou, snad ty fleky zmizi, nebo se aspon nerozsiri.
damaja
nazdar mas to celkom pekne,ja mam skoro rovnake podmienky v skrini ako ty,zatial mam len 5.den a vyzeraju tak isto ako tvoje v tom case takze ak to bude pokracovat tak ako tebe budem spokojny :D inak v kolkom poschodi(patre) si zastrihol tie jack horory?...peace
iNVADER
=> damaja...dik.. Ty Horrory jsem zastrihnul nad 3. patrem. Ale vetvej se moc pekne i samy, musim rict:)
iNVADER
Takze dnes jsem po cca mesici rustu prepnul na kvet. Kytky maji uz cca 30 cm. ty sativy asi 40 (jsou ohnuty aby byly ve stejny vysce).
Ted budu jen tise ocekavat, kolik se mi vyklube samcu....
Zalevam ted jen cistou vodou, a zda ze, ze hnede fleky na listech se jiz netvori, nove listy vypadaji zdrave. O vikendu, az budu zalevat, zkusim opatrne pridat 1/4 davku AH namichanou jiz na kvet.
iNVADER
a jeste dodatek -2 fota
iNVADER
Takze po 31 dnech jsem prepnul na kvet a je tu 6. den. Kytky se desne vytahujou i kdyz svetlo drzim porad fakt co nejtesneji u vrcholku.
Vypada to (nechci to zakriknout) ze z tech 6 kytek je jich 6 samic. Snad stesti:)
Porad mne trapi to flekateni listu.
Na prvnich 2 fotkach jsem to nafotil. Nekteri ve foru o nemocech psali ze by to mohla byt plisen, ovsem co jsem si precetl v jinych threadech o nemocech..jsou plisne mnohem rychlejsi a agresivnejsi.
Nic asi nezkazim,kdyz koupim kuprikol 50 a postrikam to, protoze jinak uz nevim. Moc se to sice nesiri, ale nejake listy sem tam utrhnout musim. Nejdrive jsou na tom listu tyhle flicky, pak postupne zloutne a nakonec se skrouti a uschne.

Vlhkost ve skrini 50 proc. Teplota ve dne cca 25 - 28st. v noci cca 15 st. Zalevam stale cca 1x za 4 dny az substrat temer proschne polovicni davnkou AH (namichanou z grow,bloom a micro na mix pro kvet) v polovicni davce, nez je v navodu (tedy tak jak tam doporucujou do hliny). Vzdy zaleju 2x s hnojivem a 1x cistou vodou.
PH vypada ok. Mozna je to malinko prehnojeny, protoze jsou spalene nektere cepele listku, ale to by az tak nevadilo. Spise me stvou ty flicky a to prehnojeni uz skoro jiste neni.
iNVADER
Ahoj, takze bohuzel ten grow uvedeny vyse jsem sice dokoncil, ale vysledky nic moc, na konci uz to bylo skoro bez listi, ty fleky byla ocividne plisen a nepomohly ani postriky kuprikolem. Kazdopadne 80G z toho bylo, sice takovych ridsich palicek..ale huleni dle kamosu i mne lahodne.

Po tomto kole jsem zkousel dalsi, to uz bylo na zacatku leta ve vedrech (ten vyklenek, kde to pestuju jev podkrovnim byte a tak je tam v lete celkem vedro. V te dobe jsem nemel cooltube ani odtah od vybojky a ve skrini bylo nekdy vedro i kolem 40 stupnu, takze jsem kyti susil behem rustu:)... byly to seminka z Nirvany B52 a ze zacatku se zdalo, se se jim tvori krasne palice...borovske, ale pak zacaly ty vedra a zda se, ze kytky zmutovaly tak, ze palice nedozraly, zustaly uplne ridke a byly to vlastne jen shluky malickych listku temer bez pryskirice. CHut to ma hnusnou, zhuluje to nic moc a tak se z toho chystam uvarit neco dobreho. Na to je to idealni. Plisen uz mne neohrozila protoze jsem to preventivne postrikal kuprikolem behem prvniho mesice a taky jsem nechaval zapnuty vetrak i mimo svetlo (v noci). Tim se to vyresilo a plisen se uz neukazala.

TAkze prvni dva growy vysly dobre, ale tyhle posledni dva o dost hur. Rozhodl jsem se proto pro upgrade a to zakoupeni cooltube, zakoupeni vykoneho ventilatoru pro odtah, vetsi kvetinace, lip odvetravam tu mistnost...atd.
Dale jsem si sehnal rizky od kamose, je to nejakej jeho cross, pry vyborny a jeste tam jsou 2 rostliny ze seminka Aurory Indicy z Nirvana Shopu.
Upgrade skrine notne pomohl, jak ostatne uvidite v dalsich prispevcich, protoze jak tem dvema ze seminka tak tem 4 rizkum se dari neuveritelne dobre. S cooltube, odtahem a lepsim vetranim mistnosti jsem dosahl i v techto vedrech teploty ve skrini okolo 28 stupnu pres den a cca 20 v noci, co je ideal. Vlhkost pri rustu jsem pomoci zvlhcovacky udrzoval na cca 55 procentech...ted behem kvetu je tam cca 30 - 40 procent.
Snad se mi podari konecne tento grow uspesne zavrsit a tim konecne dokoncit i tehnle thread, ktery jsem 2x zacinal a 2x nedokoncil, protoze se grow nepovedl. Palce drzim sam sobe:)
iNVADER
pri prenuti na kvet po cca 3. tydne rustu. Ty rostlinky ze seminka byly jeste malicke, ale ony to dohnaly..jak uvidite pozdeji:) Pripinal jsem to kvuli tem rizkum, aby neprerostly (nemam s nima moc zkusenosti). Pri prepnuti mely ty rizky pres 20 centaku.
Tohle jsou jeste fotky z Mobilu. DALSI UZ JSOU A BUDOU Z KVALITNIHO FOTAKU.
iNVADER
10 dni po prepnuti na kvet. Dalsi aktualizace bude ve ctvrtek 21.08. Myslim ze zatim se jim dari vice nez dobre:) Pristi grow pojedu kazdopadne zase z rizku.
iNVADER
Takze mala aktualizace. cca 20. den kvetu, ale zase jiny, min kvalitni fotak. Zatim se jim dari, zalevam stridave cistou vodou a stridave kristalonem "Jahoda" se kterym mam z prvnich dvou growu velmi dobre zkusenosti. Ty dve Aurory idnicy ze seminka desne prerustaj, ohybam je co to da, a snazim se, aby nestinily tem rizkum. Rizky budou ke sklizni mnohem drive (odhaduju ze jsou tak 3 tydny popredu), tak pak dam ty aurory na ty 3 tydny na lepsi misto, aby mely vice svetla.

Taky jsem na tuhle fazi kvetu vypnul zvlhcovacku, protoze je zalivam pravidelne, bude asi stacit vlhkost tvorena rostlinama. I kdyz zvlhcovacka jela na minimum, byla vklhkost ve skrini 50 procent, coz asi neni pri kvetu potreba.
iNVADER
Prihazuju dalsi fotky. U kytek se objevily male bile musky (malicko), na nekterych listech male bile flicky a na spodku listu malicke housenecky (fakt ale malinko, jen sem tam) ....mozna jsou to svilusky nebo neco podobneho. Zvysil jsem vlhkost a rosim (to nesnasej). Davam bacha aby se neobjevila plisen. Pocitam se sklizni cca za 2 a pul tydne, takze uz nic radikalniho nechystam.

Palicky se nafukuji pekne, napadene listy odstranuju (neni jich nijak extremne moc). Snad to bude stacit.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma