Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Spice, Northern Lights, Maple Leaf - Zizik podruhe 400W - Klikni zde pro originální téma
zizik
Zdravim Vsechny :pimp:
Po delší pauze vyplněne pálenim mého prvního modelu sem zpět se svým druhým pokusem. Ve skříni, která zůstala stejná, jsem udělal několik úprav. :punk:
Nejdřív krátce o tom co tam už bylo předtím - světlo je 400W GIB XTreme v cooltube, na které je z jedné strany přidělaný větrák 185m3/h a z druhé to jde ven. Cirkul. větrák. Hnojky jsou také stejné - AH 123 a BIO veci od AH - Root Stimulator, Enzymes+, Growth/Bloom Excellator, Final Solution. Dokoupil jsem Phytamin od Plagronu, sem zvědavej.. :wink:

To bude asi vsechno co mam z minula, teď sem si s tim trochu pohrál a snad to bude lepší. :D
Tak v první řadě sem změnil medium - ted jedu ve dvou rohožích Grodan master, z kterých sem musel na konci uříznout kus aby se tam vůbec vešly :(
Dále sem vyříznul díru do místa který bude těsně pod lampou až budou holky vetší a zvednu ji. Bude sloužit jako sekundární odtah a doufám že mi pomůže i s teplotou. Mám tam ten samej větrák -185m3/h
Nejdůležitější změna je DRIP. Konečně sem se k tomu dokopal a udělal něco co jakž takž funguje, bylo to pro mě hodně težký :beer:
Ještě se mi podařilo sehnat zvlhčovačku - výborná věc, hrozně se mi hodí.

Teď k osazenstvu - Dva kousky jsou SPICE - ty vypadaj mooc dobře. Potom tam mam třikrát Maple Leaf a tři Northern Lights. Problém je že sem je pomíchal :mutant: Spice sem poznal a myslim že sem rozlišil ML a NL od sebe, ale nevim co je co..
zizik
ještě náké ty fotečky
takže tohle je asi druhej den.
Klony nevypadali po převozu příliš zdravě, tak sem se snažil aby měli idealní podmínky. Dělal sem to hrozně dlouho, ale nakonec se mi podařilo mít stoprocentní vlhkost - vlhkoměr ani nic neukazoval.. vyndal sem ty malý kostičky, dal je do úrovně zvhčovačky a nad otvor z kterýho vychází ta vlhkost sem pověsil PC větrák kterej to na ně žene. tím sem dal tak 85%, takže sem přes to všecko přetáh takovej mega igeliťák -> 100% :beer:
zizik
tohle je celkovej pohled, ještě bez igeliťáku
zizik
teď ještě něco ze současnosti. foceno včera a to znamená 11. den. když jim asi po tejdnu začly vylejzat kořínky tak sem je už musel hodit do těch rohoží, což ovšem znamenalo vyhnání z pro ně perfektního místa.
Musel sem vymyslet něco novýho - jenom tak zapnutá zvlhčovačka by mě moc nepomla, takže mi pohoh zase PC větrák + natáhnutý igelit skoro po celý ploše kus nad tím vším. Už to ale není tak dobrý, max kolem 80%, spíš tak 70 a občas to spadne i na 50 :death: už aby vyrostly.
postupně snižuju lampu, ale už to víc nejde, měli by tam strašný vedro. 80 cm nad vrcholkama je asi hodně, co?? myslíte že jim to ublíží a budou se hodně vytahovat, i když to sou všechno indiky??
rkcz
zizik: Kdyz jsem mel skrin jeste ve sklepe, kde jsem pro ne mel idealni podminky, na cerstve rizky sem svitil svetlem bez cooltuby asi 30cm nad vrsky 18/6. Igelit sem tam nedaval, jen rizky na dva dny prikryl petflaskama a?... rostly fakt paradne, ani jedna z nich nestradala. Odruda Maple leaf indica. Zaleval jsem jen cistou vodou pres RW v coco hline od plagronu a hodne vlhcil rozprasovacem.
Jinak moje zkusenost je takova, ze nejlip umis to co se sam naucis a ne to co ti nekdo poradi, takze pestuj podle sebe a chyby se snaz teprv nejak resit. Nemusis jim vytvaret to nejlepsi prostredi podle nekoho jineho, vytvarej jim nejlepsi prostredi jake sam umis a ze svych chyb se poucis. Proto se ne kazdemu growerovi povede skvela sklizen hned na podruhe ne-li na poprve
zizik
tak sem teda dal tu lampu niz, na 35cm, na ukor teploty, chtel bych opravdu nizky ale za to pekne kosaty kyticky. akorat se bojim aby je ta teplota moc nezbrzdila. snazim se ji drzet pod 30, obcas vyskoci i na 35 a to uz je mooc..
zizik
Holla! za tejden to bude mesic (!!!) co sem zasadil rizecky a v ty dobe sem si rikal ze je necham jenom tak tejden na rustu, aby byly pekne maly. Jenze ony rostly STRASNE pomalu, skoro vubec.
Od zacatku vyrostly asi tak o 5 cm :confused:
Zastrihnul sem je a odjel na hory, vcera sem se vratil, otevrel skrin a otevrel pusu :eek: a jenom koukal :love: Behem 4 dnu se zvetsily tak dvojnasobne do vysky a nekolikanasobne do sirky. Ted vypadaj naaaadherne, zdrave, skoda ze ted nemuzu udelat fotky - musim pockat az budou mit noc
vypada to ze pudou brzo na kvet.. :bravo:
zizik
ted me tak napadlo ze se jim dari lip kdyz u nich nejsem a nikdo se o ne nestara..
zizik
udelal sem naky ty fota, ale nic moc, pres tu vrstvu igelitu se to dela blbe, tak to pls omluvte.
1. - celkovy pohled zeshora na kterym toho moc videt neni, jen pro predstavu :p:









2. - ML nebo NL, bohuzel nevim :rolleyes:













3. - Vlevo ML nebo NL :wink:, vpravo Spice





















4,5. - Neco zeshora..












6. - Pohled ze strany










7. Nevim co, ale moc se mi libi. Je na ni videt jak ma stonek docervena, muzete mi to nekdo vysvetlit?? minule sem to mel taky, je to na vsech, ale nevim PROC :confused:
Ship
To bude velkejma rozptylama mezi nocni a denni teplotou...
Serid si ventilaci...
Ship
Jinak kytky mas fakt pekny:vampire:
Ma ta folie nakej smysl(vypada to ze stejne zadnou vlhkost neudrzi)?
Ja bych ji vyhodil a koupil: http://www.elektrocoleti.cz/DetailPage.asp?DPG=35428
:rejp:
zizik
shipe dik moc za ten odkaz, ja myslel ze ty ultrazvukovy zvlhcovycky sou nejvic drahy a tahle stoji 700 a este ma ani ne 40W :). ta co mam jede na 400W :mutant: haha. aspon vim neco novyho pro priste.
s tema rozptylama je to hodne mozny, mam vykyvy az 15 stupnu..
nevis co to s nima udela? to nebude snad nic vaznyho
a ta folie mi pomuze min o 20% - to se vyplati :jumper:
zizik
cus vsichni. uz se mi chtelo prepnout na kvet, ale neudelal sem to tak ze bych presel rovnou z 18/6 na 12/12. prechod trval nekolik dni, behem kterych sem postupne ubiral hodiny az na tech 12. myslim ze to girls ocenej.. takze ted uz mame asi 4. den jenom 12/12. pred par dny sem je vyndal ven ze skrine abych si je poradne prohlidnul a tim se naskytla idealni prilezitost pro skupinove foto, vsechny pekne v rade..
zizik
a zpatky do skrine o par dnu pozdeji...
zizik
a jeste detail jedne krasavice
zizik
Dneska probehlo hromadne oholeni spodnich partii :death: - to znamena listu na ktery neslo moc svetla, malych vetvi ktery jsou k nicemu a na postranich vetvich sem odstranil 90% zarodku budoucich minipalic a nechal jenom ty vrchni. doufam ze to pomuze tomu aby byly vrsky este mohutnejsi :D
zizik
Taky sem si rek ze uz je na case abych vytahnul do boje s pulmesickama. :rocket: pouzil sem jich megamoc a vypada to ze je prostor aspon trochu lip vyplnenej. Akorat me sere ze nemam vsecky vrsky ve stejny vysce... nevite nekdo pls jak moc este rostou konkretne tyhle modely po prepnuti?? nevim jestli ma smysl jeste zastrihavat :confused: nerad bych se pripravil o to hlavni.. :smoker:
zizik
dneska sem otevrel skrin, zkoumam kytky a rikam si ze neco neni v poradku :wink: ony uz po !8mi! dnech od prepnuti zacinaj kvist :mutant:
tak si rikam jestli to je dobre nebo ne. na jednu stranu sem rad ze budou driv "hotovy" a pak sem si vzpomel ze sem este asi dve predevcirem zastrihnul.. to asi nebude dobre :(
sice uz maj chloupky ale rust by este trosku mohli
DOG
Vypada to pekne po tom pomalym rozjezdu! Dobry je od zacatku pouzit nejakej korenak a pak jedou hned lip. Ja bych na ty kytky od prepnuti 12/12 vubec nesahal, krom spodnich starejch listu. Kazdej zasah se pak projevi na vynosu...

At to roste a dari se!
zizik
cus dogu, korenak sem samozrejme pouzival a myslim ze celkem dlouho. tri tejdny urcite. na tech korenech to je videt :D
ten pomalej rust si nedokazu vysvetlit, ale ted uz je to jedno..
a tim ze sem utrhal naky ty nizsi vetvicky sem chtel docilit toho aby mohly vsechnu energii venovat tem hlavam, uvidime :frog:
DOG
Sorry, omlouvam se, taky jsem si to moh hned na zacatku precist..., nez jsem zacal psat!
zizik
mam pro Vas par novejch fotek, 9.den 12/12
pohled ze shora, ze strany a portret Spice
zizik
12. den kvetu kytky zacinaj krasne vonet :) udelal sem naky fotky pri svetle
kdyz se kouknete uplne napravo tak tam uvidite dvakrat Spice
ten vepredu je ze vsech nejvic rozvetvenej, vetsina vrsku je ve stejny vysce :pimp:
ten vzadu je bohuzel presnej opak. dole je sice spousta vetvi, ale spatne sem ji zastrih, takze ta hlavni vystrelila hodne nahoru a nechala maly sestricky daleko za sebou :p:
zizik
tady je videt jak uz pekne kvetou
zizik
cus! omlouvam se za trosku delsi pauzu.. dneska jsem na 33. dnu kvetu a pomalu se blizim do cilove rovinky, to bude priblizne za 10 dnu - vsechny modely maj dobu kvjetu 45-50 dnu.
a jak jsou na tom holky?? inu, rek bych ze sou celkem spokojeny. palice uz sou dost velky, dokonce uz mam dost chloupku v hnede barve - coz me dost prekvapuje.. vypadaj ze by se daly klidne sklidit hned.
dneska bylo provedeno dukladne ostrihani listu za ucelem proniknuti co nejvice svetla primo k palicim. foto bude brzo
zizik
tyhle fotky jsou ze 28. dne kvetu
zizik
tak tady jsou ty novy fotky. 34. den 12/12
piste co si o tom myslite, prosiiim
DrNi
..krasne kyti.:-). kdy planujes kosu??
hashis
Hekzé kytí, jo no kdy plánuješ pod kosu? A co flushing už..., nebo ještě ne? K+
Edy
No nestačím zírat ;) jinak jakou mají velikost??
zizik
cus takze dneska planuju dorazit posledni nadrz s hnojkama, zitra provedu pruplach s enzymama 15ti litrama vody, at se poradne vyplavi zbytky hnoje. pak nastane flushing s FS a bude trvat 5-10 dnu. spis jenom tech pet, sice je to dost malo ale kdyz ony uz vypadaji tak zrale..
bohuzel je jeste nejde rozeznat, vypadaji uplne stejne, asi rozjedu nakou anketu, snad nekdo bude vedet, ale az budou uplne hotovy
zizik
jeste ta vyska - prumer je tak 35cm
dik vsem za K+!!
zizik
scratche - kdyz muzu porovnat muj prvni pokus - stejny pocet kytek, vyska temer dvojnasobna - a tohle tak se priklanim radsi k te mensi vysce, protoze ty palice jsou daleko hustsi, predtim byly v pohode ty uplne nahore a zbytek - vetsina kytky - byla dost spatna, hrozne ridky palicky, spis jenom takovy pocukrovany listecky s chloupkama. vynos ocekavam vetsi nez minule, ale ne zas tak o moc. rikam si ze nez mit hodne prumernyho paleni tak radsi min ale zato mnamku..
mam moc malej prostor abych vyuzil to ctyrkilo a vic kytek by tomu taky vyrazne pomohlo. jinak dneska uz prestavam hnojit
zizik
bez svetla....
zizik
se svetlem...
zizik
jinak dneska jim zhasinam a necham je pekne dozrat tri dny ve tme :p:
zizik
Zdravim cely grower :punk: Uz je to hotovy!
Vcera sly prvni 4, dneska sem usek zbytek. Taky jsem provadel prvni zkusebni zhul a musim rict ze me to prijemne prekvapilo - ackoliv porad nevim co to bylo :rolleyes:. Bohuzel vypadaji vsechny modely stejne takze ML a NL nerozpoznam. Byl bych moc rad kdyby jste mi napsali nejaky typycky chutovy vlastnosti pro tyhle modely, az to bude suchy tak se je pokusim napsat taky :D:D:D, treba se podle toho nekdo chytne..

tyhle fotky jsou ze vcera
zizik
dnesni foto
cus zizik...velice pjekne provedeny grow..jen pro priste v rustu bych se vubec nebal lampy(400W) 80 cm nad vrskama ja davam vzdy v rustu lampu ctyrkilo 70cm nad vrskama a necapnou...teplota nad 30 je spatna ale kytiz vypadaj v pohode...
a za druhy ten pechod z 18/6 na 12/12..priste proved na primo a nesnizuj to protoze pocet hodin kterym svitis by mel bejt vzdy stejnomerne delitelnej do 24hodin...tohle jsem jen chtel dodat jinak salamy nadherny a vynos bude taky asi slusnej takze dobrou chut
zizik
deth - myslim ze si to nepochopil. ja jim snizoval pocet hodin umerne tomu, kolik pribyvalo tmy. tak jako priroda sama a to jim prece nemuze vadit. jinak probiha suseni a vypada to ze toho moc nebude..
mettatron
zizik .. mas to celkem bez problemovy .. tezko dat nejakou dobrou radu. ja bych to snad prece jen nechal o neco malo porust, kdyz jich tam mas tak malo a dal lampu niz. 400w by melo uz neco prosvitit. zejmena na mensi plose.

ale pisu spis abys napsal srovnani koure z nl a ml pripadne i spicem. ml neznam a sleduju ho .. celkem by me zajimalo v cem spociva jeho jak rikaj klasicky ucinky .. jakej koli postreh o nem a stavu kterej vyvolava .. jesli mas a nebo srovani s nl. kterou trochu znam. to bys byl mooc hodnej .. :D
zizik
mettatron - to je prave ten problem, ja ti nemuzu napsat jak chutna ML nebo NL, protoze stale jeste nevim jakej to je :p: viz. prispevky nahore
sice to este neni uplne suchy, ale to mi nezabranilo v tom abych je vsechny vyzkousel a pripada mi ze stav je u vsech dost podobnej - zadnej hlubokej stoned stav, ale dostanu hroznou davku energie a sem potom pekne aktivni. to se mi libi, protoze muj prvni model byl presne ten strasne silnej stoned stav, takze sem tri mesice jenom hulil a vubec nic nedelal, ted budu hulit a delat ruzny veci :mutant: :beer:
tak za tri dny to bude suchy :flamer:
zizik
tak uz je to uplne suchy :pimp: ani to tak dlouho netrvalo.
bohuzel probehlo mensi zklamani z vysledne hodnoty poctu gramu sucheho materialu. kdyz se na to podivam tak to vypada ze je toho hoodne, ale po polozeni na vahu mi ty cisla nabihaj zahadne pomalu.. :mutant:
tak je toho teda priblizne 125gramu :wink: vim ze je to dost spatnej vysledek, ale na druhou stranu je to paleni moc velka dobrutka :girl:
ja si du uzivat velikonoce :D, mejte se
a diik vsem za k+
zizik
este sem zapomel na foto..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma