Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
150w by fildacompany (1 zážeh) - Klikni zde pro originální téma
fildacompany
Tak po několika těžkostech sem konečně nakop sodík. pěstuju uplně poprve tak sem zvědav co s toho bude no uvidíme. muj pěstební prostor je 55x60x65 hxšxv vím nic moc ale mini byt bohužel. světlo : 150w osram son T, ventilatory 2x pc 80 (přítah, ofuk výbojky) 1x PC 120 (puvodně odtah nyní ofuk) 1x 230v 150l/h odtah. bubler: primalex 17Kg ,vzduchovací opona, vzduchovací kamen, 2x vzduchovdlo 2,5w. Hnojky AH + peroxid Ph jsem snížil acidonem zřejmě na 5,6 (pouze akvarijní Ph testr) řezy: když má člověk nalepku (nový člen ) a chce jen 3 a ještě k tomu ne v praze tak to je problem. žadna ochota no nakonec semsehnal ňake noname. už sem poznal pár ochotnych growermanů ale pozdě tak uvidím co se stoho vyklube
fildacompany
no na start sem dal 2/3 předepsane davky a dneska sem to dorovnal podle navodu. a diky :-)
fildacompany
takže je to tyden na rustu a jde to dos tšpatně :( . nechce to rust a jeden řez uplně zežloutl tak sem dneska 2/3 rostoku vylil a dolil jen vodou s upravenym ph a peroxidem doufam že se vspamatujou. je to prvni zažeh a jde to videt no :grrr: ! i to ph nevydrží moc dlouho tak 2 dny. ještě byl menší problem s teplotou tak sem předřadník i se starterem hodil do šachty na odtah a je to ok. no sem s toho hodně špatny ale chybama se člověk učí. zřejmě sem to přehnojil (a to sem na start dal 2/3 davky podle tabulky příště dam pulku)
fildacompany
tak jsou to 2 dny co sem rostok brutalne ochudil a 1 řez se vzpamatoval 1 je zatím sekly a ten žluty je pořád žlutý :(
kouba
jo snad se to nejak sebre .... ty hnojis wulaxem ?? mam takovi mozna i hloupi dotaz , kde jsi vzal tu bilou folii co mas u tech kvetinacu ptal jsem se snad ve vsech domacich potrebach i zahradkařskych a nic .... kolikrat mam vetsi problem sehnat nejakou pic*vinu nez treba chemky nebo ty podstatne veci .....
iNVADER
Ahoj,

no ta folie je tusim normalni cerno-bila folie. Je proste z jedny strany cerna a z druhy bila, to jen kdybys to hledal v nejakym bauhausu nebo necem podobnym, aby te to nematlo, kdyby to bylo poskladany cernou barvou nahoru:)

Jinak ja ji koupil v growshopu. (V praze na Zizkove), ale na dobirku ti ji proslou treba i z greenhome.cz
kouba
JO AHA , no grow shop je normaLNI VYDERACSTVI vsechno predrazene , to neni nic pro chudeho studenta ....i kdyz teda tu stovku bych za folii obetovat mohl+postovne=150kcs ... to bych snad dohormady dal ... diky moc a jinak fildacompany drzim palec
fildacompany
Zdarr všichni. tak ta folie je s G.shopu v Ově maji ji tam za 30kčm2. s těma hnojkama sem to posral vím :baby: . Nekdo mi řek že to peče už od startu tak sem tam dal 2/3 předepsane davky. hnojky mam AH (grow,bloom, micro) to sklo mi ubralo pod vybojkou 3 stupně a pro to tam je. dal sem na rady a světlo sem dal výš a přikryl řezy petkama. ventilator na ofuk taky teplotku srazil a nejede pořad jen ve dne a v noci maji vlhkost 80%. ten odtah tam puvodně byl (jen ventilator pc 80) ale žadny efekt to nemělo tak sem ho dal pod vybojku. a kdybych tam dal tu hadici na odfuk tahalo by to stinitko do strany atd, a diru do panelu na vhodnějším miste dělat nebudu. jinak diky za zajem i kritiku je to moje první sezona takže to není idealní ale učím se za běhu :D.

jo ještě mam dotaz co si myslíte o levnych nebo levnějšíh digi ph popřipade ec metrů nebo ktery byjste mi doporučili s vlastní skušenosti. ten akvarijni ph test mi připada hodně nepřesny ale nejsem milionář.
fildacompany
čau lidi tak ještě sem to nevzdal a jeden řez se vspamatoval tak se modlim at se ty zbývající dva taky chytli :angel: vypada to že se stanu majitelem ph i ec metru tak si to pohlidam :popcorn:
jinak foto hlavně ten řez co se chytil
sancha
fildacompany .. klidně bych třeba ještě zpětinásobila počet těch děr v kvjetináčích příště ;)
Capo
místo té modré petky hoď průhlednou. Modrá je vidět jako modrá protože pohlcuje modré světlo a to se pak na kytky nedostane. A modrá znamená růst.
C.R.E.A.M.
jasně kvetináče na hydro sou potřeba...
fildacompany
Byl jsem nakou dou mimo. A kyti na tom byli zase špatně většina lidí mi radila at je vyhodím a začnu znova ,ale bylo mi jich lito tak jsem koupil ph - od AH + enzymy, tim padem jsem přestal davat peroxid.
a už jsem jenom hlidal ph a čekal. kyti se trošku vzpamatovali, tak jsem je zastřih a přepl na květ ted jsou na květu 3 tydny a ph= 5,8
ec= 1,1
4 dny byli kyti bez dozoru tak mi přelítli ale doufam že uš neporostou
fildacompany
Zdravím všechny!
Dlouho jsem tu nebyl tak vam přináším nake fota. dneska jsem začal flushovat. takže kyti maj vodu s upraveným Ph+final solution.
Mám problemy s teplotu občas přelitne tak musim nechat pootevřenou skříň a voní to po celém bytě, ale ten týden to už musí vydržet. Určitě mohl být výsledek lepší ale na to jak kyti vypadali mizerně jsem zatím spokojený. příště to musí být lepší!
tak se mrkněte.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma