Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Varování pro řidiče!!! - Klikni zde pro originální téma
hassassin
Přátelé včera se mi donesla zpráva od jistého zdroje, týkající se
kontroly na silnicích. Asi jste o tom už slyšeli, ale kdo ne tak čti.
Je-li info pravdivé, do 2 měsíců by měla mezi vybavení hlídek přibýt
udělátka na kontrolu obsahu thc. Založeno na odběru slin,
pozitivní i po 30 hodinách od užití!!! pozor na řidičáky....
Hodinář
Před rokem začali testovat obsah THC ze slin v jednom nejmenovaném severočeském městě(dost provařeném ohledně ganjy ),ještě před zavedením bodového systému. Známej bohužel měl tu smůlu vyzkoušet si "slintání" na vlastní kůži.Krevní test pak obsah THC potvrdil, tušim půl roku bez papírů+5tis pokuty,coč už je tak trochu pasé;)
DAG OF MORD
Neviem o jedinej nehode, ktorú by zapríčinilo THC!!!
sancha
vojd . jo to se tu řešilo ale neřešilo se k tomu i to, že pokud řídíš pod vlivem druhej den /hulil jsi včera/ tak vlastně pod vlivem už neřídíš tudíž každej soud ti dá za pravdu?
brainment
Opravdu se jim vysměju a nepodepíšu ani .
Pokud vím tak THC zůstavá i více než týden v těle a jestli mi budou chctít tvrdit cokoli a ja hulil pred týdnem, no ta se jim upřímně vysměju.Srovnávání s alkoholem je mimo mísu.Rychlost odbourávání nepatrně rychlejší:-)
ak.oc
Ty testy jsou drahy, takze to budou pouzivat pri podezreni a ne jen tak, ze te zastavej a plivni sem. Je jasny ze kdyz v noci zastavej policajti nejakou 120 a v tom 4 vytlemeny zevlove v ksiltovkach tak to maj jasny ( policajti nejsou uplne blby ). Jinak tady na jihu je jjeden akcni policajt ma felici pickup a vzadu vozi psa, no a je to ten nejakcnejsi policajt, jezdi po meste a kdyz vidi nejaky podezreli auto ( zevlove v ksiltovkach, pozersky hadry, dredy..... ) tak to zastavi a udela komplet staru. Uz sem ho videl kolikrat jak prohledaval nekomu auto, kamose chytil jednou a od ty doby kdyz ho potka tak ho pravidelne zastavuje. Hold iniciativni blb.
thezeldaa
Myslím, že se to tu už někde řešilo. Když vyjde pozitivní test ze slin, tak ti musí dát nabrat krev a dát ji na rozbor, jestli tam je tak vysoká hladina THC, která odpovídá hladině při aktuální intoxikaci a pokud ne, tak by ti neměl nic udělat...
travnikar
ahoj, nevíte někdo přesnej název (a výrobce) těch testů, co začala používat PČr??? Předpokládám, že dodávky těch testů jsou centralizovaný a policie používá pouze jeden konkrétní druh testeru. Chtělo by to tady diskutovat o tomto konkrétním testu a ne tady furt řešit kolik tejdnů to máme v těle. Ty slinové testy neměří thc v tukových zásobách apod.....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma