Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Ošetrenie starej marihuany - Klikni zde pro originální téma
Typek23
Ak máme starú marihuanu, ktorá časom, nesprávnym zberom alebo uskladnením stratila svoju potenciu, existuje relatívne jednoduchý spôsob ako ju navratiť. Potrebujeme k tomu suchý ľad (CO2 v tuhej forme), ktorý vložíme do nádoby s obmedzenou výmenou vzduchu (napríklad uzavretá nádoba s prederaveným viečkom). Na neho položíme marihuanu, nádobu uzavrieme a vložíme na suché a chladné miesto, kde sa suchý ľad bude odparovať niekoľko dní (dobre poslúži chladnička alebo mraznička).
tooth
Imho No pochybuju,že by se potence přeschlé zoxidované marihuany jen tak zvýšila. Co takhle to udělat i s normální marihuanou? Nemyslíš že by to každý dělal.
Typek23
tu nejde o zvysenie ale o navratenie do povodneho stavu alebo aspon aby sa jej stav zlepsil..........
tooth
No ve svém příspěvku jsi napsal : " ....ako navratiť potenciu. "
Myslíš jako, že přeschlá marihuana už se nebude drolit na dotek?
Typek23
jj bolo to trosku zle napisane :))..mas pravdu....samozrejme ze nebude taka prasna ale hlavne chut bude mat prijemnu a nie taku ako ked fajcis stare zoschnute seno.........to sa tyka takych pripadov ze najdes po roku niekde zapadnutu matros zoschnuty tak tymto sposobom ho das to takeho stavu ze to fajcenie bude mat aj zmysel a neprides o pluca :)
Erixon
Typek23:
Odkud jsi čerpal informace? Máš to osobně vyskoušený(oběktivním testem)
Typek23
informacie som cerpal z http://www.message.sk/text/ganja/ su tam napisane aj trosku bludy ale toto mam osobne vyskusane.
Sinuhet
http://www.drugs-forum.com/growfaq/1251.htm
What is the "Dry Ice Cure" (Freeze drying) ?

Z tohodle to mozna nekolikerym prekroucenim vzniklo.
Dejwik
Je to prekroucene uplne do nesmyslna, suchy led nemuze v zadnem pripade menit zoxidovane thc zpet na thc, suchy led pouze vytlaci vsechnu vodu z travy a deje li se to pod bodem mrazu tak se vlhkost do travy nevrati, takze suchy led je pouze zpusob jak dlouhodobe skladovat marihuanu.
Cpt. Pierre
Navratit starou seschlou paldu aspon trochu do kouritelneho stavu se da jednoduse, např. pridanim kousku jablka, pomerancove kury nebo jineho ovoce do pytliku s palicemi....dokonce to zanechava i prijemne aroma a chut....ucinky se tim ale v zadnem pripade nezlepsi....
Cpt.Pierre přesně takhle řešim přeschlou trávu. ale že by suchý led navrátil zpět vyčichlý účinný látky, to je blbost. btw ale k tomu suchýmo ledu bych napsal jednu zajímavou věcičku a to, že se jedná o zajímavou alternativní metodu jak míti zdravější a silnější kytky. Nachávat ve skříni vždycky roztávat kostku CO2. Jelikož kytky přes den tenhle plyn dýchaj, tak by jim to mělo pomoct. Nezkoušel jsem, na led nemám, vycházím z Dupala kterej to možná i zkusil


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma