Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Magazín > Náměty a Ohlasy

 
Ignore List - Klikni zde pro originální téma
Hodinář
Je normální, když nemůžu přispět do treadu,založen členem.,který mě má evidentně v ignore listu.Nikdy jsem se s tím nesetkal, ani nevyčetl.
Díky za vysvětlení:)
ano... takhle to funguje...
;)
MangoMan
hmm,tak ted jsi odpověděl na otázku,na kterou neznalo odpověd spoustu lidí,ani já,aby se ale nestalo že by nikdo nemohl přispívat nikam,jen do svých threadů,jak by se to začlo používat,to by bylo v háji,ale to se asi nestane,každopádně i já děkuju za odpověd:)
Mr. Figaro
citace:
Původní příspěvek od MangoMan
aby se ale nestalo že by nikdo nemohl přispívat nikam,jen do svých threadů,jak by se to začlo používat,to by bylo v háji,ale to se asi nestane,každopádně i já děkuju za odpověd:)



:rolleyes: .....NO COMENT

teď si třeba nějakýho prudila s nickem třeba amigo666 inspiroval jak to tu zasírat trochu jinak. dá si do ignore listu všechny lidi z G a už se bude jen smát...
To je stejný jako by si na nějakym MHD(městská hromadná doprava) srazu , který třeba sledujou agresivní důchodci :D, publikoval návod jak rychleji a účiněji zasedávat sedadla......což asi neni moc pozitivní...... tedy jak pro koho:). -obrazně rečeno

...........:smoker:
Hodinář
Mr.Figaro: mě to taky hnedka napadlo.Někdo může dát do ignore listu rejpající uživatele nebo ty, kterým nedokáže oponovat(viz nejspíš můj případ;) ).Pak tu jsou Modi a nebo možnost založení novýho nicku
jestedman
hodinář: hod mi to co chceš napsat v PM, já to tam připíchnu za tebe:)
myslím, že když si člen Kokot XY dá do ignore listu celej G, tak to zas tak moc neznamená, protože nemůžeme přispět pouze do jím založenejch threadů, a těch dobrejch bude od kokota málo. takže mir ganz egal
carlos
Tato funkce vznikla v době, kdy se to flamery na fóru jen hemžilo... řekl bych že nyní postrádá smysl. Navrhuji ji odpojit... Co myslíte?

Myslím tedy nemožnost přispět do tématu založeného uživatelem, který vás má na Ignore listu, nikoliv celý Ignorelist ;).
dejaVuCV
2carlos: Komunita je myslim vcelku "ustalena", ja bych to zkusil. Mozna treba jen v Kanalu ze zacatku, jestli to tedy jde takhle selektivne.
djV
Lahvan_FlaskiCZ
čemu to vadí? :eek: :death: proč zrušit? :rolleyes: ta funkce je super, alespoň už nemusím číst příspěvky od blbečků od kterých vím co můžu čekat (blbý plky)
jak se vám líbí na mém ignore? :wink:

je to užitečná věc, hlasuju pro zachování :bravo:
Stoned_r41d3r
Lahvan ----->

citace:
Původní příspěvek od carlos

Myslím tedy nemožnost přispět do tématu založeného uživatelem, který vás má na Ignore listu, nikoliv celý Ignorelist ;).


:frog: :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma