Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Monstrozní výtvor: JH x SS x HK..je to k něčemu? - Klikni zde pro originální téma
rkcz
Takze vysledny tata je vlastne ten mix JHxSS a mamka je Hindu Kush? No nevim, ruku do ohne bych za to nedal, ale clovek nikdy nevi co z toho vykvete. Jinak bych to asi spis (urcite :) dal na indoor, pokud ti nedavi ta nejistota modelu.
mozna jeste prekrizit s necim stejnym, at se ustali genetika
Breadhacker ..sám si napísal , čo si chcel počuť....
mc2
...No,v podstatě jestli si s tím dáš tu práci,budeš mít dostatek prostoru a vypěstuješ několik generací u kterých budeš dělat selekci,tak se možná dostaneš k nějakýmu stabilnějšímu výsledku.Nyní Ti však vyroste "něco" co bude mít vlastnosti buďto jednotlivýho druhu nebo s největší pravděpodobností NESTABILNÍ HYBRID !!!
mc2
Nestabilita se projeví hlavně v tom,že ze semínet Ti nevyroste někakej uniformní kříženec, ale část bude např.JH,část SS,část HK,část nějací kříženci mezi sebou.Tj,že vlastně nebudeš vědět CO Ti vlastně vyroste!Abys dostal opravdu uniformního křížence,tak to je opravdu časově a materiálně moc náročné!
P.S:i u komerčních odrůd jsou některé značně nestabilní!
Breadhacker: mohl bys prosím stručně popsat jakou cestou ses dostal k tvému monstróznímu výtvoru? Tzn. cca velikost prostoru, wattáž atp.?
rasta.p
Pod watáží newim(mozná téééž) ale to v jaqkých podmínkách pěstuješ podle mě jo.Pac se preci genetické informace nesou v semínku a kytka se svoji budouci generaci snazi pripravit na ty podminky v kterejch roste .Tgze podle me to jaký mela rostlina podmínky da do semínka.Nebo tag nejak. Jen muj nazor.... Peace
technics
vznikne ti spousta krizencu s nahodnymi vlastnostmi ze vsech kytek...pokud chces neco fakt krizit nejdriv je potreba skrizit 2 odrudy a rust nekolik generaci a selektovat, seleketovat ,selektovat... a az to budes mit dostatne vyselektovany podle tvejch vlastnosti, tak pak dal krizit s dalsi odrudou...nebo dalsi moznost je nechat ty seminka vyrust a treba nejaka kytka bude mit hrubi vlastnosti, ale to praktricky nevypocitatelny...spis budes mit vetsinu nestabilnich kytek tj. ze vetsinu vlastnosti budou mit recesivnich a ne dominantnich...ale treba budes prekvapenej treba 1 kiti ze 100 bude mit dobry vlastnosti a s tou pak muzes pracovat dal, napr zpetny krizeni jak uz psal mr.palice ... hodne stesti a hod nejaky info jak to dopadlo jak se koukam je to uz rok z5...jinak seedbanky pri krizeni/slechteni pracujou treba s desetitisicema krizencu a z nich vybiraj nekolik s nej vlastnostmi, jestli te to zajima hodim par linku, je to zajimavy, ale slozity zaroven:)
http://grower.cz/forum/showthread.p...ht=%2Bslechteni

http://www.genetika.wz.cz/

http://www.icmag.com/ic/showthread....77&page=1&pp=15

pripdane pokud by ti zbylo par seeds zkusil bych co z toho vyleze, nebo bych zkusil nejakej cross z nich...peace


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma