Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

Stránky: 1 [2] 
Ako zničiť dôkazy ? - Klikni zde pro originální téma
JENCA
zdarec nebudte naivní , názory typu -schovám to tam se benga přece nepodívají - ale podívají a klidně aj dvakrát ( zkušenost z německa kde u nás našli aj věci o kterých jsme nevěděli ani mi) nebo že když si pro vás už jdou ,že zaklepou a budou čekat čtvrt hodiny než to zlikviduješ. Daleko spíš tě vemou před barákem jak půjdeš s košem nebo na nákup, tam tě mají jako na dlani a neuděláš nic, je to pro ně jednodušší než ti vyrážet bezpečnostní dveře. Takže řešení je v prevenci toho abys je žečal zajímat.
pěstu zdar
Hooligan
Když už budou mít povolení ke vstupu tak očekávej komando...To musíš, ale taky být extra střelec, aby po tobě šli.. Pokud tě nevychytaj přímo po sklizni, tak vyvvázneš nanejvíš s podmínkou ( pokud už tam nemáš podobný věci).Stresovat se že ti do bytu jednou na lítnou a mít po ruce někde sud na spálení mi přejde ujetý, to už se radši na to vyser než takhle pak každej den schýzovat.
Pupiset
2Hooligan:zdilim tvuj nazor;)
Jedubabka :
1. pripada mi trochu rozdil odpojovat elektromner, a krast proud, a bavit se teoreticky o napalmu.
nevim uz kde jsem to psal, bylo to smerovano smerem na xerxese, a Jahudku. Bavili jsme se o spouste veci, rozbuskach, napalmu, airsoftu...
Nenapsal jsem ten navod sem, protoze jsem chtel odfiltrovat nektere lidi od nej.
Nebylo to uplne vhodne, omlouvam se.
sadalv
chtělo by to vycvičit tady pár jedinců co by měli vize a vždy varovaly kde kdo a co....

a jinak na ty psy bych mrdnul před dveře slušnou porci pepře....
sadalv
Hele co to fouknout do mrazáku???do vody a do mrazáku
to nemůže bejt cejtit a silně pochybuju že ti fízlové polezou do mrazáku.
Exceptional
citace:
Původní příspěvek od sadalv
Hele co to fouknout do mrazáku???do vody a do mrazáku
to nemůže bejt cejtit a silně pochybuju že ti fízlové polezou do mrazáku.

když už příjdou, tak se kouknou všude a zrovna mrazák je docela provařenej.
fire.ent
a co třeba vzduch???? např. lahev s heliem.....mega balonek, přivázat kytky..a vzhůru na Sibiř!!!!:) nebo přivázat balíček sušiny pod letadélko na ovládání a přistát s ním na protějším baráku!!!
PS: na co ničit kytky když se pěstovat smí???jen ta sušina....nebo jak tu někdo psal giga bong a všechno spálit!!nic jinýho mě nenapadá zdárek:D
spector
Ja bych sel do hydroxidu sodneho... nekdo uz to tu psal ale chtel to kombinovat s kyselinou... to je picovina... nekdo z vas uz urcite cistil odpad treba od vany nebo od umyvadla... v sifonu jsou vlasy a podobny sracky vemete pikslu NaOH (je v granulkach nebo takovym prasku) nasypete na ten odpad a zaliteje horkou vodou... nezbude nic nez troska smradku a teplej vzduch... takze kdybys mel kovovej barel a dole nasypanou pikslu toho NaOH a prisli benga, tak bys jen vytrhal kytky.. pokud mozno je rozsekal na par kusu mensich ... hodil do toho barelu ... trosku to promichal abych v tom ty kytky byly jakoby ponoreny pripadne pridal ten NaOH az po kytkach a zalil to tak peti litrama varici vody a nic nez jakasi kapalina by po tech kytkach nezbylo.
Nepro
jo,ale co než se uvaří voda?:)
grour
TTo je paráda, že všecho nad čím jsem si lámal hlavu už se tu někde řeší. Mám stejnej problém. Napadlo mě jedině vyhodit to z okna (jsme vysoko), a dělat že "Kytky? jé, fakt, kytky. Čí to může bejt?". Spálení v domácím krematoriu v barelu zní slibně, ale bál bych se to mít na balkoně a navíc příprava, nalití benzínu a tak, kor když budu rozklepanej že mi na dveře bušej benga... Jinak jsem se před pár lety bavil hrou s malym chemikem, a neřikejte mi že jste nidky nezkoušeli kombinovat hydroxid s kyselinou? Pro příklad - petriho miska, kalíšek velikosti podšálku na kafe, s pár mililitrama kyseliny sírový s malou koncentrací, k tomu jsem vzal půl granulky hydroxidu sodnýho, hodil to do toho a jak to mrcha prsaklo, že to zacákalo stůl deset čísel okolo. Představa že to tam dám po litrech tak to jednak zacaká celej byt i s fízlama venku, druhak to uvolňuje neskutečný množství tepla (což je výhoda pro likvidaci THC, ale ze zbylejch stránek průšvih). Psů bych se nebál, vždyť v growshopech je takovej ten sprej, u kterýho píšou "zakázáno v USA, protože psi nic necítí"... Ne že by to znělo jako návod... ;)
indoormanPN
dajte si do chodby, kde mate vstupne dvere odbocku plynoveho potrubia/ako napr. do sporaka/ a majte tam furt pusteny plyn/treba plynovu masku a vzduchotesne dvere/, jak zazvoni zvoncek /iskra/ dojde k mohutnej explozii a komando aj s polkou bytu exploduje
:D
Lopticka
a este si pred tym musite uzavriet zivotne poistenie, inak ten plyn nebude fungovat :D
a.t.t.a
jak jsem si to tak četl, tak jsem si všiml, že dost lidí vychází z české právní úpravy, což slovenským bratrům moc nepomůže :-).
dokktor
citace:
Původní příspěvek od a.t.t.a
jak jsem si to tak četl, tak jsem si všiml, že dost lidí vychází z české právní úpravy, což slovenským bratrům moc nepomůže :-).

jednak
a druhak tu všichni zapomínají na to hlavní, a to, že mají 100% po baráku rozházené nejaké množství suchého na pohul. kdyby se našli enom kuřácké potřeby, tak v kombinaci s kompletní pěstírnou je to celkem solidní důkaz o výrobě THC.
JOCKER
citace:
Původní příspěvek od indoormanPN
dajte si do chodby, kde mate vstupne dvere odbocku plynoveho potrubia/ako napr. do sporaka/ a majte tam furt pusteny plyn/treba plynovu masku a vzduchotesne dvere/, jak zazvoni zvoncek /iskra/ dojde k mohutnej explozii a komando aj s polkou bytu exploduje
:D

Len aby ti potom nahodou nezazvonil postar alebo kamarat....:-D A stejne si myslym ze komando zvonit nebude..
Amsterdam
Naazdareek , newiem ci sa to tu zrovna hodi , ale chcel by som sa spytat jednu otazku, lebo niekto z vas mozno riesil podobnu situaciu...Takze poplatky za svietenie v pivnici plati cely panelak, coz pri spotrebe tak 1000 sk na mesiac a 100 obyvatelov je asi zvysenie 10Sk na mesiac, to neni tak vela, ale nemohol by si to vsimnut niekto iny , niaky spravca , alebo tak, neni to niak opatrene ze trebars keby niekto zabudol zhasnut svetlo v pivnici, tak aby sa to zistilo.?. ked o tom niekto nieco viete prosim poradte diky moc
argarag
Ja osobne jsem osklive paranoidni... bydlim taky v panelaku a venku na chodbe mam hozenou mikrokameru. Miri na schody o patro niz (pochybuju ze kukly pojedou vytahem ;) a i ten je videt ). To da cloveku neco malo naskoku...
Bednu jeste nemam porad hotovou ale stavim ji 100% portable --> tj. svetla hodis nad stul jakoze lampicka na cteni atd... kytky vyklopis i s hlinou do kyblu nebo rovnou do vany z kvetinace ty naskladas nekam na hromadku kytky zasipes krtkem (hydroxid) a pustis na ne horkou sprchu, zamknes se v koupelne zhodis ze sebe obleceni a zmacis se taky a zacne si hrozne nahlas prozpevovat --> zkousel jsem to cely s rajcatama cela akce mi trvala 3minuty a pak se dalsi 4 - 6 minut rozpousteli rajcata a zbyl jen bordel co clovek splachne do odpadu fakt to funguje.
Pokud nejsi nejakej vyhlasenej dealer aby na tebe slo komando tak tech 10 minut casu mas... zvlast kdyz uslysi ze si vyrvasas nejakou odrhovacku ve sprse ;)
Hyde
citace:
Původní příspěvek od Amsterdam
Naazdareek , newiem ci sa to tu zrovna hodi , ale chcel by som sa spytat jednu otazku, lebo niekto z vas mozno riesil podobnu situaciu...Takze poplatky za svietenie v pivnici plati cely panelak, coz pri spotrebe tak 1000 sk na mesiac a 100 obyvatelov je asi zvysenie 10Sk na mesiac, to neni tak vela, ale nemohol by si to vsimnut niekto iny , niaky spravca , alebo tak, neni to niak opatrene ze trebars keby niekto zabudol zhasnut svetlo v pivnici, tak aby sa to zistilo.?. ked o tom niekto nieco viete prosim poradte diky moc

Ano, o tvým problému se zde ví a několikrát se tu řešil: pokud necháš platbu elektřiny na někom jiném bez jeho vědomí, je to možná náramná taškařice, nicméně - prasárna. Stav nasranosti 100:1
H.
Pete
Hoši, hoši prevence je základ. Být hodný na sousedy, pomáhat jim, zdravit je, zeptat se jaký je počasíčko a tak. A hlavně nikde netroubit kolik toho kde máte :)
Pflusik
já sem takhle přemejšlel, že zničit trávu neni až takovej problém pokud nemáte na zahradě 10 dvoumetrovejch kytek, ale co vybavení pro indoor pěstování? Řekl bych, že by mi asi těžko sežrali, že to mám na jahody
Ondra_161
citace:
Původní příspěvek od argarag
Ja osobne jsem osklive paranoidni... bydlim taky v panelaku a venku na chodbe mam hozenou mikrokameru. Miri na schody o patro niz (pochybuju ze kukly pojedou vytahem ;) a i ten je videt ). To da cloveku neco malo naskoku...
Bednu jeste nemam porad hotovou ale stavim ji 100% portable --> tj. svetla hodis nad stul jakoze lampicka na cteni atd... kytky vyklopis i s hlinou do kyblu nebo rovnou do vany z kvetinace ty naskladas nekam na hromadku kytky zasipes krtkem (hydroxid) a pustis na ne horkou sprchu, zamknes se v koupelne zhodis ze sebe obleceni a zmacis se taky a zacne si hrozne nahlas prozpevovat --> zkousel jsem to cely s rajcatama cela akce mi trvala 3minuty a pak se dalsi 4 - 6 minut rozpousteli rajcata a zbyl jen bordel co clovek splachne do odpadu fakt to funguje.
Pokud nejsi nejakej vyhlasenej dealer aby na tebe slo komando tak tech 10 minut casu mas... zvlast kdyz uslysi ze si vyrvasas nejakou odrhovacku ve sprse ;)

Tak to je mazec...! :) Ty si vazne trosku paranoik, ze...? :)
meso
musia ťa mrte dlho sledovať, aby dostali povolenie. museli by ťa vidieť pri niečom. alebo nejaký kamoš s veľkou hubou.
checkuj okná. vo vani, alebo v kúte benzín. ???
autobuz
meso:
s tim povolenim nemas pravdu. Je mozne dostat povoleni klidne ze dne na den v sobotu a nebo v nedeli - staci aby se nekdo "domnival" ze neco doma mate!! Resite kdyz by zazvonili, ale co kdyz nebudete doma? To to vsechno za vas udela nejakej automat?
A ta kyselina.. lol.. co vypary? Na to nikdo nemysli? V rychlosti tam nahazite "cokoliv" vydeseny cumite do barelu, mezitim se 20x nadejchate + to mate v ocich a je pruser!
meso
neviem, či sa radšej nenadýcham jak to tam nechám
dawed
jestli mas balkon tak to nejak zavesit nebo hodit sousedovi :D
kingpinn
jjaman PONOR TO DO KYSELINY NIAKEJ FATALNEJ
Pestovatel
Pocul som o skvelom sposobe ako sa zbavit dvokazov.... Staci mat Velky kvetinac , kde rastie neco legalneho napr. cinska ruza alebo tak (hlavne ide o velky objem kvetinacu ... ) Pri policajnej raziji Zoberem svoju urodu a napcham ju do toho kvetinacu ... Zoberem Trosku sava , ktorym polejem tu urodu nadne kvetinacu.Zoberem zeminu ktoru nasipem Do toho kvetinacu a nasadim naspet Rastlinu ktora tam povodne rastla.
Pestovatel
Pocul som o sposobe zahrabania urody do kvetinaca..... Ide o jednoduchy sposob ... Staci mat jeden velky kvetinac (v ktorom rastie Nieco legalneho napr. cinska ruza ) Pri znamkach ohrozenia Zoberem svoju veskeru urodu , vyberem Tu cinsku ruzu s kvetinaca , a supnem tam vsetku urodu co mam .... polejem to troskou sava (kvoli psom ) A rychle Nasadym tu kvetinu naspet a zasa zasypem zeminou ....
2 Pestovatel: no moc nevim s tim savem ... psi mozna nevycenichaji kyti, ale psovodovi se mozna ten smrad chloru bude zdat podezrelej :)

Lidi, neblaznete ... kdyz uz pro vas jdou, tak jste bez sance ... radeji se chovejte tak, aby k tomu nebyl duvod (zadny megaplantaze, nekrast elektriku, nevalit vsude mozne, co mate doma ve skrini). Znam spoustu pestitelu a 2 byli zatahnuty a to jenom proto, ze si o to koledovali. Jestli vam ten konicek stoji za takovyhle paranoi, tak se na to snad radeji vykaslete a budete se mit lip.
Pro dusi je nejlepe, kdyz je v souladu s konanim.
Krasnej den
Tři Kavky
citace:
Původní příspěvek od kingpinn
jjaman PONOR TO DO KYSELINY NIAKEJ FATALNEJ

Už jsi někdy něco házel do kyseliny? To bych nikomu nedoporučoval. Zvlášť pokud to má palice.

K dalšímu příspěvku - polití savem zmate psa? O kolika litrech sava se bavíme?

To jsou hlouposti, pokud nemáte zrovna rozohněná kamna nebo kotel na biomasu, tak s tím nic nenaděláte.
Pestovatel
Preco myslis ze sa bavime o litroch ??? Staci iba trosku , A ked Je natom 25 litrov zeminy tak si myslim ze pes nema ziadnu sancu .... Kamaratovy to aspon vyslo :) bud to bolo sakra stastie alebo nahoda .. CUS

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma