Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Pomozte Sestavit Pestirnu - Klikni zde pro originální téma
hulibrcko
Zdravim vsechny growers a zaroven vas prosim o pomoc pri sestavovani moji pestirny kterou jsem planoval postavit z veci nabizenych v zahradnickym bazaaru, ale rozhodl jsem se pro funglovku kdyz uz....
Takze po docela dlouhem uvazovani jsem jako svitivo zvolil: GIB XTreme Output 400W ktereho koupim jako komplet tady: http://www.greenhome.cz/katalog/121009
S tim rozdilem ze misto pouheho stinidla chci cooltube se stinidlem tady: http://www.greenhome.cz/katalog/123008
nebo jsem taky premyslel nad stinidlem s odtahem tady: http://www.greenhome.cz/katalog/175003


Mate-li nekdo pripominky popr. rady nebo zkusenosti s touhle lampou budu rad za pripojeni se k tomuto threadu.
Kazdy nazor se ceni....diky BERRY
hulibrcko
Jinak az to sestavim po uvazeni vasich rad a tipu, tak budu pokracovat se stavbou skrine
Hanizek
Nenakupuj v greenhome.cz - nedoplatíš se.
hulibrcko
Hanizek: A kde myslis ze bych mel koupit tenhle komplet jinde, popr. vybojku?
Hydegat: Tak myslis ze to stinitko s odtahem bude lepsi volba? Pac nepotrebuju mit svetlo tak blizko vrcholkum,
protoze skrin nebude prcek. Jinac dik zes mi nazorne ukazal co myslis ale ja bych svoje fotky do jinyho threadu nedaval....moderatori davaj za to K-
ver mi(vlastni zkusenost)tak zauvazuj o editu.
Jinak dik BERRY
Sinuhet
Kazdy potrebuje svetlo co nejbliz vrcholkum. Vybojka prosviti jen urcitou vzdalenost a intenzita svetla klesa se ctvercem vzdalenosti, coz znamena rychle. Cim blize muzes dostat vybojku k rostlinam, tim lepe.
sundance
Soráč že to tady trochu zasírám-pak smažu-Byl tady tread kde se řešila cooltuba,týpek který to zakládal se na pokračování svého příspěvku z vysoka vykašlal a lidi kteří řešily stejný problém,nemají(alespoň já)do této chvíle jasnou odpověd-Kde a jak sehnat cooltubu(pouze sklo).Našel jsem SIMEX.ale tam chtějí nejmenší odběr 5ks.pokud jsem to dobře pochopil...
Takže jestli někdo bude vědět kde a jak objednat,nebo pokud někdo bude chtít nějakou cooltubu,tak ať se ozve třeba na PM,nebo sem.


pokud se to sem nehodí,omlouvám se!!

Sundance.
hulibrcko
SUNDANCE: To je v poradku, patri to urcite k tematu threadu, mazat nemusis. Zatim jsem videl cooltube se stinidlem. A ty mas moznost sehnat cooltube bez stinidla? Kdyztak PM. BERRY
Hanizek
[url]http://www.growelectric.cz

Stojí asi 1100 Kč. Je to ale jenom samostatná výbojka - tu jinde než v growshopu asi nekoupíš. No a k tomu v NORMÁLNÍM obchodě koupíš tlumivku a startér. Nevím, na kolik to přesně vyjde, ale tisícovku bys ušetřit mohl.

Jde o to nakupovat v growshopech co nejméně - mají všechno nehorázně předražené... V normálním obchodě se dá sehnat zboží srovnatelné kvality - v growshopu kupovat pouze to, co nejde koupit jinde.
Ship
Ja si Simax kupoval přes: http://web.kavalier.cz/cz/site/kata...ce/trubice.html

Sklo zasílají až do domu, je velice levné, stačí si vybrat jakou trubici potřebuješ a poslat email.

Mě stály dvě 750,- i s dovozem domu, když si tam zajedete tak máte jednu za 250,- . Trubice mají vědčinou skladem.
hulibrcko
HANIZEK: Jestli se to tyka te GIB XTreme Output 400W tak tu na greenhome.cz maji taky za 1100,-Kč vybojku,ten tvuj odkaz mi nesel tak si nejsem jistej jestli jsi mluvil o tomhle.
SHIP: koukam tam ze musis objednavat vic kusu ale vid?
EarthwormJim: Treba na greenhome je ta Son-T Agro 400W drazsi jak GIB Lighting flower 600W - XTreme Output
Ship
Ne muzes si jich objednat kolik chces....
Hanizek
hulibrcko: Kurde teď se koukám a fakt že máš pravdu... No ale to na tom nic nemění - kup jenom tu výbojku, balast kup v normálním elektru.
sundance
SAR..

To vypadá slibně.dík!!


sundance.
hulibrcko
Takze jsem se rozhodl. Nez koupit ten novej komplet, tak jsem si sehnal pouzitej komplet(DIKY ALARMANOVI za peknou cenu, fer jednani a za spolecne setkani na predani v neutralni vzdalenosti), nicmene ten koplet co jsem uvadel na zacatku si do budoucna chci poridit, ale bude lepsi odsvitit neco z tyhle lampy a do tamty se vrhnout az s nabytymi zkusenostmi, pac je to muj prvni indoor.
Komplet 400W. Složení: výbojka Osram SON-T(NAV-T) 400W, tlumivka, startér, dva kondenzátory. Nakej cas ted budu delat na skrini, tak nevim jak to tady bude. Ale az se hnu tak vam sem dam naky foto skrine. Kdyz bude nekdo mit rady, pripominky nebo zkusenosti s touhle lampou, at je sem prosim napise.Tady je zatim foto kompletu.
BERRY
Lenochod
Máš krásný stínidlo,fakt se mi líbí.Ale pověz mi , neni ta lampa trošku mimo střed nebo to tak má být ? Jinak dosti slušnej začátek :)
hulibrcko
Cau to je to sninitko takovy,ma na jednu stranu vetsi zohnuti nez na druhou a ta lampa je bliz k ty zkosenejsi strane....Jinac dik.
Lehkej upgrade, do nezhotovene pestirny pridam vybojku na rust a to : Philips MASTER HPI-T PLUS 400W
Diky growerovi ,,mrak xXx,, kerej mi ji poslal a dobre ji zabalil(pekna ponozka :D)

edit: Takze stavba skrine se odklada a odklada, nemam moc casu ale sem koukal na baraku na ,,sadrokartonovy podhledy,,(Pro toho kdo neni zrovna ze stavebky tak je to viditelna cast stropu da se rict)Jsou to sadrokartonovy desky tloustky tak 2-3cm a jsou k tomu takovy zelezny vyztuze na ktery se to spojuje...Takze aspon vidim z ceho budu delat,protoze si myslim ze je to vyhodnejsi i nez drevo(cena) a ja je budu mit zadarmo :D
Tak zas priste,Berry


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma