Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
Prosím pomozte , svilušky ke konci květu ?? - Klikni zde pro originální téma
JOWANES
Prosim o pomoc!!!

Konecky listecku se zacly ohybat nahoru, zloutnou a posleze i hnednou.
Koukal sem do FAQu vypadalo to na vysokou teplotu, tak jsem zvedl lampy (ted cca 30cm nad vrcholky). Prostrihal jsem listy, pridal vetrak a problem pretrvava!
Teplota je neco kolem 25 stupnu, coz si myslim neni tak hodne. Jeste podotykam, ze se to projevuje i u spodnich listecku.

Hnojim TerraFlores podle navodu porad stejne, nikdy problem nebyl. Vlhkost bohuzel zmerenou nemam.
Nemuze to byt treba slabou ventilaci?

Dnes je 43. den rezimu 12/12


Pred dekuji vsem ochotnym lidem
Cecylcompany
nebude to přelité??
JOWANES
Zalivam tak jednou za 3 dny (kdyz uz je vyschlo). Poradne proleji kvetinace dokad dole nezacne crcet voda. Tim to myslim si nebude.
ak.oc
nemas na listech takovy mlalilinkaty bily potvurky co se skoro nehejbou, jestli jo tak josu to trasenky a pomuze postrik "biool"em ( je to prirodni ). ted sem si zvetsi ten obrazek a jsou to trasenky jak vysity.
Kaspars
a co PH? je mozny ze jim neco chybi dusletkem toho ze se to nemuze vztrebat do kytky protoze mas spatne ph.
JOWANES
Tak je to jasny! Jsou to paraziti! Rekl bych ale ze spis svilusky nez trasnenky. Uz sem je mel, dal jsem jim Biolem a bylo to ok. Ted jsem to ja debil nekontroloval a o5 tam jsou. To osychani listu se mi nezdalo jako tyhle sfine. Kazdopadne je zase zkropim. Myslite ze muzu postrik aplikovat i na takovy palice 3 tydny pred sklizni?
Tayem de Tox
nééééé--to nedělej! na palice né§ biool je mastnej a nedostaneš to z nich (když nic horšího). kámo to pokropil asi taky tak 3 tejdny před sklizní a šílený--palice zhnědly--vadly--no děs
JOWANES
No to je pekne v p..... :mad: Takze jen na listy a cekat jestli to pomuze. Sakra doufam ze uz vydrzej. Nechci se dockat predcasny sklizne
dejaVuCV
2Jowanes:
Drzim palce. Taky sem dojel sklizen se sviluskama. listy sly uplne do.... , ale kytky dozraly a svildy si na palicich moc nepochutnali, protoze to bylo hodne obsypany pryskyrici. Asi k tomu nemohly. Treba takova Kalichakra na ne skoro prdela. Je to hodne odolnej a vitalni model.
Preju ti, at to holky daj.
djV.
JOWANES
djV:
Palice jsou obsypany dost, snad na to nevlezou.

Na ty fotce (na plnou velikost) si ale muzes vsimnout ze konecky listku jdou do haje. Aby meli pak cim chytat svetlo.
No snad to bude fpoho, budu informovat.
Co?
imho. bych to už neřešil....konečky těch lístečků bych ostříhal...a pomalu začal sklízet....btw.svilušky se daj taky utopit....btw.čím vyšší vlhkost tím se jím hůř žije, ale to zas na květ není moc dobrý, takže bych to fakt neřešil....resp.těžko to řešit v pokročilém květu....jó kdyby byli predátoři ;)...(btw.ale i sušený svilušky se daj kouřít a ani nejsou moc cítít) :D
dejaVuCV
2JOWANES: Ta palda z blizka je fakt nadherna. Co je to vubec za vzorecek? Nebo sem neco nestihl? :frog:
btw 2Co?: :D :D daj
JOWANES
co: sklizet jeste nechci, nasadim ale pomalu Final solution musej jeste poradne nabejt!

djV: je to Top 44 cihni na thread

http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=3
Scratt
hej krop to co nejvic vodou a zvedni co nejvic vlhkoust i kdyz uz je tim nevyzenes aspon zpomalis jejich utoky a rozmoz...
ale s tou vlchkosti nechod pres 50%

a pristi grow to strikni necim preventivne v rustu a udrzuj tu vlhkost co nejvis a teplotu co nejniz uvidis ze se ti tam ani neukazou
JOWANES
No rozhodl jsem se, ze uz s tim nic delat nebudu, jen sem to prostrihal.
Vypada to dobre, zatim se jim dari :afro:
jestedman
earthworm: asi neumíš číst viď - ad vlhkost, ad doba prodeje
psilos
Žádnou vodu nebo zvýšenou vlhkost na palice!!! Teda pokud není plíseň záměrem finálního produktu!! Nech to bejt, kytkám to už nic neudělá, rozhodl ses dobře.
JOWANES
Zdravim vsechny a po vice jak 14 dnech prinasim cerstve potesujici zpravy. Holky byly statecny, vydrzely az do konce. Pozitri je chci setnout.
Nezda se mi, ze by se nejak vice projevila pritomnost tech par sfini.

Osatne posudte samy.


VSEM MOC DEKUJI ZA UZITECNE RADY A KRAMY. :jumper:
j.hollowmannn
Cau Jowanes. hele prosimte mam otazku. Mas tam peknou jungli a tak me zajima kolik kytek mas na jakym prostoru. Mam totiz neco podobnyho a prijde mi, ze pri takovy hustote se uz svetlo nedostane na spodni palicky. Tak prave nevim jestli nemam ten pocet kytek snizit. Predem dik za info.
j.hollowmannn
jo a jeste by me zajimalo jakou wataz lampy mas?? ja mam 400w.
mus4k
Zdrawim wšechny:) tak se mi po dnešní návštěvě boxu podařilo zjistit že pěstírna je zas celá zamořená od svinušek:( ted sem v pulce květu tak se mi na ně nechce rvat žádnou chemku:death: minulej grow se mi to stalo přesně to samý zhruba ve stejnou dobu a použil sem omite ale chut potom byla fakt strašná:flamer:chci se vás proto zeptat na nějaký čistě bio řešení po jehož použití by nebylo nic znát nechci zas pak hulit nějakou chemku:D
Dík a keep smail:)
Kaspars
Predatory . . . staci hledat
mus4k
Jasný jak sme spolu už řešili tihle predátoři ale nějak nedávaj vyšší teploty-----)docela mě to ted ve skřini lítá taže myslim že by mi moc nepomohli:)ale jinak dík za radu:)
Kaspars
Můžeš to nechat trošku pootevřný. . . koumej to a přijdeš na to jak dostat teploty dolů.Pořádnej ofuk, přítah studenýho vzduchu . . .
Přeju štěsti se sviluškama..
mus4k
jasný už dokoumávám cirkulaci myslim že by to mohlo bejt v poho:D pavouky sem už obědnal tak uwidim jak se snima poperou:)......Peace
mus4k
To wěřim:)ale průser je vtom že mi přišel mail že v tomhle období je neposílaj je na ně moc vedro a potom by už byli k ničemu:( tak sem na doporučení kámoše použil něco jinýho sumithion super je to sice těžkej prostředek ale dá se vklidu vyflushovat a není to takowá sra*ka jak omite:D dneska sem koumal kyti pod lupou -nnašel sem jedinou živou svilušky všechny byli mrtvý tak uwidíme no.....:wink:

Jinak dík všem za rady určitě do těch pavoučků v budoucnu pudu
Peace And FloWerS:bong:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma