Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Kdy sklidit bilou odrudu? - Klikni zde pro originální téma
Fraj#r
Zdravim, ze semen od Nirvany se mi vyklubaly pekny kyticky, ale ted nastal problem kdy je ocesat.
Vzory jsou to oba bile AK-48 a White Rhino. soubezne s nimi jeste rostly nejake bile vdovy, ty ale zhnedly jak mely a uz jsou fuc, jak mam ale poznat kdy skosit tyhle dva belochy, kdyz jsou porad bile a hnednou uz asi tyden ale stale jen asi z 10%?
Na Nirvane pisou ze sklizen by mela nastat asi po 8tydnech kveteni, ted uz je to prez onech 8 tydnu a stale se mi nezda ze by kyticky dozraly.
Mate zkusenosti pri sklizeni techto odrud? diky
Risan
čau nektere kytky rostou pomaleji a nektere rychleji a rychlost zaleži hodne na vataži a natom jestli je to hydro a nebo v hline 2 kamosi si zasadili zaroven rizky (polarni zaře) jeden to mel v hline pod 150W a druhy v hydru pod 2 x 400W a sklizel o mesic drive
Fraj#r
citace:
Původní příspěvek od noleko
čejen nomáe šáhni na nejswrchnější pupen a zmáčkni--jesli to bude lepit způsobem jako fteřiňák tag nechej jesli míň skliť...a nejlíp to jde přez lupu nebo přez stonek ale to už je složitější

Lepí jak blázen.

Jde mi hlavne o barvu. ve FAQu se pise ze se maji kytky sklizet pri zhnednuti cca 80% blizen, ale nepise se tam kdy sklidit bilou odrudu.

citace:
čau nektere kytky rostou pomaleji a nektere rychleji a rychlost zaleži hodne na vataži a natom jestli je to hydro a nebo v hline 2 kamosi si zasadili zaroven rizky (polarni zaře) jeden to mel v hline pod 150W a druhy v hydru pod 2 x 400W a sklizel o mesic drive


zasazeny jsou v kokosu pod 600W a uz maji za sebou 10 tydnu kvetu
Expiry
Sezen si nekde mikroskop a koukni na trychomy<aspon myslim ze se tak ty potvory na bliznach jmenujou>.Podle nich poznas,kdy sklidit.
JAHmaican
noleko: Tak to by mě teda zajímalo, jak podle stonku poznáš kdy sklidit.
????
Frajer:Řid se podle blizen, až budou mít těch 80% tak sekni, to je jedno, co je to za odrůdy...
JAHmaican
citace:
Původní příspěvek od noleko


A na wodrůdě záleží to newim co na tom nechápeš


Myslel jsem to tak, že každý odrůdě v době zrání hnědnou blizny.
kvasimodo
odstrihni si jednu susku .... posus to ..... zahul .... a tak prides na to , ci je to dobre alebo nie ... je to proste na tebe ak to nechas trocha dlhsie , nic sa nestane ...
mc2
8-10 týdnů
Wokap
Hele draku, hoď sem makro fotku - to bude asi nejjednodušší a nejrychlejší...
teaman
Já testuji zralost co čtyři dny...seknu paličku, nechám uschnout a když chutná a zkuřuje, tak sklizeň je jistá... Hlavně však sleduji 80% hnědých chlupů. Pěstoval jsem tak Misty a Northern lights. Akorát Misty jsem nechal delší dobu a dojeb po stavech byl nehorázný!!! To jste si zahulili, 45 minut létali a pokud jste neměl něco odhuleno, tak jste usnuli jak špalek:)... Tomu se už asi říká přezrálé:)...
dejaVuCV
citace:
Původní příspěvek od Expiry
Sezen si nekde mikroskop a koukni na trychomy<aspon myslim ze se tak ty potvory na bliznach jmenujou>.Podle nich poznas,kdy sklidit.

Souhlas, uplne. Ciry calyxy na trichomech znacej, ze jsou novy (jeste se vytvarej). Ucinek je pak high, kdyz to sklidite v tyhle fazy. Postupne to jde do hneda, jak pryskyrice oxiduje. Cim vic hnede, tim vic stone.
Kazdy pak sklizi tak, jaky ucinek pozaduje.
Doma mam i obrazek, tady v praci jsem ho nemohl dohledat, tak pak zedituju a postnu obrazek.
Sladkej pokur, zdravi djV.
Slibenej EDIT: obrazek
Expiry
Podle meho nazoru,je asi nejlepsi koukat tak jednou za dva dny na trichomy<lupou nebo mikroskopem> viz. foto.Kdyz jsou trichomi uplne cire,bude zhuleni velmi aktivni,kdyz lehce zezloutnou,nastava asi idealni doba pro sklizen<aspon podle toho co jsem cetl na groweru-ale proti gustu.....>,pak se trichomy zacnou tak jako splacavat a budou barevny az do hneda.To je idealni doba kdy sklidit,v pripade ze chces spis skunkovou chut-stoned.
Dalsi vec je,prubezne ochutnavat abys mohl seknout ve chvili,kdy ti vyhovuje chut.
Tady je obrazek trichomu.Je to hodne zvetseny.
Kdyztak koukni po griweru,je tady spousta obrazku.
Ted na to koukam,ze dejaVuCV napsal skoro to samy
MangoMan
no jasný,okoštuj,a poznáš jestli to stačí,nebo jestli to chce dozrát,koukej na trichomy a na blizny,sklid podle toho jestli máš raději stoned nebo high stavy-což zjistíš po koštu:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma