Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Našli mi pěstírnu na co se vymluvit? - Klikni zde pro originální téma
X
Mam takovy problem nasli mi pěstírnu, byli tam zrovna male kytičky takže po rozboru meli 0,1% thc (meli 14 dní) takže to neni drženi omamnych látek, ale u soudu budou chtít vědět k čemu jsem to pěstoval, tak bych po vás potřeboval poradit k čemu se dá pěstovat konopí, když ne na drogy.
kavalera
na vyrobu konopnych masticiek :D a to ako ti nasli?
papaja
dělej blbýho pěstuješ to jako prevenci proti zelenýmu zákalu
madatuk
na mastičky bych se taky vymluvil, pokud z rodiny má někdo nějaké problémy, např. s akném nebo různýma druhama vyrážek...
Pak by mě zajímalo, jestli to bylo na udání, nebo jak ti mohli vyhmátnout pěstírnu? To jsi prodával hulení nebo čistá náhoda?
Lahvan_FlaskiCZ
jestli uz nemas sanci delat ze sebe debila, ze nevis, jak se tam ta pestirna mohla ocitnout, tak na vyrobu masticek, nebo k vyrobe konopneho prasku proti roztrousene skleroze. :satan:
smoke4ever
Zatloukat, zatloukat, zatloukat....
Lahvan_FlaskiCZ
:D to asi nepomuze kdyz mu to nasli doma, soud nebude verit ze mu to nekdo prinesl do bytu a zapojil, chodil opecovavat. :wink:
X
s tym že sem si toho nevšim bych neuspěl a roztroušenou sleroz nemam ani žádný zákal, ale ty mastičky se mi celkem libi a to se vyrábí jak a k čemu je to dobré a že to našli byla nahoda, oni prisli kvůli necemu jinému
Janxu
ti nasli tech 250w?
X
ne to bylo pod 400 ale bylo toho málo. 7 malych kytek
jilm
A z čeho seš obviněnej, když musíš před soud?
X
nevim presne ale prvně sem byl obviněny za vyrobu a držení omamnych látek a pak se zjistilo že to omamne látky nebyly ale soud stejně bude skrz toho.
zike
mas stesti, ze ti nasli jenom male rostlinky, v podstate ti nemuzou dokazat na co jsi to mel nebo co jsi s tim zamyslel, je to slovo proti slovu...takze si muzes vymslet cokoliv... tady se da neco nalezt
ale spis by me taky zajimalo, jak ti to nasli???
Morfee
Drzeni to asi bude, urcite na tebe muzou vymyslet vyrobu. Muzes zkusit tohle: trpis nechutenstvim a konopi ti na to pomaha (da se dokonce najit nejky starsi bilinar a tam by to molho byt na to i doporucene :) pak muzes zkusit lehci deprese a ze nechces prasky a tohle ti pomaha. Jinak snad uz jen na ozdobu. Nekde v zakone, nevim ovsem v kterem, je vymyslene, ze pestujes pro okrasu a nejak se to da osefovat. Taky muzes zkusit tvrdit, ze to je technicke. jestli to melo tak nizky obsah a jeste nekvetlo a oni to zabili, tak ti asi nemaji jak prokazat ze technicke nebylo.
Super Skunk
Morfee : Znáš někoho kdo by si pořídil 400W na techniku ? :crazy:
X
diky všem za přispěvky a rozhodl jsem se pro mast jestli mate nejake skusenosti s obhajováním se na mast nebo neco podobného u soudu tak to tu prosím napište. dik
Jahudka!
No a jak na to kapli?Jakej byl vyslech,na co se te ptali atd.Za jak dlouho te pustili domu a jak probihala domovni prohlidka?Jak to dopadlo s growroomem?Sebrali ho?
Kazdopadne nerikej ani nahodou zes to chtel pro nekoho.Vzdycky jsi to mel jen a jen pro sebe,protoze jinak to uz muzou brat jako dylerstvi takze na to fakt pozor!Klidne bych jim rek ze nevis co to bylo,ze jsi seminka nasel ve zradle pro ptaky a zes to chtel zkusit vypestovat abys videl jak konopi vypada.V podstate pak jses nepostizitelnej pokavad uz ty kytky nemaj.
X
prohlítka byla skrz patráni po ukradených věcech, které bylo neopodstatněne, k baráku přijeli 3 policejní auta vyskakalo 10 policajtů, vlezli do baraku s povolením k prohlídce, a zeptali se kde mam ty ukradene veci ja jsem tvrdil že žádné ukradené věci nemám a že je to omyl a začali prohledávat barák. a našli kitky, potom nás vzali na policajty tam nas posadili do takové malé místnosti a odešli. během chvilky tam vletel tykovy maly rozzuřeny policajt a začal nas mlátit at se priznáme že se kvuli nás nenechá vyhodit. My jsme mu opakovaně tvrdili že s krádežema nemáme nic společného po hodině a půl přestal a odešel pak přišli dalí policajti a rozdělili nás každého zvlášt a nechali nas chvýli odpočinout a pak začal výslech tam kde sem byl já vletel znovu ten malý policajt a řekl že to všechno sepišeme a jestli se nepřiznám tak si to zopakujem. od te doby jsem chtel pravika že bez neho nereknu ani slovo oni mi řekli že právnika na výslech nepotřebuju tak sem řekl akurát že to bylo pro vlastní potřebu bylo to male množství tak se o to už nezajimali. V te vazbě jsem byl do druhého dne neš jsem šel k vyšetřovateli na další výslech kterému jsem zdělil že mě policajti zbyli a on mi na to řekl že asi málo když jsem se nepřiznal ke všemu. Potom mi zavolali právnika a šel jsem dom. Od té doby bylo pár výslechů kde jsem nevypovídal a ted čekám na soud. Ještě k te domovní prohlídce jak našli kytky tak to nafotili pozbirali do auta (kytky větrák, prodlužku, rozdvojku čas.spínač, konev na zalivání, proste všechno) a namístě sepsali zabavené věci.
Mesias
Mazec jako sviňu, ale je to jednoduchý. Pokud ses nepřiznal, kytky neměly dané množství THC, takže prostě jenom tak z prdele pěstuješ... Semínka jsi našel v ptačím zobu a slyšel jsi, že se z toho dá dělat mastička. O té už info máš. To že tě mlátili tak to je masakr:eek:... Nemaj na tebe nic, hlavně tam jdi s klidnou hlavou... Držim palce a :flick::flick:FUCK OF POLICIE!!!:flick::flick:
Jahudka!
Takovy metody jsou bezny.Docela me uklidnilo,ze nesli jen po kytkach a ze jim slo o neco jinyho,ale mohla to bejt taky jen zaminka.
Vyslech to byla klasika,chteli te postrasit a takova taktika je uplne normalni vec.Z toho si vubec nic nedelej a bud v klidu obzvlast pokud vlastne nic nenasli.Podle me jsi to udelal docela dobre.Odsoudi te s nejvetsi pravdepodobnosti samosoudce na zaklade sepsanejch protokolů a ani nic vysvetlovat u soudu nebudes muset (s nejvetsi pravdepodobnosti).Je to obvyklej postup u mensich zalezitosti.Pokavad nebudes s rozdudkem samosoudce souhlasit tak se muzes odvolat a pak se kona normalni klasickej soud.
Drzim palce chlape at to dobre dopadne;)
Mesias
Jahudka!: Odsoudí ho samosoudce? Ale za co? Vždyť na něj doopravdy nic nemaj. Může dokonce říct, že tu skříň má na pěstování nějaké jiné plodiny, ale zrovna neměl semínka tak udělal pokus na mastičku... Ale nevím co jiného by se dalo takhle ve skříni pěstovat...
Jahudka!
Mesias - Odsoudi samozrejme jen v pripade,ze se dopustil nejakeho trestneho cinu.V opacnem pripade se to cely uzavre.;)
Myslim,ze za ty kytky ti nemuzou udelat vubec nic kdyz mely 0,1 THC.To bud v klidu a dokonce ti budou muset vratit i grow potreby,ale musis si stat za svym.Je jejich problem aby ti dokazaly ze jsi to mel k vyrobe drog a to se jim s nejvetsi pravdepodobnosti nepodari.Hlavne nepodepisuj nic cemu bys nerozumel a nebo to co se ti nelibi,ale to je snad jasny.Ignoruj je i kdyz jsou nasrany a ignoruj samozrejme i toho smejda co ti tvrdi ze uz vschno stejne vi a zrovnatak i tu "hodnou" svini.Je to jejich hra,taktika tak na to neskoc jako plno jinejch.
Jeste by me zajimalo.Prohrabavali ti comp,zajimaly je paleny CD a aktivity na netu a takovy veci?
Janxu
nekde sem tady kdysi cet neco podobnyho a tam taky nasli skrin u nekoho kdyz k nemu sli pod zaminkou hledat neco jinyho. snark by se tu mel vyjadrit, ten by to vedel, ale nemohly mu kuli tomu za skrin nic udelat.
X
naštěsti ne protože počitač nemam kdybych ho mel tak nemusím psát z brachového kompu.
sklerotik
0.1% = zadnej zakon si neporusil. V zadnem pripade jim nic nerikej pac kdyz to nejni pres 0.3 tak to je technicky a tudis povoleny a tudis je okamzite zazaluj za bezduvodnej opruz a zniceni kytek a bezduvodne zneuziti pravomoci... doporucuju obratit se na nakyho toho ombutsmana atd.... fakt se neboj a uvedom si ze podle zakona si nic neudelal a tudis se nestav do pozice braniciho se, ale uvedom si ze si byl okraden o skrin a zbit bez duvodu organy ktery si platime od toho aby nas chranily! Jestli si podepsal naky protokoli uz ohledne ganji tak koukej podat trestni oznameni ve kterym reknes ze si byl fyzickym natlakem prinucen to podepsat...proste poradne do nich a drzim palce (kurvy cajtsky a takovyhle nedokazou ani zvednout prdel a zavolat operatorovi aby koukal zdelit polohu stale aktivniho ukradenyho mobilu a je jasny ze to odlozi...)
r-man
je to presne tak, jak pise sklerotik...do 0,3 je to technicky konopi, a tim padem jsi ho mel na topeni a hotovo. At uz jim reknesh cokoliv, nesmi to byt nic, kde se predpoklada, ze to neni technicke konopi. Technika, technika, technika. Doporucuju zajit na policajty a zmenit vypoved. A mimochodem, i k vyslechu muzesh mit pravnika, lhali ti ze ho nepotrebujesh. Nemel jsi vypovidat od zacatku NIC. Mel jsi mlcet a nerikat vubec nic, ani slovo. Good Luck
X
CZ Ghoul: oni to poslali nekam na rozbor a dali vedet. r-man ja nevim co vypověděl bracha, až zase prijede tak to tu možna rozepiše.
Super Skunk
Už jsem to psal. Do výmluvy s technikou bych určitě nešel ! :rejp: /400W na techniku ? :frog: /
Morfee
400w na techniku proc ne, to je otazka nazoru. ostatne jak uz tu zaznelo, obvykle tam prece pestujes neco jako rajcata a tole jsi chtel jen zkusit. :)
s tim mnozstvim to bude horsi, ono to neni do procent. techniky jsou konkretni genetiky a asi i benga maji sanci zjistit co je a co technika neni. Samozrejme ty to prece nevis a ze to technika je si muzus myslet. Smerodatne pro to, aby to byl trestny cin je celkove mnozstvi thc v hmote, tedy celkova vaha rostlin krat ten jimi namereny obsah. A jestli tohle presahne mnozstvi mensi nez male tak to uz je trestny cin, jinak prestupek. Podrobneji zde: http://www.drogy-info.cz/index.php/..._vetsi_nez_male
Zaznel tu nazor kontaktovat ombudsmana. To taky vysoce doporucuju. Ne vsichni pravnici se vyznaji zrovan v drogove
sklerotik
2 Super Skunk: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr:
Neee a ne a milionkrat ne!!!!
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
Nechte si vymluvy pro svoji starou pro sve zname pro kamarady pro rodice.......
Tady se nejedna o zadne no ja sem byl tam a delal tam tohle a ja uz budu hodnej pane straznik.....tady de kuva vo budouci zivot - zaznam v trestnim rejstriku, vezeni, pokuta, buzerace a odposlechy...a tak vubec pozorne nastudovat odkaz v prispevku c.44!
A je jasne ustanoveni ze co neni zakonem zakazano je povoleno! Pestovat konopi s obsahem do 0.3% THC na plose do 100m2 je povoleno bez ohlasovaci povinnosti. Nad 100m2 uz se to musi hlasit, ale je to porad naprosto legalni => Takze naposled nic sem nespachal a tudis podle presumpce neviny nemam proc dokazovat ze sem nic nespachal! Vse je receno v tom odkazu z 44.....na nic se nevymlouvam a prdim na ne a nic nerikam at si hledaj dukazy kde chcou kdyz sou takovy borci.
Muzu mit doma treba milion plagatu a obrazku a fotek tech nej pestiren a nej modelu, muzu si tam svitit treba 50KW a mit ty nej systemy na svete - pokud mi tam nenajdou kytku, ktera presahne 0.3%THC tak nemaj pravo na nic a sem cisty jak detska (_._).
Super Skunk
sklerotik : :flick: Nebreč mi tady.:flick: Ať to řekne, ale já pravím, že je to obsahově úplná pí****na. (400W :frog: na techniku - chichi :crazy: )
VoidMAN
super skunk: sklerotik ma recht - sice muzes rict ze 400W na techniku je "chichi" ale tim koncis, nebo ne?? chichi . nikdo nic nespachal a ty nic nemas, esli se ti neco nezda tak si polib, me se taky spousta veci nezda a muze se mi o tom tak leda zdat :D .... s tvrzenim ze "prece nikdo nebude pestovat techniku pod 400W" nemuzes nikoho zavrit, zeano.... protoze co kdyz bude?? pravo na to ma a zakon mu to nezakazuje
X
proste sem to chtel sklidit jeste pred květem na mastičku, tim padem jsem nic neporušil ale spis rozhodnuti bude na právnikovi.
gona
fakt bude lepšie sa vyhovoriť na to technické pretože tým si žiaden zákon neporušil...
Suri
Normalne jim rekni zes to chtel len vyskouset a nejako zistit co se s toho delá a vyskoušet co dokážeš udelat sam z rastlin.Že seš to vydel v nejaký knize ,treba i tu mastičku
Super Skunk
VoidMan : vím, ale vždycky se při pomyšlení, že někdo pěstuje techniku :crazy: pod 400W zasměju.:frog: :bong:
toos
Pánové, tak teď ste mě celkem namejchli, jak to v našem policejním státě chodí...
Mno je to humus.:(
Ale každopádně jak říká sklerotik, prostě jediný důkazy který maj jsou důkazy o tom, že jednali v rozporu se zákonem a neprávem ti zabavili celé tvé vybavení, které určitě nebylo levný???!!!:eek:
Právo je tedy na tvojí straně a tudíš bych žádal odškodnění popřípadě navrácení svého majetku!
Teda chlape, přeju ti hodně štěstí!:beer:
smoke4ever
U soudu hrajou prim hola fakta, takže je fakt nedno pod čím pěstoval, záleží co
Jedubabka
Velmi obecně můžeš říct, že vyrábíš mastičku tak, že vezmeš velkej hrnec, tak 1/4 nasypeš listím, kydneš do toho 0,5 kg lékařské vazelíny, doleješ vodou, cca 20 minut vaříš, necháš vychladnout, pak strčíš do lednice; po týdnu vyndáš, sleješ vodu, naleješ novou, 20 minut vaříš, necháš vychladnout, sleješ vodu, vrazíš do lednice; třetí tejden vyndáš, 20 minut vaříš, procedíš do kelímků, vrazíš do lednice; přidáváš si do toho heřmánek na občasný pupínky, někdy i olej z tea tree, bolej Tě klouby na rukou, asi začíná artróza; trpíš občas ekzémy či alergiemi, na to mastička taky pomáhá; když se opaříš, pomáhá Ti zklidnit bolest a zrychluje hojení puchejře.
Popsaný postup je velice zjednodušený a zobecněný způsob mojí výroby :D. A uvedené účinky jsou buď mnou vyzkoušené, anebo o nich bylo referováno lidmi, kterým jsem mastičku dala (teda kromě těch pupínků, ale tohle se taky bude testovat :)).
Konopí sis pěstoval pro sebe, protože Ti mastička pomáhá a myslíš si, že by mohla pomoct i v dalších letech.
Vzhledem k tomu, že to nepřekročilo zákonem stanovenou hranici, IMO jsi neporušil zákon. Tu mastičku bych ale zmínila jako důvod stejně, k tomu sis to pěstoval.
toos
to Jedubabka? přesně!:wink:
myslím, že už není co dodat...
jen dej vědět, jak jsi dopadl!
co nejdřív, pokudmožno... docela sem zvědav!
ale každopádně to máš na 99,99% vyhraný:wink:
jen nesmíš říct nic o druhých osobách...
čistě a jen pro sebe!
ale to už tu bylo myslím řetčeno...:D
Tak zlom vaz:beer:
X
soud je asi za mesic takže ted to probrat s právnikem. Jinak dik za rady vyrobu masticky jsem studoval v klouby me boli a křupe mi v nich to mi muže dosvětčit aji doktor.
Rory
hele čoveče, to že to máš "zatim" vlastně vyhraný ještě nic neznamená... jestli máš mobil tak ne abys do toho něco řikal, naznačoval nebo tak.. ty kokoti tě budou chtít dostat tak až do soudu nikomu nevolej, nic nehul, nic nekupuj ani neprodávej, nenavštěvuj kámoše co taky pěstí......nic takovýho...
jinak přeju štěstí
EDIT: jo a víš kde ses dověděl o pěstování technického konopí??
Technické konopí v Receptáři Přemka Podlahy
Vážení členové,
dne 26. 10. 2005 ve 21. 55 hod. bude v pořadu
"Receptář prima nápadů" -
Vše, co chcete vědět o bydlení, zahradě a chalupě, ale nevíte, kde se na to zeptat "
odvysíláno pár užitečných informací o pěstování a využití
technického konopí!!!
Moderuje Přemek Podlaha a Kateřina Dušková.
Režie K. Snop.
Doporučujeme všem zájemcům o technické konopí
Zdroj: Konopářský svaz České republiky říjen 2005
Peshmerga
Na tvém místě bych následoval rad Jedubabky. Jediná věc, která tě může zachránit je odkaz na léčitelství, tj. na výsledky několika univerzitních výzkumů, které jasně potvrzují, že aplikace MJ ve formě mastí, esencí, čajů, obkladů apod. má své léčebné výsledky, ať už jde o kompletní vyléčení či alespoň o zmírnění či o kontrolu jistých nemocí, zejména ekzémů, svalových bolestí apod.
Z vlastní zkušenosti vím, protože si tu mast každoročně připravuji, že aplikace MJ krému (vyrobeného podle receptu Bushky) mi velice pomáhá při kontrole psoriasis, namožení svalů apod.
Jiné řešení nevidím a v případě soudu bych byl osobně ochoten jít i před porotu k tomu nejvyššímu soudu. A jako porotce bych vybral jen lidi, kteří s ekzémy buď mají osobní zkušenosti či znají někoho z příbuzných či spolupracovníků. Fotografie před aplikací a po aplikaci MJ krému by určitě na porotu zapůsobily, stejně tak jako svědectví lékaře, kterého navštěvuješ.
Člověk, který nikdy nepoznal utrpení, které i mírná psoriasis (lupenka) či jiný ekzém, přináší , nemůže pochopit, že takový člověk se "i stébla chytá", aby zejména v létě mohl jít v kraťasech či na veřejné koupaliště či pláž.
X
ja jsem o tom premyslel a jedine co jsem udelal tak jsem pestoval canabis sativu v malem množství a s mlým obsahem thc (0,1%) ''a právě jsem to chtel sklízet'' takže co jsem udelal nezakoneho
r-man
A ja uz jsem ti to rikal taky...Sklerotik ma pravdu. Pokud je to tak jak rikash, nemusish jim vubec na nic odpovidat, nic dokazovat. Ty jsi nevinnej a tim to konci. Drzel bych hubu a nerikal nic, aspon to budesh mit bez namahy a nezamotash se do toho.
Vsechno ostatni hod za hlavu, vcetne masticek :-) Ty prece vubec nemusish nikomu rikat, proc jsi to pestoval, jses proste nevinnej, chapesh?
...jestli sem jeste nekdo napise neco o mastickach....ale nic....
Jahudka!
Porad nezapominejte,ze tam neprisly kvuli kytkam,takze o ne ani vlastne nejde a ani je nijak moc nejspis nezajimaj a tady se to pritom rozmazava jako by jim v prvni rade slo o pestirnu,ale to prece neni pravda..Jde jim o ty kradeny veci a to je uz horsi.Na tu travu bych sral.Vsechno mas uz popsany vejs.Dal ohledne travy neni co resit,za tu ti neudelaj nic,ale zbytek si musis nejak poresit sam;)
snark
mno - pojem "příprava" trestného činu - případně "pokus" - které jsou pouze různými stadii před dokonáním TČ evidentně nikomu nic neřiká - to že všechna stadia sou trestná podle stejné sazby nikomu nevadí - řízky sou jedním z nejlepších školních případů přípravy tč výroby omamné látky
Jahudka!
snark - To mas sice pravdu,ale mam ten dojem,ze by mu tu pripravu museli nejdriv dokazat.Nedovedu si predstavit jak by se jim to povedlo,pokavad jim bude tvrdit,ze pestoval techniku.Navic kytky jsou uz s nejvetsi pravdepodobnosti zlikvidovany a tim samozrejme i jediny dukazy ktery mely.No nevim,treba se pletu,ale podle me ohledne tech rizku s 0,1 procentem THC moc sanci na zavaznejsi obvineni nemaj.Ono vlastne jde jen o pitomost,protoze kdyz by slo o neco vetsiho a nebo by bylo podezreni s ovlivnovani svedku tak rozhodne neni vysetrovanej na svobode,ale mely by ho hezky schovanyho v cele predbeznyho zadrzeni tak jak se to obvykle praktikuje.
X
pravnik rikal že na 95% bych nemel byt z niceho viný ale zaleži jenom na soudci jaky budem it přístup.
Jahudka!
Vzdycky zalezi na soudci.Pravnik je jen od toho aby to soudci podal v takovem svetle aby se soudce priklonil na tvoji stranu.
weider
ja by som sa chcel prezmenu opytat,ze ci ti bol ten pravnik prideleny zadarmo,alebo to bol nejaky vlastny plateny?A u pravnikov,ktory ti prideli sud je to ako?ak mu povies napriklad ze "ano urobil som to" tak on musi byt ticho a kopat za teba?
X
pravník je ''muj'' a jak je to s přiřazováním nemam ponetí.
weider
u statnych pravnikov to je vraj tak,ze ta chcu mat co najskor z krku a kopu za seba. Aby on mal co najvacsi prospech bez ohladu na klienta.
koko stoji taky sukromny pravnik?ci to bol nejaky znamy z rodiny?
X
on chtel 5000,- jako zálohu a zbytek se doučtuje po soudě.
epie
mel si to uhrat,na psychickou zavislost na thc.ja byl v podobny situaci a dopadlo to prospesnejma pracema
HCLivess
nejsme v číně, ale žijem z činy;) ještě mi vysvětli jak mohli mít povolení k domovní prohlídce na základě podezření z krádeže, která se stejně neprokázala. za to bych je zažaloval. když chceš povolení, musíš mít VÁŽNÝ důvod
ineken
to je husty ale spi stoho bude upust od potrest a nebo ti to zastavej vem si pravnika a estli podminka tak neco jako 3 mesice na 2 roky
Exceptional
Mno a stejně... Za co jako podmínku, když to nemělo více než 0.3% THC? Snad jedině že to posral u výpovědi a řekl, že to chtěl na usušení...
X
už je to dořešene, podminka je nakonec na 12 měsíců takže to jeste chvilku vydrzim.
pelech
Muzu se voptat jaxi to nakonec vyresil?? Zkousel si verzi s mastickou, s tech konopim nebo uplne neco jinyho??
X
Pravnik rikal že nemam ze soudce delat debila a mam mu řic že to bylo pro vlastni potřebu.
lowerider
tema v klidu... pribeh dobry...ale vsechno se mi zda smysleny. to jak si psal v prispevku. č. 24 ze tam prijeli 3 pol.auta a ze znich vyskakalo 10 fizlu. a nebo ze nejakej malej cajt na tebe rval ze si nenecha vyhodit z prace a to jen kvuli tobe..atd...OMFG!!! si fakt delas srandu ne?
nejvetsi blbost co muze bejt...nikdy kvuli nejake PODEZRENI Z
KRADEZE. neprijede tolik fizlu jak si psal. jestli nahodou neslo jako o vyloupeni banky nebo neco pod. a nebo by museli mit podezreni z vrazdy i tehdy neprijede k jednomu cloveku tolik fizlu. ale diky ted jak jsem zhulenej tak docela jsem se nasmal...
asi se moc koukas na filmy co?
docela mi to pripomelo ty serialy na nove s tema detektivama. tam sou
podobny pic****y.
a k te trave za tak malo mnozstvi pestovanych KITICEK pro svuj ucel a
nemaj dukaz zes to chtel prodavat ci prodaval tak te nemuzou dat k soudu. a kdyby jo tak to rozhodne nevyfasnes jen s 12mesicni podminkou. ach jo....
P.E.A.C.E. V.S.E.M. G.R.O.W.E.R.U.M
Oomega
no,prave jsem se chystal napsat v podstatte to samy.taky bych rekl,ze jestli mu ji skutecne nasli,tak to zdaleka nevypadalo tak jak nam tu barvite popisuje.me moje dvouleta podminka nedavno skoncila a to byla za tezky ublizeni na zdravi a neprimerenou sebeobranu a nemuzu si na policajty stezovat.a z predstavy,ze tam co me "vyslychali" by me nekdo jenom omylem uhodil se musim usmivat.spis verim tomu,ze ti tam nasly ty corovany veci,nez tomu,zes dostal 2 roky podminku za prestupek.jestli jo,tak sem prepis,nejhlip oskenuj rozhodnuti soudu,to bych rad videl,ne nejaky kecy ze nevim nepamatujmu a nejsem si jistej,za co me odsoudili.akorat siris poplasnou zpravu kvuli svoji potrebe ukazat svetu jakej jsi chudacek nepravem odsouzenej.
k tem technikam:omg,to vas vazne nikoho nenapadlo,ze neni tak tezky udelat rozbor,ktereej ti presne rekne,jestli to je konopi technicky,indicky,sety nebo ruderalis??vazne myslite,ze to technicky konopi a vlastnost nepresahovani 0,3% v prumeru thc vuzniklo samo a je to stejna kytka jako to co pestoval??samozrejme ze ne a technikcky konopi je upravovany a poznatelny.ono totiz donedavna nic jako technicky konopi nebylo....
takze souhrnem...myslim si,ze bud kecas,nebo si hodne primalovavas.jestli ne,dej sem fotku rozsudku,ten je 100x prinosnejsi nez 500 prispevku plnych pravopisnych chyb s "pravnickyma" vyrazama od chytraku,co maj s pravnicinou asi tolik spolecnyho jako Ally Mac Bealova.
howgh
CAESAR
to ze ta policajti zmlatia je uplne standardna vec.a ked ta rozjebu moc,tak ta este zoberu k lekarovi ktory im da papier bud ze si uz taky zmalovany prisiel,alebo ze ked ta prepustili,tak ti nic nebolo.
ale aj tak si podla mna vymyslas,lebo sam sebe odporuje,pises ze si tam bol este s niekym ked si dostal bomby a za chvilu pises,ze im to nemas ako dokazat


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma