Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Malo prostoru a co stim!!! - Klikni zde pro originální téma
kralicek
Zdarec
Chel bych zacit s indoor,mam malou skrin tak asi 70-80cm vyska 45srika a 60 hloubka samozrejne ctelo by to veci no ale....zajimalo byme jakej sodik dotoho dat kdyz bytam byly 2kytky a veiska kyticky kdy by se mel prepnou 12/12.Jak sem hledal tak sem skoro nic na natak maloho nenasel .....poradte......
Nazdar, řekl bych že tvoje skříň není malá spíš málo vysoká, ale ještě v unosné míře :). Já bych to viděl takhle:

lampe:

70 - 150 W (v případě 150W bych lampu odstínil sklem a ješte do stínidla nějakej ten větráček, pak si můžeš dovolit dát větvičky blíž lampě...).
Dobrá je i 100W! ----- 70W je docela málo (?) - na tohle je nejlepší stínidlo přímo S POULIČNí LAMPY :)

kytkkky:

1 - 2 (spíš 2) šířka i hloubka tomu vyhovuje

systém pěstování:

horizontální SCROG (screen of green)
- spíš v hlíně


přepnutí na 12/12:

počítej s tím že po přepnutí na 12/12 se kytka ještě vytáhne na max. 2x svoji růstové délky. Takže si to proměř a ... (vzdálenost kyti od lampy by měla být taková, že když dáš ruku na úroveň vršků rostliny tak by tě lampa neměla "pálit".
Já bych o viděl na "nějaké" 2 řízky tak TÝden (max. 14 dní) růstu pak je přepnout a trénovat do mřížky (např. pletivo, atd... (SCRoG) - zvol také spíš květinač širší než vyšší (hmm hodně šíroký pro 2 kyty nejlépe přes celou skříň ať mají kořeny PrOStOR ! ).

Zatím...

P.S.větvičky můžeš fixovat během vytahování jakoby rostly vodorovně :)... (výhoda SCROGu)


kralicek
dik vsem rozhodne to skusim :D
jo ale já myslel max. možné přiblížení k lampě => nejlepčí :) ale jinak 100% souhlasím . Cus
Dukemen
Cau lidicky
Mam skrinku:
V=55 Delka=100 Sirka=30
Ja vim nic moc....ale kdys nic jinyho neni...:(
No tak premyslim o 2 max.3 rostlinkach......jaky svetlo tam mam dat.....premyslim o 2x16W Fluoresenci zarivky
Myslite ze to pujde nebo ne?
Dukemen
Dik za radu......ale mam jen ten prostor co sem psal.....a budu mit 3xzarivku (18W) nahore nad kytkama stale 2-3Cm nad vrcholkama a dalsi 2 zarivky budu mit z boku takze 5x18W na prostor V=55 Delka=100 Sirka=30 ...........ja bych tam dal 150W Sodik co mam doma,ale nemuzu kvuli rodicum.......se snazim mit to co nejtajnejsi ted tam mam 2x vetrak z PC a kdys je vecer a jste kousek od toho cca.0,5m tak to nemuzete slyset :)
S timhle jsem zpokojen + teda sem to musel tahat takovejma trubickama abych zamezil prochazeni svetla ven a dovnitr.........Proste zezadu mam jen 2 diry a na ne napojede 2 vetraky co foukaji vzduch dovnitr pestirny.........Myslite zo to bude aspon good na 2-3matky a cca. 50 rizku ?
Ja vim ze palky pod tim budou nic moc.....ale nemuzu jinak............sem jeste premyslel o 70W Sodiku...ale jsu u problemu z teplotou.......mam tam jeden Vetracek co chladi procesor...je good neni totalne sliset + jeden zdrojovej vetrak,ale tomu musim uzirat stavu Diodou aby tolik nehucel.........a tlumivky mam vyvedeny mimo pestirnu......Zitra budu skouset jakou tam budu mit teplotu se trema zarivkama...........pozdejc poslu foto.....Zatim me reknite jestli tu 70W Sodikovku uvetram..............Ale dal bych ju tam jen na KVET
Tak se zatim mejte
Dukemen
Jo a kdyby nekoho napadlo odstinit to sklem tak to nepujde..........protoze je to byvalej perinac a lezu do toho vrchem :(


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma