Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
10x Chronic, 400W - Klikni zde pro originální téma
Zdravim, spustili jsme před nedávnem novou minilaboratoř.

Světlo:

OSRAM NAV-T Super 4Y 400W + samovýroba A-Wing z nerezového vysokoodrazivého plechu - odrazivost 95%

Hnojky:

B'CUZZ - A+B
Atazyme

Hodnoty ph a EC:

ph 5,8-6,0
EC 1,5
měřeno přístroji Adwa

Substrát:

rw rohože v libra truhlících - ruční zálivka 2x až 3x denně

Veget:

13 dní

Květ:

přepnuto 14.1. - foceno dnes - tzn. zatim 3 dny na květu

Odtah:

EURO 3 - 280m3/h

Prostor:

Šatní skříň ze dřeva 600x1050x1600 mm
sancha
tipuju totálně to vyhulí všechny bambule :punk:

hej edit pravděpodobně je to rovnou urve ;)
koukám, že budeš muset pár členům G-clubu vykouřit bambule... tak sem se objednal taky :love:

btw. budeš zalejvat růčo až do konce, neni to moc práce v dnešní přetechnizované době?
ferie
Ahoj, mno moc pekny kyti! Chronic je fakt mazec a k tomu smeruje i moje otazka.. Memas nekde moznost sehnat par zezanu tyhle potvory? Docela bych to prubnul. Ted mam rozjetou C4, tak sem na to taky zvedavej..Ale ten chronic me fakt laka!

Druha otazka se tyka stinitka vyroba kolenotechna:) Co je zac ten vyskoodrazivej plech? Je to hladky,bo nak proklepavany? A kde se to da sehnat??

Dik moc za odpoved!
At se dari!
Zdravim všechny,

Díkes za káčka :beer: všem.

citace:
Původní příspěvek od mirkoff
budeš zalejvat růčo až do konce, neni to moc práce v dnešní přetechnizované době?


mno, já nabízel kámošovi, se kterým to mám, že mu udělám klasickej drip - jenže on je ultralevicovej pravičák (noha mu jde doprava a rukou rozmachuje doleva) a ještě k tomu kryptokomunistofašista, kterej se brání veškerým vymoženestem moderní doby. Řekl, že zaleje růčo, tak mu věřim, že to zvládne, ale já sem pořád šéfkuchař, kterej vaří roztok :)

citace:
Původní příspěvek od ferie
Ahoj, mno moc pekny kyti! Chronic je fakt mazec a k tomu smeruje i moje otazka.. Memas nekde moznost sehnat par zezanu tyhle potvory? Docela bych to prubnul. Ted mam rozjetou C4, tak sem na to taky zvedavej..Ale ten chronic me fakt laka!

Druha otazka se tyka stinitka vyroba kolenotechna:) Co je zac ten vyskoodrazivej plech? Je to hladky,bo nak proklepavany? A kde se to da sehnat??

Dik moc za odpoved!
At se dari!


Zdar, chronica seženeš v bazaru, dnes tam je čerstvý inzerát od člena DOG, zkus sehnat něco od něj... Co se týče plechu, tak se jedná o leštěnou nerez, která se prodává v tabulích 1x2m a cena tabule je cca 1000,- až 1500,- Kč dle prodejce. Z tabule lze vyrobit 4 stínidla, co jsou na fotce, popř. 3 velký jako střední A-Wing.

citace:
Původní příspěvek od Nakaši
K mtomu tvymu stinitku bych ti vytknul jednu vec a to ze povrch je urcete lestenej tudiz opravdu hladkej a tak nedochazi k takovymu rozprostreni svetla jak by melo.


citace:
Původní příspěvek od scatche
zdravim , taky by mě zajímalo jak si přišel na ty % té odrazivosti? jinak je to pěkné

proklepávaný plech má větší plochu o stejných rozměrech jako hladký , tudíž větší odrazivost bež hladký

pěstu zdar.


pánové, díky za konstruktivní kritiku - možná máte pravdu, ale dosavadní zkušenosti se stínidlem jsou velice dobré, tudíž ho nemáme v plánu měnit (ač je možnost a mám kopii winga z proklepavanýho plechu) - a to z důvodu, že výnos a kvalita výsledného produktu byla stejná jako předtím s proklepávaným stínidlem - viz. Galerie indoor odrůd (chronic a blueberry). To jestli budu mít o 10gramů míň s tímhle stínidlem, než s originál A-Wingem, mě zas až tak nedeptá. Kdyby se to znatelně projevilo, tak upgraduju, ale zatim to nechám takhle... jo a odrazivost 95% deklaruje výrobce těch plechů a plech přijde zabalenej v ochraný fólii.

Takže všem díky, good luck a hulte bambule :beer:
Hodinář
Nakaši: a tomhle případě, až tak o rozptyl nejde.Stínítko akorát pasuje do prostoru bedny,tzn. světlo pěkně osvětlí svěchny paličky.I když kladívkovej plech je kladívkovej plech:)

Prof. Rappa: zkus si vyrobit ke křídlu tepelnej štít(viz foto),důlezitý je dodržet úhel ohnutí, aby světlo odrážející se od štítu zbytečně neunikalo nad stínidlem ale dalším odrazem dopadlo na květinky.Díry ve štítu jsou samozřejmostí.Pak můžeš bez obav lampu posunout o velkej kus dolu.Palice ti budou vděčné:).Zatím to vypadá na hodně vydařený seriálek,koukej pokračovat:punk:

ad HandDrip : kámoš má můj obdiv :bravo: :D


(pokud budeš mít výhrady vůčí obrázkům,příspěvku na požádání smáznu:) )
Zdravim vyhulenstvo,

Trochu nám to povyrostlo, dnes jsem byl na kontrole a pořídil jsem nějaký fotečky. Doufám, že holky už přestanou růst, protože skříň je poměrně nízká. Už takhle jsme nuceni dělat nějaké úpravy během zítřka, takže proběhne i nějaké to odlistění a prostříhání spodků...

EC 1,6, ph 5,7
Zase nějakej update - 15/12 - vytáhlo se to jako kráva, mno jo...
Tak, zase to povyrostlo, teda přerostlo, trochu jsem holky ostříhal, ale půjdou znova, jenom nechám vytáhnout víc pálky a brzo bude zase šmik šmik... Tohle je zatim 24/12. Hulte bambule...
d.trucker
kochejte se a davejte karmu at je rappa trinactiterak
silkar
Zdary Rappa,jedu to samy co ty-Chronik-stejny ec,ph,stejny hnojky plus nejaky navic.Zalivka taktez ruco,rozdil 200w smerem nahoru,mam 7d./12,hlina.tak to tady budu sledovat a samozrejme porovnavat.Tak se ukaz!!!
Zase nějaký update - 28/12, ph 5,5, EC 2,0
ještě celek
sancha
rappa tyo jak sou vysoký? unesou je ty stonky? tak ale asi nebude místo kam by se svěsily :D ty paličky to je mazec
Tak, trochu zpoždění, mno - ale fotky jsou. Kytky se nabambeřili celkem solidně, ale skříň neni zdaleka ideální, v příštim kole bude proveden setup... Pár kytek se trochu polámalo, když sem je přiožralej vyndaval, kvůli výmeně spodní desky pod truhlama, ale centrálky jsou celkem good... Mno, na to že to s kámošem zevlíme, tak zase platí, že největší sedlák a vidlák má celkem dobrý štoudve :sun: Ale mohlo by to být lepší, ale to až příště...
Tak, včera jsme to setnuli. Tak můžem rozjet tipovačku. Hraje se o výbojku TESLA 400W - sodík, trochu jetá... Vyhrál sem jí v tipovačce u kolegy Harvestera v tipovačce tady: http://grower.cz/forum/showthread.p...797#post377797, - ten mi napsal, že by udělal z té výbojky takový putovní vítězný grower pohár pro vítěze šech tipovaček. Ten, který by ho vyhrál, by poté v nějaké době vyhlásil nějakou tipovací soutěž novou a dal do placu tu výbojnici... :D:D svítit s ní lze, ale tohle by byla taková legranda. A já se s jeho nápadem ztotožňuji, tudíž zde někdo z Vás vyhraje takový svítící štafetový kolík :D Takže pro toho, kdo uhádne kolik toho je, vyhraje výbojnici, se kterou si může svítit, popř. si jí strkat do análu, ale třeba za tři měsíce by měla měnit majitele... Takže tipujte... Vyhlášení bude příští neděli (t.j. 25.3.) večer... Good luck...
rkcz
Ze by ... 480g ?
citace:
Původní příspěvek od rkcz
Ze by ... 480g ?


Checheche - kámo, tos mě rozesmál - ty určitě nevyhraješ :DD
mrakoplas
.....tak treba 260g, svitit s ni asi nebudu, ale koukam ze je multifunkcni , takze verim ,ze si tu spravnou objimku uz najde :D :frog:
Hanyz
195g:bandit:
Chuck Taylors
287.3g
DropRaid
333,8g
Rastafaria
hm tak 295g
b779
285 good G
Sciurus
310

Edit: musim to vyhrát, jelikož za měsíc by mělo být uschnuto, takže bych štafetový kolík mohl přeposlat dalšímu:D:D:D
Hanulkááá
255.19g
ANK
no bude to tak 295,1g....:) (at nemam stejny tip....)
Evildoer
210 :D
235,5 :smoker:
sancha
3,2 kg :bandit:
AHM4D
269 g
Svahadji
301
JOORDEE
288g
Lupus
343.2541251 gramu ;)
Apofiss
269,69 gé oujééé
Shandy
236 g
Dephp
Rappa éj zase pěkný.. 275 g / 400w tip
Moje
296 gramcůůůů
324,52g:smoker:
silkar
265
C.R.E.A.M.
Tak to vim náhodou uplně přesně..

247g
Lahvan_FlaskiCZ
tak já bych řekla nějakých 276,2 gé.

že by se podařila laší výbojka Rappáku? :wink:
chOdec
334g :smoker:
Korzár
jooo libovkaa.. tipuju 226g :-)
328
BOLD
311 GiNoW :D
pexeson
234.2 gé
golgotha
298g
Mr. Review
viděl bych to tak na 183g :)
Edy
267,9 :)) přeju hodně štěstí
Kripix
to bude tak 275,56849001Gecek!
muj odhad(mozna spatnej, ale vypada to tak)
uz se tesim na toho robertka:):):):):):):)
.:peace and flowers:.
masoquista
273.00 g :jumper:
315,5 g
canimi
Rekl bych ze to bude 383G! ;-)
248g suchýho, ale přeju, aby toho bylo víc.
Softly
298,59641235g přesně!
lowerider
240g
Soul Rebel
316, 123456789:punk:
Omlouvám se všem, ale výsledek budu znát až za dva dny, nějak nestíhám, nemám čas ani na sebe :(... Takže tipujte, máte ještě dva dny...
pajloo
286 sucheho je moj tip
C.R.E.A.M.
tak kolik?
citace:
Původní příspěvek od Sunseeker
208,55g ,přeji více :)


Gratuluji, vyhráváš štafetový víbrátor. Celková gramáž byla 206g. Celkově musim říst, že u chronika je 400W málo, páč když naroste, tak dolu neprosvítí a zbyde spousta hluchých spodků. Další kolo pojedeme s lepším setupem, novej vent, atp... Pořád jsou tam rezervy. Jinak mě udivilo, že všichni tipují tak velký výnos, já sem lamák a dávám tak 0,5-0,6g/W běžně, tak mě tolik nenadhodnocujte :D:D:D Ale je fakt, že bylo spousta spodků a nechal sem to nechtěně přesušit, víc než je zdrávo.... Takže děkuji všem zúčastněným za tipy, ještě jednou gratuluji vítězi (nechť mě kontaktuje po PM) a s přáním pěkného večera mi vyhulte bambuli....

Btw. Kterej parchant mi pokazil anketu a dal ten jeden hlas? :D:D
silkar
i ty me vyhul bambuli,ty bambule a doufam,ze ta stafeta se chytne a ten kdo ji bude mit za patnact let,ji muze dat do drazby jako velmi cenenyho veterana,co prosel rukama groweru,kteri ne jednou meli velkou radost z toho co delaji a stafetu poslali dal.
slava vitezum a ...porazenym,preju peknej pohuuul..
b779
Rappa též gratuluji a užij si to :) jinak pokud bude výbojka putovní měl by každý vítěz uspořádat další soutěž a předchozí majitel se na ni třeba lihovkou podepsat ať se ví komu rukama prošla ...něco jako Rappa 07 :)...Sunseeker 07...
Moltres
hehe, vyhul mi bambuli, když jsem to nevyhrál:D Co když vyhraje nějaký týpek, co nepěstuje nebo nevyhlašuje soutěže??:D
citace:
Původní příspěvek od Moltres
hehe, vyhul mi bambuli, když jsem to nevyhrál:D Co když vyhraje nějaký týpek, co nepěstuje nebo nevyhlašuje soutěže??:D


Sděl místo a čas a já Ti přijedu s radostí vyhulit bambuli :D. Mno, tvůj dotaz - co když vyhraje někdo, kdo nic nevyhlašuje a nepěstuje...Mmmmm, takovej člověk vyhrát nesmí, jinak bude muset vyhulit bambuli celýmu groweru :D Jasná páka - může se to stát a pak s tim nikdo nic nezmůže - leda se dohodnout PMkem, aby se tohle nestalo a výherce se zavázal, že soutěž uspořádá a putovní vibrátor TESLA mohl putovat k dalším lidem... když by to vítěz nemohl splnit, tak by se vybral další tip, který uvedenou podmínku splní. Ale všichni víme, že tohle nemůže nikdo zaručit, takže uvidíme - čas ukáže :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma