Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

Stránky: 1 [2] 
sodik 70w - Klikni zde pro originální téma
Detos
no mozna to je asi jedno :D
Hanizek
Tam v jedné fotce to jde vidět - sodík svítí žlutě, rtuť svítí bílo - modře, taky bych řekl, že to bude spíš rtuťovka. Co je na ní napsáno?
LIX
Je to ortuťovka, sklo ortuťovej žiarovky je pokrité tím bielim, to je možno niečo ako fosfor, no hlavne to slúži na určité spektrum svetla, Ak sa pozrieš na tú žiarovku z vnútra, mala by tam mať 3 kontakty a jeden by mal ísť cez niečo ako odpor to všetko je pod tím bielim povlakom na skle. A ak rozbiješ to biele sklo, žiarovka ti bude, mala by svietiť na UV žiarenie, lebo to je prirodzené spektrum tej ortuťovej žiarovky. :)
thezeldaa
citace:
Původní příspěvek od Hanizek
Tam v jedné fotce to jde vidět - sodík svítí žlutě, rtuť svítí bílo - modře, taky bych řekl, že to bude spíš rtuťovka. Co je na ní napsáno?

A koukali jste na to video co sem dával? Pokud jo, tak byste viděli, že to jeho světlo svítí žlutě ;)

Peace :smoker:
Detos
citace:
Původní příspěvek od thezeldaa

A koukali jste na to video co sem dával? Pokud jo, tak byste viděli, že to jeho světlo svítí žlutě ;)

Peace :smoker:

diky ;)
Detos
a je nanej napisane philips bilasium son 70w
Hanizek
No na to video jsem nekoukal, ale na jedné té fotce se mi zdá, že svítí bíle... Ale možná je to tím alobalem, nebo jinak zkresleno - netuším...
Chuck Taylors
omg JE TO SODIK mam to doma a este poznam co drzim v ruce :-D
Detos
tak a som s5 dneska alebo zajtra dam fotto ako sa im darii :)
Detos
tak tu je fotttoo
Detos
tak co mzslite ako sa vam to paci a co mzslite ta tretia fotka mzslite ye je to samec ?
Detos
14 .2.2007 budu dva mesiace a ta najmensia bude mat mesiac pribliyne
Detos
a potom chcem prepnut na 12/12 a uvidim kolko samiciek budu
Risan
čau divam se ale jeste to nekvete jestli to vidim dobře tak ti tesko reknu co to je počkej jeste par dni.
Sinuhet
Dokud neprepnes, nelze samce poznat.
Detos
jaj ok a co myslite kolko gramou bude z toho ? a ked zacne kvitnut by som mal mat to obm ale stale neviem kedy a ko davkovat hoo
Detos
a este som chcel vediet ta najmensia ma este zakladne listky mam to nechat tak lebo ta stonka je tenka a potom je hrubsia ta neviem co mam stym spravit
LIX
Neboj sa toho hnojenia, ja som sa najprv moc bál že to prehnojím, ale je to v pohode, začni z najmenšiou dávkou aby si rastlina zvykla a potom zvýš
Risan
no podle me kdyby si to ted prepnul na květ a byly by to všechno samice tak maš s toho tak 15-20g
Detos
tak ja to prepnem az 14. 2a vecer dam foto hnojiva obm ci to je tooo co ma byt
Detos
neviete co je ked dolne listy su povednute niektre ? mam ich dat rpec alebo sa obnovia ?
Detos
citace:
Původní příspěvek od Risan
no podle me kdyby si to ted prepnul na květ a byly by to všechno samice tak maš s toho tak 15-20g

ale z jednej rastliny ?
damaja
jasne tie povednute listy daj prec a potom ked ti to zacne kvitnut tak na tvojom mieste by som dal prec aspon zopar tych velkych listov...zbytocne tam budu...a snad budes mat viac ako 20g si zober ze aj po prepnuti ti to este o dost vyrastie...
Detos
citace:
Původní příspěvek od damaja
jasne tie povednute listy daj prec a potom ked ti to zacne kvitnut tak na tvojom mieste by som dal prec aspon zopar tych velkych listov...zbytocne tam budu...a snad budes mat viac ako 20g si zober ze aj po prepnuti ti to este o dost vyrastie...

diky za potporu dufam ze buduuu viacc tesimm saa
Detos
je dobre pred prepnutim na kvet si spravit rizky alebo mozem aj pocas ?
Detos
prosim co mam robit ak su ovednute listy ako niesu suche len niesu take napnute len tak prevesene ?
ale iba niektore
Risan
jetli to udelalo ze dne na den tak je to přelite. a řizky si chceš narobit s tech kytek ktere budeš prepinat nakět jetli jo tak to musiš fiknout než to přepneš.
Detos
a co mam robit ?
Detos
a tak dneska som prepol na 12/12 tak som zvedavyy prepol som troska skor lebo potom by mi to casovo nevychadzallo a nemal sa o to nikto starat :)
Detos
po troch dnoch kvetuu sa mi zda ze jedna samica zatial sak posudte sami
Dr.House
SAMICE!!!!! podle mýho názoru tam máš hodně šlahounů tak by to mělo bejt téměř jasný :)
Detos
pocujte ked je pliesen tak su ovednute listy ?
Detos
citace:
Původní příspěvek od Dr.House
SAMICE!!!!! podle mýho názoru tam máš hodně šlahounů tak by to mělo bejt téměř jasný :)

a z tych vajicek tak z tych nemozu ist take vlasky biele ako mam ja teraz ?
Detos:to nejsou vajíčka ale blizny a z toho lezou takové bílé fousky které pak časem zhnědnou!máš to 100% samici samci blizny s fouskama nemají kdyžtak se podívej tady mám tam nějaký makra samic a de to dobře vidět ty blizny s těma fouskama...
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=28153
Detos
citace:
Původní příspěvek od Mjr.BlasterX
Detos:to nejsou vajíčka ale blizny a z toho lezou takové bílé fousky které pak časem zhnědnou!máš to 100% samici samci blizny s fouskama nemají kdyžtak se podívej tady mám tam nějaký makra samic a de to dobře vidět ty blizny s těma fouskama...
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=28153

diky noo a nevies ci pri plesnich su ovednute listy ?
to fakt nevim plíseň jsem ještě nikdy neměl zkus tu pohledat určitě tu něco najdeš...
Detos
mozno to nieje plesen narobim fotky zajtra dam to tu a poradte :)
hod tu fotky a uvidíme:)
Detos
kolko h2o na den by mala rastlinka dostavat ?
na den? ty to zaléváš každý den? no jak budeš zalévat tak prolij celý květináč aby ti přebytečná voda vytekla dírama vespod květináče a další zálivku aplikuj až prostě proschne substrát!!to bude trvat zhruba 2-4 dny než ti to proschne podle toho jak máš velké květináče a kolik tam máš perlitu,jakou máš zeminu atd...
LIX
Že ty máš ten sodík z verejného osvetlenia? Ja mám doma tiež taký :D
Detos
citace:
Původní příspěvek od LIX
Že ty máš ten sodík z verejného osvetlenia? Ja mám doma tiež taký :D

ten co mam teraz nieje z verejnehoo ale mam jednu ziarovku tu druhu
Detos
citace:
Původní příspěvek od Mjr.BlasterX
na den? ty to zaléváš každý den? no jak budeš zalévat tak prolij celý květináč aby ti přebytečná voda vytekla dírama vespod květináče a další zálivku aplikuj až prostě proschne substrát!!to bude trvat zhruba 2-4 dny než ti to proschne podle toho jak máš velké květináče a kolik tam máš perlitu,jakou máš zeminu atd...

ta ja zalievam kazdy den a nikdy mi nepretiekla az dole a mam podu na kaktusi a muskatyy a perlit nemam a zalievam ked je suchy hore a ked niekedy som si neisty tak strcim palec do zeme a ci je vlhkaa a ked nie zalejem
Detos
tak tu su tie listy
LIX
Je pravda že tie kvapky na listoch fungujú ako lupa, tiež by som neodporúčal to rosiť ked svietiš
No a ja polievam každý den, ale hlinu mám takú dobrú, že ked to polejem moc, čo je skoro vždy, pretečie voda do mysky
Detos
citace:
Původní příspěvek od shotone
chlape ty si eskamoter :frog: mel by si vic cist a min se ptat, verim ze vypestovat si vlastni ganju je dost lakave ale z h*vna bic neupletes. zalivat kazdy den je blbost, uz ti to tu nekdo psal. kazda dalsi zalivka by mela prijit az po proschnuti substratu (u kazdeho je to jinak dlouha doba). preliti je pro ne mnohem horsi nez kdyz maji zizen -> driv se z takovych stavu zpamatujou. nekde si tu psal ze ty kyti rosis kdyz je zapla lampa (nebo tak nejak) to neni zrovna nejlepsi - kapky vody pry funguji jako lupa a propalujou listky (nikdy sem nezkousel jestli to opravdu funguje :D). s plisnema zkusenosti nemam ale kdyz to slovo zadas do kouzelneho pole "hledaní" tak ti to urcite neco vyhodi ;)

to jo dost citam ale ked niesom isty sa úrejstotu pytam aby som sa poistill je to istejsie viac nazorou a neviem ci som ich niekedy prelial pretoze raz boli ovednute listy zalial som a uz sa spametalli taze neviem noo
Detos
a ked zalievam tak ze to polejem cely kvetinac a len po troskuu
Detos
citace:
Původní příspěvek od LIX
Je pravda že tie kvapky na listoch fungujú ako lupa, tiež by som neodporúčal to rosiť ked svietiš
No a ja polievam každý den, ale hlinu mám takú dobrú, že ked to polejem moc, čo je skoro vždy, pretečie voda do mysky

aku hlinu mas
LIX
obyčajnú hlinu zmiešanú z neakým substrátom, nič extra, ale je v pohode
Detos
citace:
Původní příspěvek od LIX
obyčajnú hlinu zmiešanú z neakým substrátom, nič extra, ale je v pohode

daj mi link na tvoj groww
LIX
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=27809
nech sa ti páči :)
Detos
to tam mas samca ?
samce? no samce by určitě nepěstoval ne....je to samice!!!
LIX
Nie, to je samica, pravdaže by som tam samca nemal
Detos
no sak tooo ja cakam ako mne to vynde bo ako vravite tak mam zatial jednuu uvidim ako tie dalsie :)
Detos
tak ted to je 13 den 12/12
a tu je nejaka ukazka
Detos
1.obr-jack najlepsie sa mi dari
2.obr-to iste len z hora
3.obr-no name len tak z haluze som dal jedno seminko a bolo to na okne a vysla z toho samicka tak spet do skrinky isla
4.obr-madarsky skank celu dobu mal spomaleny rast ale zacal kvitnut noo :)
Detos
neviete co to je samica alebo samac lebo sa mi zda ze to su samcie vajicka
moc to nejde poznat na té fotce je tam moc světla!ale je to samice a to dole nevim vypadá to na samčí koule! bude to asi hermáč!:bandit:
Soul Rebel
Detos> zdravim, nejni to moc poznat-je to rozmazany, ale vypada to na samci koule, takze to je asi hermac (pokud jsou nahore chloupky, jakoze asi jo)
Risan
je to zajimave, prvne nejake zmutovane listi a ted takove květy, ten vrch vypada jako samice ale to co tam mas zakrouškovane vypada zajimavě, je to i na ostatnich větvích?? a skus to jeste jednou vyfotit a jak sme tam predtim resili to kolik asi sklidis tak odvolavam co sem napsal ted typuju tak 5-7g ale přeju ti at tam je aspon 100g Zazraky se stavaji.
Detos
tak tu je to lepsie vyfotene a je to aj na inych vetvach
Detos
a co to znamena ten hermač
Hermafrodit znamená že na jedné kytce jsou obojí pohlaví samec+samice!:)
Sinuhet
Jo to vypadá na hermáče.

Hermafrodit (hermáč) - Jedinec nesoucí znaky dvou pohlaví. Samčího i samičího.

V našem případě kytka která má samčí i samičí květy. Pokud se samčí květy neotrhají, uzrají a vypustí pyl. Ten opylí samičí květy (palice) a způsobí, že budou plné semínek a o něco slabší.
Detos
ale je to v pohode mam to nechat nee
Tak jestli chceš semínka tak to nechej a pokud je nebudeš chtít tak otrhej ty samčí koule!
Detos
a co sa stane ked otrham ? lebo mne sa seminka zidu na dalsii grow len tak alebo na outdoor co je lepsie noo
když to otrháš tak se ti to neopýlí a nebudeš mít semínka!!no a kdyby jsi chtěl semínka tak to prostě necháš tak jak to je! peace
Detos
ale z tej rastliny ked otrham vyrastie daco mesto toho ?
LIX
Ked tie gule otrháš, za niekolko dní narastú dalšie
no budeš to muset pořád otrhávat! však uvidíš jak ti to bude růst!
Detos
a do kedy to budem trhat preboha oplati sa mi to budem mat daco z tej kytky ?
Sinuhet
Kdyz neotrhas, budes muset z huleni vybirat seminka a bude mit o neco slabsi ucinky, nez kdybys otrhal. Ale i kdyz otrhas pravdepodobne ti stejne par kvetu unikne a par seminek bude.

Kazdopadne pokud je to slusna genetika tak by i bez otrhani melo vyrust hulitelne huleni. Ale bude babrani s vybiranim seminek.
Detos
diky moc za infooo ;)
Detos
tak tu je nejake fotto co narychlo som sfotil bo iba dneska som sa vratil zo zahranicia to je ta najmensia :)
smoke4ever
priste bych jel radsi vercikal scrog, pro male wataze je to urcite nejvynosnejsi technika. At to roste ;)
H@rdy
kolko gramov sucheho asi bude?
Detos
neviem som i ja zvedavy kolko g
Risan
ja počitam že tak 5-10g ale špatně se to posuzuje kdyby si to prirovnal oproti krabce od zapalek tak je to lepsi.
ale aspon maš štěsti že ti nahoře rostou palice horši kdyby ti palice rostly dole a nahoře koule.
Detos
to nevadi ze je to v piatok tyzdni kvetu a su uz hnede vlasky ?
Detos
tak tu je fotto ako to vyzera v zaciatku 5 tyzdna kvetu

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma