Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
1.st INDI ST0RY 150wat LP+XXX,ICE - Klikni zde pro originální téma
jestedman
o elektrice toho moc nevím, jen vím, že když už nic nepomáhalo, tak stačilo pohebjat výbojkou v objímce... zkus to
ale spíš bych se zeptal na to, jestli máš tu skříň zavřenou, nebo otevřenou, píšeš, že nepotřebuješ větráky, ale ty právě potřebuješ a to nejenom na regulaci teploty, ale taky na výměnu vzduchu v pěstírně, chtělo by to aspon 60x za hodinu vyměnit objem vzduchu.
Erixon
Teď po ruce žádnou layrton sapi tlumivku nemam z fotky by mobil vidim prt, takže si nejsem 100% jistej, ale řekl bych že používáš blbý dva vývody na tlumivce. Skus oba krajní vývody a změřit to ampérmetrem jestli teče proud.
Midloch
měřit ampérmetrem:)))))) nikdy jsem to nezkoušel ale řekl bych že tlumivka nebude mít velkej odpor:) a ampérmetr má velmi malý Ri takže si kup pojistky do zásoby v lepším případě!
Erixon
zapoměl jsem napsat že to chce nastavit na ampérmetu nastavit rozsah alspoň těch 10A střídavých, ale když se dává pojistka tak na 150w taky nepotřebuješ víc než cca 2A.
Stejnosměrný odpor tlumivky bude opravdu minimální...
Midloch
nechci tady s tebou Erixone dělat nějakej batle,ale nejlíp udělá když si dá píp test(dioda test) a šupne jeden konec do jedné svorky a druhý konec do druhé.Pote by se na měřáku měl ukázat slabý průchod signálu! čísla něco jako 078 apodně! každopádně to nesmí pípat ani ukázat 000 to by byla tlumivka zkratovaná a když ti to neukáže nic bude tam furt 1 tak máš tlumivku nejspíš vadnou ve smyslu přepálené vynutí!

měření provádět při odpojené tlumivce od napětí!


doufám že se na tomhle schodnem Erixone
Erixon
jo, na tom se shodnem, tenhle příspěvek pak smažu
Jurasek
no fakt skoda takeho pekneho growu :(
Jurasek
tak to ma byt :) daj im co si zasluzia :)
Midloch
Zdravím indi88 s vlhkostí jsem bojoval taky,vyřešil jsem to doopravdy kvalitním větráním!Pokuď máš možnost tak bys měl větrat abys v boxu vyměnil vzduch!
Sronson
čau souhlasím s Midlochem, ale jen v tom případě že máš okolní teplotu větší než je v pěstírně. Kdyby to bylo naopak tak by to asi nedělalo dobrotu... pokud máš tu teplotu mimo pěstírnu menší tak udělej kompromis a větrej jen občas. Na tu velkou vlhkost by jsem určitě větral, například já mám po zalití kytek vlhkost tak 55% a den poté už se to změnšuje až na 40%-větráčky jedou 24hodin denně.
Jurasek
jasne..sledujeme ;-) len posielaj dalej :)
Dr*Skunk
tak začinam sledovať aj ja len musiš trošku vac prezentovať svoj odkaz aby si ho viac ludi všimlo lebo ja keby som to nepozrel na tom caute slovaci tak ani neviem že existuješ _!!a ešte nas SK sleduje malo CZ a pritom je to na ich stranke asi nam nekcú liezť do KAPUSTY
Sciurus
Hojda.

Jestli máš třásněnky, tak si kup SUMITHION SUPER, je to sice chemka jak sviň, ale zabije to všechny potvory, které se Ti mohou na rostlinách objevit, čili všechny sající, lezoucí, voplzlé brebery:death: No a jelikož jde o dotykový jed, měl bys použít maximálně dostupné prostředky na svou ochranu, pač mrtvý pěstitel je k ničemu:D
Ne, přeháním, ale je to opravdu chemikálije, takže neradno si s ní zahrávat (třeba pít, mazat si to jako mastičku a tak:D:D:D)

PS: třásněnky jsou zatím nejhorší svině, s kterými jsem se doposud setkal:death:
PS2: samozřejmě na rostlinách, o normálním životě nemluvim:p::frog:
Dr*Skunk
Je to v pohode Si pozri rozdiel vo fotkach z pred minuleho tyžna a zistiš že ti to o dosť vykvetlo...
Tak ešte par otazok aby sme o tvojom growe vedeli viac tak teplota _?
Mal si rezi alebo to bolo od semien _?
Čim si svietil ked si to mal na 18/6 _?
Chuck Taylors
sterikizoval jsi hlinu? ja sterilizoval v mikrovlnce a nemuzu si stezovat zatim zadna havet takze 100% doporucuju
Zelinář
třásněnky jsou mrchy
ja je naposled řešil zabalením květináčů do igelitu a důkladnou sprchou,lepší jak drátem do oka nebo nějaká svinská chemka v palicích
PAKYN
pokud muzu poradit,ja nesterilizoval,koupil sem lepovy sipky,zapichl do kvetinacu a do dvou dnu cisto,,,a dale postrik kterym hned po aplikaci na skudce skudce zahyne,,,(Postrik Frutapon puvodne na lesk kvetin ,take na ochranu asi pred 8 zakladnimi skudci)--..cenove 30 lepove sipky+60 frutapon a mam cisto..:)
Sronson
Máš to dobré teda ž na tu větší vlhkost snad to nebude dělat velkou neplechu a nebudou ti plesnivět. Jinak to žloutnutí je normální takhle v květu. Taky jsem to měl a už jsem to tu i viděl víckrát na G...
Dr*Skunk
môžeš mi povedať teda zmerať akú vyšku maš od spodu kvetinača až po koniec tienidla_?
Dr*Skunk
Ak chceš otazky nieje problem_! Svietiš iba 150W _? skus prihodiť 70W možno stupne teplota a zniži sa vlhkosť a daj to zo spodu a budeš mať aj väčší výnos na spodných palicach a nedaš priťah ale odťah predsa to musí zvišiť teplotu_! a to čo vlastne si potreboval na tu 250-ku_?
golgotha
Můžu se zeptat v jaké výšce rostlin jsi to přibližně přepnul?
K+
xbastardx
Kplus
Dr*Skunk
Serwus: oóóóóóó nie skoda_! EC to je ako to ce elektrická vodivosť tak to je moc veľa no neviem ako u hliny_? a z tou žiarivkou včera som robil referat a na stranke čo my dal Lupus som sa dočital toto:
Pokiaľ chcete skombinovať dve žiarivky s jednou tlmivkou platí zasada, že sučet wattov oboch žiariviek nesmie presiahnuť watty tlmivky. V našom prípade sme použili dve 18W žiarivky a teda 2 x 18 = 36W a to zodpovedá 40W tlmivke. Zapojenie dvoch žiariviek sa nedoporuča pre žiarivky väčšie než 18W. Niekedy sa totiž po zapnutí nerozsvietia bidve žiarivky.
kouba
pekne palicky k+ samozrejmost , chtel jsem se zeptat kolikaty je to den 12/12 , popř jestli pouzivas final solution nebo ne ? rozjizdim hydro(http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=3)

tak zhanim nejake info... dik za odpoved kouba
SmallDudeZombie
Zdarec :) , mas to v poho na první grow, co bys nechtel nejhorsi sou ty skurwene insecty, a z ceho si to jel ze seminek nebo si mel rezy ? K té teplotě :D mám ten samý problém moc kosa v boude :( vyresil si to nakonec nak ? Foto na srovnání přihazuju ;-) jeste maly update :) vubec nevesej hlavu zatim :) si tak v polovine kvetu ;-) paldy vyrostou zmohutni a zacnou ti krasne vonet uvidis :) ;-) tak at se dari.
Dr*Skunk
Nožeš dať nejakú makro chcem vydieť ako je to spalené_???
Už si vyriešil tie žiarivky_?
Dr*Skunk
Tak pri najhorsiom ti nieco odide(ale nemusí) tak hod foto ako si to olusil
- aspon si lepsie osvietis spodné palice_!!
Capo
K těm škůcům jsi to mohl na pár dní připojit na elektriku. CO? našel tuhle techniku. Správně by měla být měděná deska na dně květináče a druhý pól na vršku kytek. A dával do toho klasicky 12V z PC zdroje. Škůdci dostanou ránu, ty to nijak necítíš, ale škůdci to už nechají být a chcípnou hlady. Já jsem si připravil na dno květináče před zasazením odizolovaný drát a nahoře budu mít měděný scrog takže každá větvička bude pod proudem. Když mi to něco napadne tak to zapnu.

Tobě by stačilo připojit na spodek stonku kancelářskou sponku a k ní to napojit. Najdi si ten thread. Hledej elektrokultura, tam je napsané kde dát + a -.
Dr*Skunk
serwus zožeň lepší fotak pls a daj makro a popiš druh nech vieme čo je čo diks
Capo
To je ono. Nejdřív tam píšou jak to ovlivňuje růst, v tom se moc neshodujou, ale pro mě je nejdůležitější, že ten kdo to zkusil a měl breberky, tak hned šly od toho a už na kytky nesedly. http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=21583
Čau Indi!
Prosím tě kolik dní je máš na květu??čím hnojíš? ale jinak to vypadá fakt dobře!na to jak to vypadalo že kytky umřou!:( kdyby byly kvalitnější fotky tak by to bylo ještě lepší!;)
rastafan
zdar indiáne,

tak musim říct-na 150tku dost slušný,už jsi ochutnal ty štípance??
starostlivost se ti holt vyplatila,co dodat jasný káčko :beer:

zduř a kuř !
b779
Zdravím!Indi vypadá to zdařile... :) LP jsem měl také a jel jsem ji do cca 75 dnu...podle mého vkusu celkem akorát.... je to taková energická lahůdka.
Dr*Skunk
pekné pekné daš to aj na vahu_?
Tayem de Tox
čau indi. tak nakonec docela bohatý větve, že :bravo: řek bych, že to bude tak 50g obranýho, suchýho a tipuju, že si to výborně užiješ ;)
Sronson
Zdravím, vážně pěkné větve jak už psal Tayem de Tox ;). Moje oko mi říká, že toho bude tak 58gramíků:smoker:
Jurasek
ja by som povedal ze aj viac ako 58g ale dam na OKO asi skusenejsich a hovorim 75g :)
Capo
Na to, co ti tvoje kytky přežily, to máš dobré. Snad ty moje už nic nepotká.
xbastardx
Kplus :D
Čau Indy!
No vidíš nakonec to dopadlo dobře!! moc povedený grow!a hod sem potom smokereport!:D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma