Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Happy_Mirec out 2007. - Klikni zde pro originální téma
Happy_Mirec
Ahoooj. Tak rok se s rokem sesel a já už píšu new thread. Přeci jenom je opravdu brzo, my outdooristi mame jeste cely 4 dlouhatansky mesice, ale jsem tak natesenej ze uz musim zalozit tenhle thread.
Doufam ze letos bude kratka zima, zatim to vypada nadejne, je opravdu moc hezky na leden, ale nechme se prekvapit.
Letos sem poprve objednaval genetiku ze seeds banky, tak doufam ze to prijde.
Takze zacnu:

Osazenstvo:
5x Holland´s Hope(nirvana seeds)
6x passion 1 x neco (thx dudušek)
6x no name ( viz http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=26331 prispevek c.6)
15x no name (posbiral sem z toho nej co sem kouril, tak uvidim).
4x Papaya(thx golgotha)
6x PapayaxNo name(thx golgotha)
3x Jednicka(thx MUZsRANAMI, je to nejaka genetika, jenze zapomely v seeds bance napsat co je co.)
3x Ctyrka(to sami......viz http://grower.cz/forum/showthread.p...3855#post523855 )
6x Orange Bud(thx Absurdus)
No a jeste doufam ze mi poslou naky to bonusovy seminko :-) , ale kdyz ne, tak se svet nezbori.

Medium: v nějakejch kbelíkách bude substrát a perlit, a někde hlína ze skleníčku a trocha kompostu a na jednom policku bude jen a pouze ta puda co tam byla....jenom krapec poorana :-).

Hnojiva: koprivova zalivka(jícha) , vermesfluid jako postrik , krystalon pro pokojove rostliny na rust. OBM a slepicaky na kvet.

Misto: Mám celkem 3 místečka. 1xpolíčko s kamarádem v lesiku, 1x políčko s 2. kamarádem v rakosi, 1xpolicko sam v koprivach, a možná i strom z loňska, ale to ještě newim.

Casem to tu budu doplnovat.
Fota dodam pozdeji, az mi prijdou seminka. Ty asi stejne nikoho nezajimaj, ale alespon neco.

Zatim pic a pestu zdar
BigStickyBud
jojo počasí je pěkný, snad takový zůstane až do listopadu ;)
MangoMan
no vypadá to na pěknou genetiku-třeba ten passion 1 x něco bude dobrej,Dudušek se o to staral,a proto z toho bude něco dobrýho,a ne pogenetická sláma:D,pak ten noname skunk co je v tý outdoor noname galerii,vypadá taky krásně,to taky nebude žádná sláma,ale lepší genetika,Holland's Hope je klasika,hodně lidí na groweru ho mělo minulej rok,a všem se osvědčil:)-jinak bonusový semínko čekej pokud si koupíš od Nirvany víc jak 2 balíčky,jinak ti daj bonusový kulový:D
Hnojiva-určitě jdi do Phyt-aminu od Plagronu,a na květ jednoznačně od Plagronu PK-13-14(ale jestli maturuješ,není nutnej poku nejsou prachy),jinak slepičák,na květ klasika dobrej,jinak Kristalon-ne-e,a jestli Kristalon,tak jedině Kristalon Jesen,ten je ze všech Kristalonů na květ nejlepší-má poměr nevim přesně kolik,ale má poměr-N-P-K 6-x-36(sry,ale P nevim)ale má nej poměr na ten květ:) Na růst kopřivy naprosto ideální,klidně tam dej i jiný zelený(máta,medunka,technický konopí,nebo jiný bylinky):)
Tendle rok bude mnoooohem lepší než ten minulej,a to jako že ten minulej byl pro hafo lidí dobrej,však víme,snad to počasí který ted zrovna je naznačuje jaro,nemůžu se dočkat sázení,natož sklízení,ale to istě nejsem sám,tak bacha na čorky,slimáky,zvěř,a jiný nezvaný hosty políček,a at nám to všem vyjde,at máme zas na podzim na chvíli vymaštěno:crazy:
Growu zdar-čorkám zmar:D
Happy_Mirec
To BigStickyBud : No doufam ze to tak bude. Ale to pocasi si fakt dela co chce, estli takhle bude hezky jeste par dnu, tak zas zacnou kvest stromy a pod. Vydeli ste napr jak vyrostla naky zensky v zime jahoda? To je proste mazec, ale jinak fakt doufam ze bude co nejkratsi zima.

To MangoMan : Na toho passiona sem fakt zvedavej, ale chtel bych jeste vedet s cim je krizenej. Ale urcite nic spatnyho....Dudušek je preci jenom borec a s nakou slamou by to nekrizil. Ten no name vypada i chutna skvele, ale sou to fakt šutry (stoned) stav. Mam radsi euforicky a energicky zhuleni. A Hollands Hope je fakt klasa, celkem sem se rozhodoval mezi Durbanem a HH....zvitezil HH. Bych rekl ze na out je fakt idealni. A objednavali sme s kamosem 2 balicky HH, tak porad doufam v nejaky to bonusovy seminko. S tema hnojkama uz to bude tezsi, to uvidim podle penez, ale krystalon je opravdu na poslednim miste. O tom krystalon Jesen slysim poprve, ale jak rikam....posledni volba.

To all: Vsem taktez preju at sklidi to co si zasadily a at vas growing bavi i nadale.
Te pic
Happy_Mirec
Tak se nam outdoor galerie celkem rozjizdi. Plno groweru uz ma zasazino. Planuju tak cca za 2-3 tejdny zasadim taky. Zkusime s kamosem udelat takovej mini sklenicek jenom na sazenicky. Tak zatim prikladam foto seminek a meho strazce seminek.
Happy_Mirec
Takze mam za sebou veskerou praci na 2 polickach co se kopani hliny a odnaseni kyblu tyce, uf to byla makacka. Dnes jdu upravit jeste 3 policko. Takze sem dal predevcirem naklicit seminka pouze na 2 policka. Kliceni probiha na par vrstvickach vlhkeho toaletnim papiru, a pres seminka dana jeste jedna vrstva. Pri prilezitosti foceni jsem vyfotil jeste OBM hnojivo, kterym budu spolecne se slepicaky hnojit na kvet. Plus jeste fotka geloveho Stimulaxu III, diky kteremu bych chtel zkusit udelat par rizku, ale nechat je zakorenit pouze venku v hline. No uvidime co to udela....matkarnu doma nemam, ale chystam. Jeste tu mam fotku naseho spatlaneho foliacku.....vypada teda strasne, ale ucel bude plnit dobre si myslim.
Happy_Mirec
Takze dneska sem byl vsechno zasadit, a s tim prichazi i kazdodeni zalevani a obcasne hnojeni. Koprivova zalivka uz smrdi tak moooooc nehorazne, ze hovinko je opravdu proti tomu vonavoucky. Bohuzel ja vul sem si neoznacil co sem kam sazel, a tak newim co je jaka kyticka. Doprcic.
S klicivosti to vypada asi takhle:
HH-3/5
P1-6/6
OB-6/6
PP-3/5
PPxNN-4/6
1-3/3
4-3/3
NN-cca10/15
NN skunk-3/6
MUZsRANAMI
nazdar stastny Mirec :)

sledujem je mas naozaj kvalintu vyzbroj do boja, nech ti priroda pomaha, a stale v strehu pamataj. nastrah je vela.

to ze si zabudol oznacit co je co, nie je az take hrozne. ale chybicka to je, ja si vzdy ked nieco vysadim, potom doma napisem na papier rozlozenie rastliniek, lebo by som potom nevedel co je co. ale hlavne ze ti bude nieco rast.

good luck :frog:
Happy_Mirec
Ahoj MsR. Dekuju ti. Sem si myslel ze si budu pamatovat kterou rostlinu do jakyho kvetinace sazim. Ale to byl omyl......prvni dve kyticky, a uz sem si je splet. Je to na prd.
Jinak vcera sem byl nafotit ty moje maly(zatim) mrzacky.
Na 1.policku mi roste zatim 17 sazenicek. Presazovat je budu az tak za 2 tejdny.
Happy_Mirec
Na 2. policku mi zatim nevyrostla ani jedna kyticka.....sem myslel ze ty seminka uschly, tak sem z jednoho kyble vyhrabal trosku hliny a EJHLE ono tam bylo zakoreneny seminko, tak sem to poradne prolil.
Happy_Mirec
No a 3. mini policko, tam mi rostou zatim jenom 2 kytis. Snad jich tam casem pribude vic.
Happy_Mirec
Neco ze zahradky..........Vcera sem byl presadit kyticky. Na 1. policku mi ty zatraceny slimaci/sneci sezrali 4 sazenicky. Meli uz docela velky korinky na ten sadbovac, tak sem je rovnou i rozsadil a prikryl pet lahvema. Jo a sorac za ty prsviceny fota.....nejak mi zacal blbnout fotacek.
EDIT: Uz je hotova jícha z kopřiv a nalozil sem i slepici hovinka;)
Happy_Mirec
Na druhym policku mi vyrostly jenom dve kyticky, tak sem tam pridal dalsich 5 no namu.
Happy_Mirec
No a na 3. policku mi vyrostly 3 kyticky + sem doplnil 2 no namy=5kytis
ABSURDUS
cau Mircu, kdy pridas nejaky fotoapdejt? Mas tam nejaky modely jako ja, tak me zajima jak to jede v jinych koutech republiky :)...
Happy_Mirec
Ahoj absurdusi, update bude az bude na kytickach nejakej vetsi rozdil. Vcera sem byl zalejt kytis, rovnou sem je trosilinku pohnojil tou jichou(1:20). No a sem zklamanej i nadsenej. Na 1. policku to roste krasne. Na 2.policku mi po mesici vylezlo dalsi seminko, kze celkovej pocet na druhym policku je 8 kytek. No a na 3.policku sem zklamanej. Vsechny kyticky, jak uz sem psal, sem pomichal. Jenze na tomhle policku mi sezrali slimaci tu nej kytis a ja mam ten pocit ze to zrovna byla ta OB od tebe. Coz je k nastvani. Tot vse ze slovniho apdejtu. Fota dodam tak za 2 tejdny.
Happy_Mirec
Zdarec lidi, tak po tomhle osloveni "Ahoj, Happy_Mirec! Zdá se, že jsi již několik týdnů nepřispěl do fóra žádným příspěvkem" sem teda konecne musel neco napsat. Bohuzel fakt newim kam, tak alespon pridam nejakej ten textovej apdejt. Chtel sem vcera nahazet nejaky fota, ale po zjisteni, ze muj fotak nefoti normalne ale jenom cervene nebo bile, sem radsi nic nedam. A to asi dloho. Fotacek si musim tedy pujcit od znameho, kteryho vydim jednou za 14 dni. Jo a mam jeden problem......u nas ty nasi "JZDaci" zasadily 3x mega velky pole technickeho konopi. Bohuzel mam vsechny kytky pobliz (cca 1km do kopce) a tak se bojim nekontrolovaneho opileni.

Na 1. policku to vypada celkem dobre, kytiz byly 2x pohnojeny jichou z kopriv a vypadaji ze si celkem libuji. Akorat mi to porad neroste jako jinym lidem. Kyticky maj okolo 40 cm a skoro vsechny sou zastrihnute FIMem. Na nekterych se holt nevydaril.

Na 2. policku to nejak zarostlo koprivama a veskerou vegetaci. Jenom ne konopim. Kytiz tam nerostou tak jak bych chtel. Par jich je tam nejakejch zabrzdenejch. I po 2 mesicich maj pouhych 10cm. Ale porad lepsi nez nic.

No a 3 policko uz skoro neexistovalo. Je to asi tak tejden co sem sel kyticky zkontrolovat, a co newidim....NIC. Kytky v tahu a kvetinace rozsekany na maderu. Vsechno naradi bylo fuc. No a tak sem nastvanej zjistoval kdo to udelal. Jeste ze ma tak hodny kamarady co ho nabonzovali :-D. Na toho krypla sem si pockal rano na nadrazi a dal sem mu za vyucenou. Dostal takovej strach, ze sel jeste v tu hodinu kytky vratit na svoje misto, i kdyz kvetinacu uz se mi zbavil na dobro. Tak sem kyticky vzal a presadil uplne jinam do kopriv, kde je sice min svetla, ale vic vlhkosti, coz je v tehle vedrech fajn, ale na podzim to bude zase na prd.

No tak to je zatim vsechno a budu se snazit kyticky co nejdriv nafotit. Ale zatim to vypada ze to bude tak max 2x......za mesic a o sklizen.
danihel
Tak to si mal celkom stastie chlape:), dikes za kacko a nech sa dari lepsie ako dobre
Happy_Mirec
No to byl primo zazrak, ze se mi vsechno vratilo. Fakt newim proc to ty lidi delaj. Sou uplne hloupy. Jinak dekuju, ale zatim se moc nedari. Kdyz tak projizdim tu out galerku, tak se mi chce brecet z toho ze me to vubec neroste. Ale ma to jeste nejakej mesic na rust, tak doufam ze se mi z toho podari vytezit zelenyho zlata co nejwice. Prju ti jinak taky hodne uspesnej grow.
Happy_Mirec
Takze sem si dnes mohl na chvilku pujcit kamaraduv fotacek, a sel sem rychle nafotit alespon 1 policko. Bohuzel sem s tim fotakem vubec neumel, a tak sou fota mizerny. Jinak co dodat k policku. Moc to neroste, ale ma to jeste more casu, a pevne verim ze kytis jeste hodne povyrostou. Ale i tak sem za ty mrzacky moc rad. Jo a jedna kyticka zacala kvest. Tak sem ji ustipnul vrsek a budu doufat, zacne zase rust.
Happy_Mirec
Jsete dve:
cantona9
Ja ti tiez mooc drzim palce nech ti to rastie a neboj im sa teraz mozno nechce rast ale nepodcenuj ich maju este vela slnka pred sebou a ver ze budes prijemne prekvapeny kolko urody ti prinesu ....
cantona9
Vsimol som si tvoje fotky na prvej strane a zda sa mi ze jedno miestecko mas akoby obrastene niakymi krikami alebo niekde v lesiku ale to mi mozno aj sibe...ja som raz mal palicky na mieste kde su kriky stromky atd. a tiez mi nerastli problem bol v tom ze v zemi mali tie kurvy kriky a stromky korene snad vsade a vlaha sa tam neudrzala ani chvilocku a cela moja uroda sa zmestila do jedneho stredneho gripca a to som ich mal 10 takze to moze byt aj tym ...
Happy_Mirec
No je to takova planinka v lesiku, kde sviti slunicko tak od 11 do vecera. Ale korenama to nemuze byt. Ta hlina je porad mokra, ani tam nemusim skoro chodit zalejvat. Je tam teda hlina co tam byla, akorat je vykopana, prebrana od kamenu a korenu a rozdrolena na nejjemejsi hlinu. Myslim si, ze dostavaly jenom malo zivin. Zacal sem je strikat tim vermesfluidem a pohnojil tou koprivovou zalivkou. Tak uvidim jak se to vyvine.
Zedy
Hlína by neměla být pořád mokrá, je dobrý když v pravidelnejch intervalech proschne pro nádech kořenů a pak ji zase proleješ.
Happy_Mirec
Nemyslel sem to az tak doslova. Samo ze ta hlina uschne. Myslel sem tim jenom ze kytkam vlahu nic nebere. Kdyz sou vedra, tak kytickam dopravam vodu jednou za dva dny. To je akorat na to, aby hlina na vrchu proschla, ale vespodu byla jeste vlhka. I kdyz si nekdy myslim, ze chodim az zbytecne casto, protoze pri velky vedrech kytickam rostou koreny do hloubky a berou si vlahu ze spodu. Jenom si tak vyslapuju zbytece cesticku, ale je to fakt k nevydrzeni nejit se podivat na to jak to roste.
Happy_Mirec
Tak sem byl udelat naky fota 2. policka. Myslim si, ze ty 3 nejvetsi budou samci, ale treba jeste prekvapy.
Happy_Mirec
Sem nemel co delat, tak sem sel neco nafotit. Objevil se prvni samec (jesteze ta nejmensi kytka). Sou hnojeny 1xza dva tejdny + kazdej tejden postrik vermesfluidem. Nekde tady byla debata o phytaminu a vermesfluidu a jeste nejaky postriky, a ja musim rict ze to opravdu pomaha. Ty listy jsou zdrave zeleny a mohutnejsi. Zkousel sem nejak zamaskovat cesticku......uz je to tam jak silnice. Mi rokal kamos,, ze mi to nasel kdyz sel na houby. A to sem si rikal jak to nikdo nenajde.:(
Happy_Mirec
+ zbyle 3 fotky
Happy_Mirec
Na 2. policko mam problemi se dostat. Je to tam silene zarostly. Kytky jdou spatne vydet, protoze je tam fakt hafo porostu. Jedny kytce sem pri foceni nechtene zlomil vetev, tak sem ji hnedka ovazal. Jinak sou docela ohnuty od vetru. Sou hnojeny stejne jako prvni policko.
Happy_Mirec
+ zbyle fota z druhyho pole
Happy_Mirec
A jeste foto technickyho konopi a samce z 1.policka
ABSURDUS
tak preci uz neco roste...
Ty jo ta technika dobry :) Mit tak takovy pole neceho poradnyho, co... :)
Good luck
Happy_Mirec
Ty jo, dikes za prispevek. Mam takovej pocit ze sem nikdo nechodi. Treba si tam misto techniky zasadil nejaky dobry modely a dela ze je to technika :-) . Jenom me stve, ze je to kousek od miho policka. Dikes a ahoj.
Happy_Mirec
Vcerejsi fota ze zahradky.
Vyskubnul sem 1 samce a nahradil ho rizkem z jedny kyticky. Jedna kytka porad kvete, tak ji trochu pomuzu. Pohnojil sem ji OBM a pristi tejden slepicakama. Trosku povyrostly, ale ted zacina teprve poradny leto, tak si myslim ze ted kytis povali.
Happy_Mirec
Tady sem vyskubnul taky jednoho samce a nahradil ho rezem z jedny kyticky. Jinak k tomu nemam co dodat. Fota mluvi za vsechno.
Happy_Mirec
Nejakej update neuskodi. Na policku sem vytrhnul dalsiho samce a kvetou mi tam 3 kytky. Sem tam prisel po dlouhy dobe a kyti vypadaly strasne.......strasne malo zivin. Maj plno zlutejch listu, tak sem je radne pohnojil. Jinak rizky se mi nechytli ani jeden(nezalejval sem je). Kytky tam maj okolo 130 cm +/-. Nejaky sou malicky a nejaky zase vetsi.
Happy_Mirec
Tady sem vytrhnul taky 2 samce. 2 kytky mi tady kvetou. Jinak neni co k tomu napsat.
papírek
zdarec,chtel jsem se zeptat jesti nejak budes resit zloutnuti spodnich listu...ja mel taky kytiz v kyblech ale presne kvuli tomuhle jsem byl nucen je presadit do hliny...a ty se rozjely jak psi...
Tak hodne zdaru!:D
Happy_Mirec
Ahoj papírku, no podle me to je spis nedostatkem zivin. U kyticek sem dlouho nebyl, tak hned dostaly poradnou mnamku. Takovej mix OBM a koprivovy jichy. Uvidim co se stane. Ale kyticky sou maly a myslim si ze jim tech 20 litru pro koreny staci. Jinak dekuju ti za prispevek, si rikam ze o tenhle thread nikdo myší nezavadi.
danihel
ale zavadi:wink: to mas tak, mrte growerov, mrte growingov, a pisat Ti mas to pekne, k+ to radsej nic... ze kytiz zltnu je normalne, keby ich mal clovek pri dome tiez by to inac vyzeralo... takze na to, ze su v prirode su v pohode, tiez aj s navstevami to netreba prehanat a ked tam prides po dlhsej dobe, je to mile prekvapko;) tak sa drz a vela stastia, cuzz
Happy_Mirec
Tak tohle policko je totalne ztraceno. Dneska sem vytrhnul dva samce a jednoho hermafrodita. Jinak kyticky co kvetou maj totalne ridky palicky a hlavne opileny od technickyho konopi. Ma tam vic vacku se seminky nez pesticku. Sem fakt totalne z tohodle policka zklamanej, a to sem mu daval nejvetsi nadeje. Jestli tady sklidim 30 gramu bez seminek, tak to je hodne. Ale to je prd platny, kdyz vsechna sila kytek jde misto do kvetu, tak do seminek. Proste SHIT.
Happy_Mirec
Tak na tomhle policku to je o neco lepsi. Vytrhnul sem taky jednoho samce a jednoho hermafrodita. Zustaly teda jenom 4 kyticky, ale zato s nadhernejma kvetama. Neni zatim ani jedno seminko, a to i pres to, ze je stejne blizko tomu technickymi konopi. Nektery kyticky zacinaji vonet. Vice uz reknou fota.
Happy_Mirec
Tak a je to totalne v riti. Sli sme s kamosem na policko c.1, ze presadime ty kyticky na policko c.2, aby ty kytky co jeste nekvetou nebyly opileny tim technickym k. Tak sme tam sli, kyticky sme presadily a sli par kilometriku na druhy pole. Museli sme jit pres vesnici, pac jina cesta tam newede. No samozrejme nas kazdej vydel a ptal se nas, jestli to je ta "marijánka". Kdyz sme teda dorazily na druhy policko, zjistil sem ze i to druhy policko je uz totalne oprcany a ze sme se teda dreli zbytecne. Tak sem teda jeste pohnojil a zalil a sel domu na obed. Sedim a pojidam a slysym zvonek. Vykouknu z okynka a tam stal policajt (v tu chvilku me napadlo jenom to, ze sem tahal tu kytku a nekdo me naprasil). Ale policajt se jen vyptaval a upozornoval kvuli vykradene sousedce. Takze letosni a dalsi 3 roky outdorovy sezony sou v riti, pac ta technika tam bude urco jeste tak 3.roky. Hodim jeste casem fota ze sklizne :-).
ABSURDUS
ty jo to nasere.... co k tomu dodat...
tak jen preju at te jeste nekdo nenaprasi.. lidi jsou obcas pekny ku**y

peace...
Happy_Mirec
JJ dikes, musim pokecat s nasima, estli mi nechaj dat do sklenicku aspon jednu kyticku, nebo doma zkusit rozjet indoor. Ale celkem me to mrzi pac outdoor ma svoje nezamenitelny kouzlo.
Happy_Mirec
Ahoj, tak nakej apdejt. Kyticky sou cim dal tim vic osklivejsi(opyleny) a hlavne.....PLISEN. Byl u nas docela velkej vichr s kroupama, a kytickam to urvalo nejslabsi vetve a nejakyejm palickam sem nestihl zabranit v plesniveni, tak sem je radsi skosil. Teda jenom ty plesnivy palice. Zbyva mi uz jenom 9 kyticek...vsechny kvetou. Jednu kyticku sem musle vytrhnout kvuly nejaky mysi nebo co to, delala si u kyticky diry.....primo v korenech a jeste plesnivela cim dal vic. Proste letos je to bida. Jo a dve fota sou pro srovnani......s rukou, co se velikosti palic tyce a se mnou, co se velikosti tyce.
ABSURDUS
opr**ny je to dost, skoda... ale jinak pekny palicky..
Clovece ja bych rek, ze patris ke growerum, kterym se nejak lepi smula na paty...
V tvem pripade bych asi doporucil pestovani indoor...
Jinak teda asi bude na miste poprat hodne stesti minimalne do budouci grow sezony...
Vyrid vrele pozdravy rostlinstvu.
peace.
Happy_Mirec
Jo, pozdravuju, prave ji kourim. Casem hodim report aspon z tohodle. A jinak mas pravdu....kazdej rok se neco pokadi. Jenom cekam az vyjde ta prava sklizen. Snad teda nekdy bude. Indoor sem chtel zkusit rozjet, ale o tom bych musel nak pohovorit s rodicema. Kdyz on otcko je takovej antihulic, pro nej to je fakt droga jako vsechny jiny a neda se mu to vymluvit. Takze premlouvani bude tezky. Jinak ti dekuju mockrat za poprani, ale i v budouci sezone si myslim ze tam ta technika bude rust........posekaj, semena vypadaj, a roste to znova vesele dal. Nechci ti nak zasirat thread, a ani ta K uz nejde dat, tak ti to pisnu sem........NAREZ NEJVETSI. Samo ze ho mam v oblibenejch threadech. Tak at ti slecny vesele kvetou dal.
Happy_Mirec
Update, 1.policko. Co dodat? Je to vsechno opileny :-( Jedna kyticka tam nekvete vubec, doufam ze vubec zacne a dozraje.
Happy_Mirec
No a kdyz sem sel z policka, potkal sem kamose, co zrovna sel na svoje policko, tak me tam. Je to vsechno Holands hope.
Happy_Mirec
No a nakonec moje druhy policko. Pekne se to tam cukruje (teda jenom ta jedna).
Happy_Mirec
Jeste bonus. Technicke konopi a durman
Happy_Mirec
Tak jsem konecne sklidil myho posledniho nounejma. Tahle kyticka zezačátku rostla celkem do keříčku, ale pozdeji se ji vetve velmi vytahly a ja je nezastrihnul, takze z tech vetvi bylo asi 6 peknejch salamku. Kyticka narozdil od svych nonejmovskych sester byla celkem slusne pocukrovana. Palice byly docela ridky, spis listnatejsi. Vune byla jako.......jablicko, nebo neco takovyho, tezko se vune popisuje. Kvest zacala nekdy zacatkem srpna a zkosil sem ji kolem 20.zari. Abych nezapomel, zasazena byla nekdy kolem 1.maje. Vynos nebyl uplne nejlepsi, ale na par brcek se tu najde. Typoval bych tak kolem 20 gramu bez seminek(je jich fakt hafo, ostatne to schytala asi nejvic). Zkoureni neni zadnej vrah, ale zase ani zadnej svatousek. Kourily sme ve 3 jointa a vysmatej sem takhle dlouho nebyl. Po takovy dobe sem se nasmal ze me bolelo bricho. Ke konci na me nespadla ani zadna unava, porad fit :-). Chut je takova ovocna, ale strasne skrabe. Takze asi takovej pohodovej modylek.
Happy_Mirec
Tak je tu dalsi report. Tomuhle uz moc ani no name rikat nechci. Je to naka genetika, ktera se mi pomichala. Ostatne jako vsechny.

Rostla stejne jako vsechny slecny a to nekdy kolem 1.maje.
Kyticka rostla docela do peknyho kericku. Kvuly technickymu konopi sem ji musel presazovat v zacatku kvetu. Zpocatku mela docela lopuchove listy, ktery potom prerostly v takovy slaboucky listky. Libi se mi, ze i nejspodnejsi palicky byly krasne pocukrovany a nebyly ani tak ridky, jak to vetsinou bejva u spodku.

Kvest zacala koncem srpna a zrala byla kolem zacatku rijna. Kytka byla docela pocukrovana, ne moc, ale ani malo. Krystaly byly docela mohutny, ne jak u vetsiny zbylych kytek. Vonela docela sladce/korenene.

Hnojena byla na rust postrikem z vermesfluidu, koprivovou jichou a krystalonem pro pokojovy rostliny. Na kvet OBM a zalivkou ze slepicincu. Flushoval sem ji neco malo pres 2 tejdny.

Po prvnim kostu sem byl mile prekvapen. Po vdechnuti do sebe je kour celkem jemny s malinkou chuti hliny/skunku, i kdyz fakt neni tolik vyrazna. Zkoureni nastupuje az po nekolika minutach s docela slusnym high. Myslim ze byl skosenej prave vcas, pac to fakt neni zadnej sutr v hlave, ale takovy zivejsi. Proste neco co mam rad. Co se tyce tvrdosti palicek, tak to nebyl zadnej mekous ale ani zadnej sutr.

Jelikoz sem kyticku mel rozdelenou s kamosem, moc z ni nebylo. Kazdej sme mely +/- 15g = 30g z cely kytky. Neni toho moc, zato je to hodne fajnovy. Zejtra pisnu report z druhy a treti kyticky.
Happy_Mirec
Dalsi kyticka osidlovala taktez prvni policko. Ale jen kratkou doba. Stejne jako predeslou kytku sem stehoval z 2.policka na 1.policko.

Byla o neco vetsi nez ostatni a vetvila se taky celkem hezky.
Palicky sou malinky ale zato hodne pocukrovany. Kytka vonela surove ovocne jeste za rustu. Palice byly spis jenom na konci kazde vetve, nebyla tak kompaktni.

Zasazena byla taky nekdy kolem 1.maje a kosena o par dni pozdejs nez kytka c.1, tzn zacatek rijna.

Co se tyce hnojiv, je to u vsech stejne.

Co se tyce chuti koure, byl sem celkem zklaman. Kour je hodne hutny, ale chutove je spis jak takova cudka. Zhulenej sem byl jak paprika. Takovy neco mezi high a stoned. KLASA

Vynos byl cca +/-20g
Happy_Mirec
Tahle kytka je uz z 2.policka. I pres to, ze se snazila technika opylet tuhle kytku, nedockala se, pac mela asi ochranu v podobe pozdniho kvetu.
Tuhle kytis sem letos hodnotil jako nej z myho letosku.

Vyrostla do takovych dvou salamku. Palicky byly kraasne pocukrovany, avsak tvorily je z vetsi casti malinkaty listecky. Vune se neda nejak popsat, zkratka vonela z policka nejwic.

Rostla stejne jako ostatni, ale jeste s dalsi kytickou z 2.pole byly zkoseny jako posledni tzn nekdy koncem rijna.

Hnojiva: To samy

Takze, kour byl lehky, lehounce skrabal. Chut byla hodne ovocna a sladka. Zhuleni bylo stoned, ale dalo se na ni delat spousty veci, clovek nebyl totalne znicenej aby se nemohl ani hejbat, ale naopak.

Vynos byl teda nejmensi, za to kvalita to vynahrazuje. cca+/- 8g
Happy_Mirec
Posledni kyticka je taktez z 2.policka a je to druha nejchutnejsi odrudicka.

Rust byl ponekud pomalejsi, kytka se sekla zhruba v cervnu a pak uz se ji do rustu nechtelo. Uz od prvniho kvetu vykazovala enorme hodne pryskyrice. Palicky byly hodne idikoidni, vonavoucky az v pozdejsi fazi.

Kour byl hutny a tezky s hasovou chuti. Jedine co bych tehle kytce vytknul je neuveritelne dlouha doba kvetu a k tomu jeste pozdni nasazeni kvetu. Sklizel sem ji nekdy za druhou polovinou rijna a jeste by tak tejden mozna dva snesla. No pocasi to bohuzel nedovolilo.

Vynos byl cca +/- 15g

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak to je konec outu 2007, doufam ze se vam moje vypestky a fotky libily.
Happy_Mirec
Takze shrnu letosek.......kvalitni pomychana genetika, ktery bylo malinko, za to mi to vynahrazovala kvalita. Pristi rok chystam koupit fem. OB a vyvarovat se chybickam, ktery letos prisli. Vse je jiz zhuleno a mam jiz vyhlidnuteho fleka na pristi rok, kam budu opet sazet s letosnim spolupestitelem. Co se tyce toho technickyho konopi, tak to nebylo zas tak nejhorsi....par kytek oprcanejch, ale ty co kvetly pozdeji voprcany nebyly vubec. That's is all.:bounce:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma