Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Opilené samice - Klikni zde pro originální téma
apfel
Čus lidi! Potřebuju radu,kdy jeden samec stačí opílit celou skříň? Se mi teď stalo,že když sem zkoušel vyjet klony z matek ze semínek(Mazar,Big Bud,Euforia,SS),tak po přepnutí na květ mi komplet všechny bez pár nahodili samčí květy ( takový ty koule). Sakra jedu to takhle už po 3. a ještě se mi tahle hrůza nestala. Kde sem udělal chybu?
indicky-konopi
asi si ty kytičky pořadně vystresoval, proto ti hodily koule...teď to máš zbytečně voprcany...anebo ty matky ze seminek byli opravdu 100% samice??? nebo se ti z matky nakonec vyklubal hermáč?:D
apfel
z těch matek ze semínek byli většinou čistokrevný samice,už sem z nich vyjel 2 skříně a všechno v pořádku. Ale teď najednou tohle. Mezi nima může bejt samec,blbě sem si to vždycky poznamenal a je možný,že mi unik. Ale že by oprcal celou skříň hned na začátku květu kua??? Nebo myslíte že by to mohlo bejt z vystreslejch matek?
indicky-konopi
no počkej, dával si tam klony z čistokrevnejch matek, což znamena, že si těm klonum způsobil šok, a některejm z nich narostli kulky, což....kolikatej, že den je máš na květu??
apfel
je to na květu tak 14,20 dní. Mezi nima byla starší samice a ta dál vesele jede bez kulek,takže bych samce asi vyloučil.. Ale je mi divný,že kulky vyházely skoro všechny klony.. Když před tim byly samice kua!
indicky-konopi
HM, TO má teprf pár chloupku, dívny, že už se tvořej váčky se seminkama...a to že skoro má všechno kulky značí něco o genech a podmínkách....špatný chlape...vyhazet a novou várku...;)
apfel
No právě,pár chloupků,ale už poznávám samce. Myslíš,že byly streslý jenom klony nebo sou i matky v prdeli? Bych se na to..
indicky-konopi
no vypadá to, že sou stresly jen klony...matky snad nestresuješ ne?:D zkus nařezat nový větve a rozjeď to znovu, pokud hoděj koule i tyhle, tak to bude nejspíš v matečních rostlinách....hodně zdaru!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma