Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Asi tyden stary kyti se vytahuji poprad do vysky, nevim co s tim - Klikni zde pro originální téma
nastyboy
Mam je v takovym sklenicku kde nemam zadny vetrani jen pasivni.. Vhkost je na normalu kolem 80 ale kyti se mi tlaci porad jakoby za zarivkou,, jsou asi tyden stare, maji mini listecky ale stonek uz ma asi 5cm i vice,, nevite co s tim?? dikes
Salieri
hej to mas good čim hnojis??
nejlepsi je asi je trochu zakrivit ad rostou tam kam chces ve skleniku rostou skvele rychle
indicky-konopi
dát niž světlo, udělat kytičkam uzel nebo je přesadit....a hlavně na ně pořadně foukat....jaký světlo to přesně je??
nastyboy
mam hlinu royality plargon,,jen vim ze je nejak predhnojena, tak jestli to neni tim,, svetlo mam setrivou zarovku,,je to vlastne zarivka,
Co myslis tim :udelat kytickam uzel??jsou asi 5 dni stare, radeji bych je nepresazoval. Maji fakt dost tenky stonek a mini delozni listky...

Mozna skusim nejaky vetsi vetrani...
indicky-konopi
to je hodně dobrej substrát, myslim to tak, že tu kytičku vemeš a uděláš z toho vytáhlýho stonku uzel, samo tak abys to nezlomil, bys byl nešika, jinak pokud se na to necejtiš, tak je dobrý je fakt přesadit, Ti pak ještě pěkně zesilí a když dáš ještě niž světlo, zas tak abys je nespalil, tak vsaď boty, že se vytahovat nebude...! jinak 5dní není vůbec moc klido ještě počkej a přivaž ji k nějaky špejli...šetřivá žárovka?, je vlastně úsporka, ale teď de vo to jaká přesně?? jestli je vůbec vhodná na kytky....určitě tam dej nějaky větrání, dost důležitý..
nastyboy
no jo ja mam normalni sodikovku etreme 400 w ale ta se asi nehodi pro tak maly kyti.jsem nemohl tusit ze by to mohla ovlivnovat setrivka. kazdopadne jim tam uz foukam tak uvidime co se stane. Mam je v raselinovych kvetinačcich tak je pak zasadim hloubeji.

Jinak diky moc hosi...

jo a jeste pro pana chytreho (soulQuake)mi teda muze odpovedet v jakem stari je teda muzu hodit pod sodik??
Na začátku valej jako divý, to je běžný. Já to řeším tak, že k nim přisypávám substrát. Alespoň potom mají vetší kořenový systém.
Typek23
CHCES VEDIET PRECO SA TAHAJU SU TENKE S MALIMY LISTOCKAMI?.......JE TO JEDNOZNACNE KOLI SLABEMU SVETLU......MAS HO DALEKO OD RASTLIN PRETO SA TAHAJU DO VYSKY....DAJ HO BLIZSIE K NIM ALEBO KUP SILNEJSIE.....BUD TI ZAHYNU ALEBO ICH BUDES MAT STRASNE DLHE S VELKYMI ROZOSTUPMI MEDZI POSCHODIAMI A BUDES MAT MALU URODUUUU!!!!!!!!
Lam3r!na
2typek23: Caps off :D Dík

Jinak nastyboy
A proč nepoužíváš sodík hned ze začátku? Silny? ale běž ;)
Prostě jednoduše přisyp ještě substrát pěkně k listku.. ( bude mít lepší kořenovej system) a nebude tak vytahana.. uzel. .. no taky by byl řešením.. ale pokud máš pracky jak já.. tak bych to nedělal... :)
bassman
Ja pouzivam Philips TLD-865 a netahne se vubec i kdyz ji zvednu 10-15cm nad vrcholky,krasne kosati,zkusil sem klasickou usporku ze zacatku a tahli se moc nahoru i kdyz byla do 3cm od vrcholku
nastyboy
ta setrivka je asi cool white protoze hreje jen malo, bylo uz to neunosne i kdyz jsem to dal tak 2cm od vrcholku. jsem se nasral a dal jsem to rovnou pod sodik asi tak 40 cm vzdalene. kyti jsem upevnil ke spejlim, protoze se mi nektere zacli klatit. jinak to musi casteji zalevat protoze to ctyrkilo je fakt sila.. mam je tam druhy den a jako zazrakem prestali rust do vysky..

S tou vlhkosti to mam resene tak, ze to mam cely v akvarku na dne mam vodu s akvarijnim 100w topitkem a nad tim mam na roste raselinove kvetinacky. Cele to mam prikryte dalsim sklem, kter zcela neprileha a pod to fouka ventilator.
Pokud jsem tam svitil se setrivkou tak byla idealni vlhkost. Ten sodik to pochopitelne dost snizuje. Musim si poridit zvlhcovacku ale ted to budu muset nejak vykutit bez ni..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma