Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Matkarna 2x20W PC case - Klikni zde pro originální téma
Risan
Rozjel sem dalsi matkarnu nebot z puvodnich 4 matek jsem dal 2 na kět a už jsou sklizeny a dalsi 2 zežrali muchy a uschly nebot jsem se k nim asi 10 dni nedostal tak mi zbylo 5 starých řízků a jenom jeden to prezil tak si s neho udelám matku.
Risan
Takže nejake parametry:

Pěstirna..................... cca 22x45x40 (h x š x v)
Světlo........................ 2x20W Philips usporky
Zavlažování............... hydro (bubler) odbočka s akvarka
Velikost hydra........... cca 0,6l
Zalivám...................... voda
Hnojím....................... Advanced hydroponic
Druh.......................... Norden light
Bublinky..................... vzduch
Nástřik zevnitř........... střibřenka, alobal s izolepou
Nástřik z venku.......... oryginal
Ventilace.................... 2x ventilator 8cm 1) odtah 2) ofuk

Jestli chcete ještě něco tak pište rád odpovím.
LIX
Zatial to nevyzerá bohvie ako, ale verím že ti to prežije, vela zdaru
Risan
dik řizek vypada ze by prezit mohl sice je celkem bidny ale pomalinku zacíná růst a pouští kořínky. Jak povyroste tak tu hodim jeste nejake foto, ted vypada nejak takhle:
Evildoer
BTW u matky nejde o to aby to prezilo ale o to aby to davalo kvalitni rezy :D
Risan
tak matka dava geneticky totožné řezy jako je sama a s maminky s tohodle řízku už jsem měl 5 sklizní a vždycky to bylo perfektni tak podle me by měly být dobre aji s této a zaregistroval jsem že mi kořinky u toho řísku rostou prez centimetr deně. Doufám že za par dni poroste aji vrch tak rychle. Ale nemam moc dobrych skusenosti s usporkama tak uvidím.
Risan
z řezu delam matku poprve pretim ty matky byli ze seminek co sme dotahli z holanska před 4 rokama a řizek je z matky co jsem mel takže 2 koleno polarni záře, aspon vim jiste co to je.
Risan
čaute lidi sice ten řizeček pomalinku roste ale pripadá mi že je na tom co ras bidněji ma vždycky na konci dne takove trosicku povadle listy a jak by se snažili složit nahoře (přez noc se spravi) ja myslim že je to tym světlem, nevite jaky světelny zdroj s dobrym spektrem by se tam vles?? napadají mě zářivky 8W, že bych tam vrazil 4 ale za tlumivky a startery vyplivnu strašnou sumu, a za vybojku tež, sice mam v zásově 2x400W , 250W, 150W a nejake zařivky ale nic maleho co by ste poradili??
Risan
takže dneska jsem tam pridal 1 usporku taky philipsku ale jiny typ ma 20W ale ma 3 male oblouky vedle sebe tak uvidim jestli bude nejaká změna.
cru_ci_fix
Risan: v elektre si pytaj usporku s teplotou chromaticnosti akolo 6400°K...
Risan
no ted už se mužu na usporky vyprdnout jestli to jeste tyden poroste tak bidne tak valim pro 70W vybojku, a nacpu ji tam !!!
Risan
Takže dneska jsem si koupil vybojku 70W son-t plus (pila) a tlumivku k tomu a chtel jsem to zapojit na starter 100-400W ale to nevali tak musim jeste zitra koupit starter na 70W, tak doufám, že až to tam nacpu tak to pekne poroste když už to stálo tolik peněz.
Risan
Tak zase uplynulo par dni, včera jsem vymenil vybojku a čumim ta kytka od včerejška vyrostla vice než za celou dobu co ji tam mam a to nekecam, rano se mi zdala takova trošičku zvadla ale pak mela noc a jak jsem prisel dom tak zas vypada perfektne. Podle me to byl jenom takovy maly šok a už bude v poho v nejhoršim tam přidam jeste jeden komp na přitah.
cru_ci_fix
ked to mas ako matkaren..tak by tam bola lepsie MH vybojka..
Risan
ty sou strasne drahe v malych vatážích, a ras sem skousel a roste to pod sodikem a metalhalogenidem asi stejně
Risan
takže ten přitah jsem tam strcil sice je tam pruvan jak cyp ale je videt že to kytičce prospívá ted už vypada fakt zdravě roste neuvěřitelně rychle.
cru_ci_fix
citace:
Původní příspěvek od Risan
ty sou strasne drahe v malych vatážích, a ras sem skousel a roste to pod sodikem a metalhalogenidem asi stejně


ja som si z janca.cz objednal.. 70W MH...do patice RX7s ..a ceny mi prijdu ako na sodik... dokonca ak mas tlmivku Layrton SAPI tak tam mozes buchnut aj MH..ak si zozenies 70W..tak ju mozes skusit.... a rast pod HPS a MH je jasne rozoznatelny...
Risan
ja taky nakupoju u jance a sem se dival na ty hpi-t a to byl masakr ty ceny tak jsem koupil sodik, ale to už je jedno stejne dalsi prachy ted do svetla strkat nebudu. a pod nim to roste tež dobře.
Risan
nechce mi to najet ani když kliknu ani když to skopiruju ale jestli tam pisou že je to dobre pro růst rostlin tak by to rost mohlo nebot akvarikní rostlinky potrebujou stejne spektrom jak ostatni ja jsem mel jedny z nejlevnejsich philipsek tak to možna bylo tim že to nerostlo.
Risan
vypadaji dobře, a na kolik vyjdou??
Risan
sem zvědavy jak ti to pod nema poroste, ale jinak se mi libi.
BOLD
poolik: co si myslis o tejto Žiarovke

Day Glo 25W

• Zlepší ohrievanie terária
• Povzbudí všetky chovance
• Široké svetelné spektrum
• Doporučujeme pre fotosintezu terárijných rastlín.

169.- Sk http://www.akvashop.sk

Risan potom to zmazem ;)
Risan
tak jako prece jenom je to zařivka takže pokud nemas zrovna v záměru vyhřívat pěstírnu tak bych tam dal rači usporky nebot maji 4x větší ucinost, ale vim ze kamos treba mel kitku v zime na okne a nad ni dosvicoval lampickou ze zárovkou a rostlo mu to pěkně. Ale ja bych tam žerovku urcite nedával.
Risan
ja jsem pařačky ani nic takoveho niky nepoužival tak s tim nemam moc skušenosti ale chtel jsem se zeptat jdyž delate řízky jak jak ja jsem vždyicky nelal tak jesm to dal na tmavší místo nebo tak at na to svítí s pěstírny slabe světlo 18/6 a tak co 3 dny zalil ale chytla se mi tak pulka řízků tak by me zajimalo jak to delaji ostatní
Risan
Takže zase moje malinka holcicka povyrostla, stonek se pekne rozšiřuje vetve rostou jak s vody proste krasa se na to divat a mam tu pro vas 3 nove fotečky focene pořímo z vesmíru :-) aspon to tak vypada nekdy priste udelam lepsi.
Risan
zas ta mrska povyrostla, ale dneska jsem menil bubler, dal sem tam veci nadobu(puvodne 0,5l ted 1l) a dal jsem tam na ten bubler samostatny kompresorek (predtim byla odbocka s akvarka a bublalo to dost bídně.
Risan
to jsou nejake dalsi fotky, a mam v pestirne 1 novy prirustek. Měla by to byt šalvěj, mam ji od praxera, Je to řizek sice je malem neviditelny, ma ma 2 pulky listu ale ma kořinky tak by mel rost tak uvidim. Ale prisel sem na to že ta skrinka je na matkarnu trosku mala. tak musim rychle splasit veci uvažoval jsem ji dat do to pestirny 150W + 18W ale tam prez zimu mrzne tak to nebudu ryskovat.
Risan
tu jsou jeste nejake fotečky (mimo pestirnu) a jedna stara pro srovnání. pred 18 dnama a ted.
Risan
takže se divam ze sem to nedokoncil takže tudle kytku sem mignul asi 3 tydne tomu bylo s ni asi 80 řizku. a asi 8 nezakorenilo. takže timdle to koncim.
Risan
si delas prdel pod tou vybojkou to bylo širši než vyšší a větvilo se to perfektne.
taky si myslim ze se to rozjelo a vypada to super


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma