Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Můj 1. indoor ( minibox 70w - fáze příprav) - Klikni zde pro originální téma
THE_GAME
Takže pánové, zdravím váš a přikládám nákres své skříně, vím že ta výška je nedostačující, ale je to má jediná možnost pro pěstování. Chci tam nasadit do jednoho květináče dvě nebo tři rostlinky a dát tam 70 w sodíkovou výbojku. 2 pc větráčky pro výměnu vzduchu a jeden ventilátor s uchycením aby ovíval rostlinky + větráček do pachového filtru, který si chci vyrobit kvůli rodičům. Skřín celou vylepím antidetekční folií z growshopu.Rostlinky budu zastřihovat aby nerostly moc do výšky a pod výbojku dám skleněnou tabuli, proti žáru. Budu do toho investovat tak 3-4 tisíce. Chci si pěstovat pro vlastní potěšení a nějaké to pokouřeníčko Jo a jsem naprostý amatér takže budu hodně rád za každou radu nebo připomínku
PUNX
A co keby si pestoval radsej z klonov. Dal by si ich do malych nadobiek (napriklad od jogurtu), ale co najviac. Mohol by si uplne vynechat fazu rastu a mat tam nastavenu periodu vzdy len 12/12. Pripadne kontinualne pestovanie by tiez nemuselo byt zle.
THE_GAME
No každopádně to zní zajímavě, ale není mi to tak uplně jasné musim to najit a proštudovat :) každopádně díky za podnět :)
kickdashit
Tak stavěj, stavěj.
Ale byt tebou tak se na tu antidetekční folii vyprdnu,je to zbytečnost (použij normalni bílou,bo a-gro reflect)
Hodně zdaru
Peace
THE_GAME
To: kickdashit

Kde takovou seženu ? Dá se to koupit třeba v Hornbachu ?
kickdashit
http://shop.growshop.cz/katalog/seznam/0806
tu bilou seženeš určitě i v hornbachu
HCSBUBI
Taková odrazová folie se dá koupit i ve stavebninách.Je snad stejná jako z growshopu.Nebo Milar-se dá docela levně sehnat i v obchodech pro modeláře-potahujou se tim křídla pokojovejch modelů letadel.Stačí zapátrat.Nebo jestli to chceš mít Bez práce a námahy a máš dost peněz tak to onen growshop jistí ne.
THE_GAME
uvidím každopádně díky za tips
THE_GAME
Na klonování budu potřebovat získat matku a já jsem zatím uplnej amatér bez zkušeností, potřeboval bych nějakej návod,( z těch, který jsou tady na groweru moc chytrej nejsem) nejlépe s fotkama... navíc je třeba brát v podtaz, můj omezený prostor i když na klony bych mohl uvolnit ještě jednu skřínku. Poradí mi někdo ?:confused:
Dadenka
4 tha game: v takle malým boxu bych spíš použil jeden ventilátorek na chlazení lampy a to ti pomuže dát ji níž k rostlinkám, nepotáhnou se ti tolik za světlem a budou krásně košatět.
Dadenka
4 The game: Jestli to je tvůj první in-door tak se do matky zatim nepouštěj, když požádáš ňákýho growera u tebe ve městě tak ti ňákej řízek určitě "dá" a skus jednu sklizen aby si to skusil co a jak to s kytkama je. Uvidíš sám že ty začátky nejsou jednoduchý


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma