Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
2nd indoor hlina 2xSAGE + 2xJH - Klikni zde pro originální téma
greenjerry
Zdravim, takze sem se pustil po kratke odluce do druheho pokusu, ne ze bych to uz vse z prvniho vsechno zhulil, ale moc se tesim na porovnani s ostatnima modelama

takze osazeni:

2 x rizky SAGE
2 x rizky Jack Harrer
... doufam ze dobra volba

skrin stejna z minula, jen jsem doplnil lepsi vetrak pro ofuk
v160 x š85 x h60 cm

svetlo 250W SHC Osram (nic super :( ale zadara)
2 x Zarivka 36W Sun-GLO

Hnojeni bude AHcka + Vermesfluid v rustu jako stimulator

Mala otazecka na zacate ... mel bych udelat jeste rizky z techto, 2 kousky bych asi udelal. Aby to skrin byla plnejsi, nebo myslite ze by je nedohnaly ? a udelat si SCROG nebo SOG ?
mike.mouse
Zdar!

No ja by som iste ten priestor sa snazil vyplnit este o dost a ked nepridas uz ziadne kusky, tak tieto aspon poriadne nechat rozvetvit. SOG so 4 rastlin? to je luxus podla mna...skor bush style by siel alebo ten scrog.
greenjerry
prinasim zde jednodeni update, mozna jdu nato az moc rychle ale stipnul jsem kyti uz na vetveni a stipnute vrsky jsem zasadit po dvou do dvou kvetniku (namocene v STIMULATOR AS-1) uvidime doufam ze to aspon vzdy jedna z dvojce rozjede, kdyz jich bude 6 tak to bude dobry :)
... jen doufam ze nejsem na ne az moc dobrej ...
p.s. od kdy zacinaje pomalu prihnojovat ?
mike.mouse
neboj, update sa dawa wzdy ked sa nieco stane a ty si rosiril stajnu! :D a prihnojovat? ked zacnu hustnut a bude na nix vydiet ze su s najhorsieho won... :) to zbadas
greenjerry
13. den růst 16/8

takze vcera jsem podruhe stipl a kyti (aspon ty ctyri puvodni) vypadaj uz k svetu a uz z nich jsou velke holky, zacinam hnojit Kristanolem start, po AHckach kytka mela spalene listy.
greenjerry
Takze kyti zacinaj nakvetat, dva adepti jsou krasne kosaty a dalsi dva jsou krapet mensi ale taky to ujde, FIM se povedl (spis smiknout bliz stonku nez dal, jinak vyrostou jen oskubane listy :) to pro FIMare )
jinak se jim dari krasne a nakonec to vypada ze ty 4 kyti budou idealni, myslite ze by pomohlo nasadit Scrog ?
greenjerry
Tak pro zajimavost a asi pro moji klidnou dusicku posilam dve fotecky, nasadily se palicky a krasne mi zacinaj vonet, otrhal jsem misku listku zespoda jen ty osklive a s filaovyma stopkama.
greenjerry
tak kytiz se dari dobre, uz jsou zase trochu kvetovatejsi a krasne voni
greenjerry
zdravim sam sebe a pro ctenare prikladam makro foto jak se palicky zacinaj ocukrovavat. minule u G13ky to sice bylo uz 12 den ale to vzdy potesi ;)
iNVADER
Muzes mi plz.. priblizit, kolik jsi tam na zacatku daval tech AH (daval jsi plnou koncentraci, nebo polovicni, jak pro hlinu doporucujou v navodu?)

Ja mel...a mozna mam..podobny problem na mem kyti. Pohnojil jsem je po cca 14 dnech polovicni koncentraci AH a zacaly se mi palit listy. Nevim jiste jestli to bylo tim, ale v 18. dni jsem to proplachnul cistou vodou a pak na dalsi hnojeni pouzil polovicni koncentraci kristalon start (kterym jsem minuly grow hnojil) a kyti vypada ze se vzpamatovava velice rychle.
nevim jestli to neni tim, ze v kristalonu je vetsi koncentrace horciku. Nejsem si jisty, jestli to hnednuti listu bylo zpusobeno spalenim AH nebo projev nedostatku horciku. Kdyz jsem prolejzal fora o nemocech... tak temto dvema pripadum se to podoba nejvice. Kazdopadne hodlam pokracovat pri rustu ve hnojeni kristalonem start, ale na kvet uz nepouziju kristalon jahoda, ale zkusim prejit na AH. Uvidime, jak si AH povedou v kvetu:)
greenjerry
Zdar, sem tad ze uz nezdravim jen sam sebe :)

iNVADER : AHcek sem daval vzdy polovicni koncentraci a stejnak se to palilo, to s kristanolem nikdy a pekne to cukrovati, nemuzu si pomoc ale me Kristanol vzdy vychazel lepsi, at si kdo chce co chce rika ;)

radek1000 : Tak at rostou. Zdar Zdar Zdar
greenjerry
Opet zdravim nahodne ctenare, Kyticky se maj k svetu a zacinaj pekne houstnout ...

kytiz maj hlavice pekne huste a zacinaj se nam pekne "boubelat" :) s porovnani G13ku kterou sem mel minule ve stejne fazi je to o dost zretelnejsi velikost palicek. Zase v teto dobe uz bych rekl ze nejsou tak ocukrovane jako G13ky.

Jinak stridave zalevam polovicni koncentraci AHcek a cistou vodou.

kecu uz je dost tak se mrknete na minifotoblog, ten rekne vic nez tisic slov ;)
greenjerry
Takze maly update, kytickam se dari skvele a az se bojim jak se palice nafukujou :) s G13kou se to neda srovnat, myslim ze tyhle 4 kytky mi daj vic nez 8 kytiz G13tek, no posudte sami ;)
PAKYN
vypada to hesky :)k+
greenjerry
jeste pro poteseni nejake makro fotky ... p.s. chce to detail ;)
greenjerry
Dotaz ? kdy zacit cistit a zalevat jen cistou vodou + Final soloution ? kdy strihnout tyto modely ?
greenjerry
Jdeme do finale, od vcera zalevam final soloution, do utnuti zbyva cca 14-18 dni

ad 1. foto - letni sestrih
dalsi ... makro fotky a fotky SAGE
greenjerry
model Jack Herrer
farda
o kolik ti SAGE vyjel po prepnuti? diky za odpoved
a K+.. pekny makra
greenjerry
ted maj od hliny v kohoutku cca 35-38 cm, kdyz sem to prepinal tak mely cca 20 cm ale popravde sem to presne pred prepnutim nemeril, jelikoz mam velke vyskove rezervy ve skrini ... nicmene nyni uz vyska dobry mesic je nemenna a jen kosati palice ;)
greenjerry
Dik vsem za K+cka zde jeste jeden maly bonus

PASO DOBLE
"Kouření vážně škodí Vám i lidem ve Vašem okolí"

... vážně ???
greenjerry
kdyby mel nekdo zkusenosti v kolikatem dni idealne sklidit model SAGE nebo JH tak velice uvitam ;)
farda
...sice nevim jak SAGE ale vem to logicky...(vseobecne).. koukni co pisou na seedbank a podle toho se rid orientacne a pak sleduj zbarveni palic...
greenjerry
no ono je to dost nepresne co jsem nasel treba pro JH tak pisou 50-70 dni coz je dost velky rozptyl
farda
koukam sem sem pak sem dale pak sem a nakonec sem takze je videt prumer 63.dnu

SAGE tech 70.dnu
greenjerry
Prinasim nekolik novych fotek z vyvoje, me se zda ze uz presluhujou ale coz jeste vyckam a zkusim tech 65 dni do kvetu ... jinak zkracuji periodu a zalevani je jen ciste H2O a Final Soloution
greenjerry
VCERA SKLIZENO, kytiz uz nevydrzeli tihu a tak sem je utnul a sklidil. par foto prikladam a hulbe zdar
greenjerry
Zdravim, prinasim snimek ususeneho ... nevazim to ale uz takhle vim ze je to pro mne na moooc dlouho ... jestli to zase nerozeberou moji "pravi" kamaradi ;) dik vsem za ohlas a pristimu Growu zdar :) nejakej tim na model by se hodil :) ??
greenjerry
Jack Herer naprosta pecka, presne tak akorat pro naladu, Sage jsem jeste nezkusil ale co nejdrive napravim ;) dik vsem za Kcka
greenjerry
tezko rict, nemam moznost to vazit, ale i tak je to asi zasobva na pekne dlouho ;)
farda
pekny palky.. tak rychle rychle... sage košt me zajima...
greenjerry
Takze vcera vecer jsem kostoval SAGE, ale pohodove patecni kourenicko se nekonalo, byl to fakt velkej nastup, ani nelechtala ani nezaskrabala a jak kdyz k Vam prijde tisic trpasliku a chtej si s Vami 3 hodinky povidat, no rozhovor jsem ukoncil po 3 hodinach a sel jsem si do poslete pokecat s dekou ;) rano sem byl svezi ... vsem doporucuji, kdo neveri at sem bezi
greenjerry
takze jsem to velmi hrube orientacne vazil na vaze kde dilek je 40g ... takze ty cisla jsou asi dost nepresny ale SAGE cca 60-80g , JH cca 80-100g


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma