Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
1.Pokus Bubler 70W - Klikni zde pro originální téma
hoj! kolik tě to zatím stálo?ale jinak bubler bych chtěl taky zkusit není to nic složitého!:)
DrNi
..parada, zacinam o Bubleru take premejslet..
dejaVuCV
Bubbler je supr vec. Taky jedu (bohuzel nemam moc casu na moje thready).
Jinak par rad:
Bublaky obal nejakou svetlo-nepropustnou folii (i ze shora), at ti v nich nerostou rasy. Ty pak bastej ziviny kytkam. Prodavaj v growshopech takovou cernobilou (z jedny strany cerna, z druhy bila). Hodi se i na vylepeni pestirrny, vcelku pekne odrazi a rozptyluje svetlo. Moc nestoji a urcite se da sehnat i jinde (stavebniny?).
Kaminek vyber takovej, co ma nejjemnejsi bublinky (lip se pak rozpousti ve vode a o to nam jde). Jinak tusim kozel nasel vybornou vec - vzduchovaci opona. Prodavaj ji do delky 90cm a da se tvarovat, takze ji muzes stocit na dno bublaku.
Jinak urcite mer pH. Aspon kapkama z akvaristiky (treba Akvin, cca 50,-). Jinak se ti muze stat, ze kytce se blokne moznost prijimat nektere ziviny.

Kazdopadne hodne zdaru a budu sledovat.
Chuck Taylors
Caj hele vypada to zajimave ale to Ph je vysoky v bublaku bych ho nechal mirne pod 6 tak 5.8 by bylo ok.
hoj vypadá to dobře!ty tam chceš dát 2 řízky do toho jednoho květináče?
jo to bude good a kdy to teda rozjedeš??
Pupiset
lepsi je kdyz jsou v roztoku jen koreny nadobka by mela bejt kus nad hladinou/1-2cm/ ;)
Risan
no když maš malou kostečku tak to neva nebot s ni hnet vylezou všechny korinky a dycha to pres ne tak to je jedno velkou bych urcite do vody nestrkal a navic když ti jen prska rostok na ten rokwooltak si všimni že ti v něm zustává velké množství hnojiva nebot do neho prská rostok a vypařuje se jen voda tak to tej tak at to na tu kostečku nestrika nebo pres ni semtam prozen trochu čiste vody ale jestli mas malou (2,2x2,5cm) tak se na to mužeš vyprdnout a dival sem se na tu pestirnu a je mala(myslim víška) u hydra ti to po prepnuti na květ poporoste min 25cm tak to musis prepnout jak ty kitky budou jeste male. jinak to zas tak špatně nevypada.
Mr. Figaro
já bych změnil typ světla:D třeba taková ulta zelená Sodíkovka.....:D......řikám ti že pak nebudou jen zelený kytky, ale i všechno v pěstírně......tohle je na karmu ne:D?(myslim kladnou...:frog: ).........

prosím neubijte mě antipříspěvkama,,,mám po dlouhý době dobrou náladu........:D




EDIT(aby se neřeklo:D )..podle mě holky dostaly teplotní šok z toho sodíku, myslim si že to za pár dní bude OK...roste to vůbec?
dejaVuCV
Ahoj hulitko.
Mne zase kytky v bublaku nejdriv vyhazovali spis koreny, a kdyz uz jich bylo vic, rozjela se kytka i nahore. Tak radim, vydrz ;)
Ahoj djV
Index
jakou mas teplotu?jinak myslim ze se vzpamatujou..ze zacatku jsem je mel taky takhle svetly..
barracuda
mám 2uplně stejný bubláky pod 250w.Řízky byly ze začátku taky světlý.Asi po 3 týdnech se to zlepšilo.Dúležitý je PH v této fázi 5,8-6,0.Na listy jsem stříkal rozprašovačem dusičnany.
Risan
nechcu machrovat ale ja mel rizky vždy zelene žlute byly tak max 3 dny. Ph sem nikdy neřešil a nikdy sem je ničim nestrikal a vždycky byly zdravé. a když už sme u toho tak za 3 tydny v bubleru maj kytky tak pul metra a pokud jsou porad žlute tak to necim bude.
Risan
pokud by ti zacaly hnednout listy od spodu a schnout tak je to prehnojene, jinak kytce hodne pomaha dobry ofuk.
Expiry
Ja jsem mel takovej nejakej hokus pokus bubbler pod zarivkou a hnojil jsem
necim na palmy od AgroCs<aspon myslim ze se ta firma tak jmenuje :D>a jetse hydroponexem.Nejdriv jsem pouzival jenom hydroponex a mel jsem podobny listy jako ty a zjistil jsem,ze meli nedostatek PK a hlavne N<podle toho co jsem vycetl> a tak jsem tam dal trochu AgraCs a hned se pekne zazelenaly.Rekl bych,ze u tehdlech levnejsich hnojiv se stava,ze na obalu je sice napsano co vsechno to obsahuje, ale jak to nemaj hosove tak poreseny tak to nebude asi uplne tak pravda.Takze to chce vyzkouset optymalni kombinaci hnojiv.Me se ten hydroponex s tim AgroCs osvedcil.Hydroponex dodava vsechny dulezity prvky krome NPK,na to je zas to Agro.Hnojim s tim vsechny kytky co jsou doma a roste to pekne.Vyzkouseno na dvou nejakejch noname ktery stejne chcipli-zrejme vlivem genetiky pac z tehdlech semen vsechno exlo.Jinakto u ostatnich kyti jako je eukaliptus,palma,fialky a jina havet to funguje tak dobre.
Doufam ze se na me nesesypou vasnivy OBmkari a Wuxalaci.Je to jenom nazor zacinajiciho pestitele,ucha a zobana :D.
At se dari.
Pupiset
Tu 150bych tam nacpal uz na qwet,teda jestli ti to moznosti dovoli,a taky
silnejsi vetrak by bodl.At se dari;)
Sinuhet
maji web
kozel
zatial to ide pekne ale keď to nabere grádi tak bude mazec... cuzz
hulibrcko
Jestli jsi to uz nezjistil tak AH micro ma davkovani:v rustu 75ml, pri pocatecni fazi kvetu 80ml a konecna faze kvetu 100ml....vsechno je to uvadene na na 100l vody....A mimochodem AH micro patri do roztoku skladajici ho se este z AH grow a bloom, pricemz se meni davkovani techto slozek v zavislosti na fazi rustu(kvetu) rostliny. A s tim alobalem si nejsem jistej, pac kdyz se zkusis prez alobal z blizka podivat tak zjistis ze to trochu jde...proto bych ti doporucil dat ten alobal na nejakej kus ctvrtky treba, ale lepsi by byla ta folie z gshopu a nepotreboval bys ji moc kdyz bys s ni nechtel pokryt skrin. I kdyz ta skrin neni velka tak by ji nebylo tolik potreba, ta folie nestoji moc a je opravdu dobra.
Tak at se dari,peace BERRY
t3
no jde videt ze se uz vzpamatovali, ale ty tam asi nemas cirkulacni ventilator co, pac mas ty stonky a tak celkove ty rostlinky takove slabe (tenke) no jinak at ti to roste a K+
Dr.House
zdarec
kromě těch hnojiv jedeme úplně stejně já používám AH a řeknu je to mazec taky používám 70 W ale nemám keramzit Máš to ale jinak dobrý K+
Dr.House
jasný ale máš to hustý jak se tak dívám tak se ta Ice Queen nějak rozšířila já jí v tom bubbleru mám taky... Jinak Advanced Hydroponic of holand jsou hustý hnojiva a dá se s nima hnojit i kokosovej substrát ale musí se na to opatrně poloviční dávku co do bubbleru...
brainment
Čau Hulítko.
No jestli jedeš jeden bubbler, tak bych se toho nebál..
Sinuhet
Zkousel jsem to dvakrat a nikdy mi nezakorenily, ale beztak to funguje a ja jsem udelal neco spatne. Aeroponicke rizkovnice se prodavaji bezne.
jep, tak to sa tesim az to tu zacnes dalej popisovat... som zvedavy ako si kiti dalej ziju:)....K+
hecker
hulitko:cuzz asi to bude vypadat blbě ale šlo by to pěstovat jenom v tý kostičce rw akolem toho keramitz???????????
hecker
ne prostě jenom kostička rw a kolem toho keramitz a to celý v normálnim květináči
hecker
ne jenom normální květináč na hlínu,ale místo hlíny tak bude keramitz a v tom kostička rw s kytkou
Sciurus
citace:
Původní příspěvek od hecker
ne jenom normální květináč na hlínu,ale místo hlíny tak bude keramitz a v tom kostička rw s kytkou
Šlo by to, ale musel bys to mít udělané jako cirkulační systém, jelikož keramzit vlhkost nedrží a přes něj pouze roztok proteče. Takže bys potřeboval nádobu, ze ktré bys čerpal roztok to květináče + zpětný odtok to této nádoby.

Imho zbytečné a mnohem lepší by bylo si sestavit nějaký jiný hydroponický systém. Třeba bubler:)

Měj se.
hecker
jj dík za odpověd


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma