Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
B-52 nirvana - Klikni zde pro originální téma
Tayem de Tox
DeTOX AREA ;)

EDIT:

Smoke report?? Mno, jaxem psal v deToxu, B52 to je černej dehet, to je asfalt v plicích! Nevím, jak jinak bych popsal ten hutnej kouř... je ale potřeba také zmínit, že (alespoň můj model) neškrábe a nenakopává nijak moc, jenom klasicky expanduje v plicích, jako každá dobrá tráva. A stav, zkouření? Síla, mimóza, paráda (jako každá dobrá tráva ;) )

To vše + velký a neuvěřitelně tvrdý šišky + velmi slušný výnos = MAXIMáLNí SPOKOJENOST!!! :bravo:
Peace.
TdT
MangoMan
B52 je hodně dobrá odrůda,i když je to indoorovka,na outdoor se taky hodí,a nesklízí se tak pozdě jako ostatní indoory jetý venku,při kouření má masivní smrad(vůni:)),a stav je taky dobrý,komunikativní,má high i stoned,mezi touto odrůdou indoor nebo outdoor pěstovanou není poznat rozdíl jak na pohled,tak na chut a stav,jestli jí chceš na indoor,tak doporučuju,je to jedna z odrůd co se Nirvaně hodně povedla,narozdíl od některých:wink:
Má dobrej růstovej potenciál,a má pěkné výnosy pokud se o ní budeš dobře starat.Sám osobně jsem jí nepěstoval,ale viděl jsem jí pěstovanou indoor i outdoor,a každý kdo jí ochutnal nebo pěstil si jí liboval,a říkal že patří mezi jejich nejlepší,rozhodně doporučuju:)
Stoned_r41d3r
Nerikej, ze o B 52 na G nic neni... To mi nepovidej..
Jen tak z hlavy.
Je to prevazne sativa, <BB+Sk1? :confused: >patri do Skunk-rodiny kde se svyma 8 tydnama kvetu patri k tem nejrychlejsim, vysoky vynosy, chut a high srovnatelna s ostatnima skunkama.
A original breeder je myslim Dutch Passion..
MangoMan
indi88:to co píše Nirvana je zřejmě pravda,podle toho co jsem viděl,kámoš co pěstoval outdoor tak měl z 1kytky 280g-a kytky měl 2,což je si myslím dost-a výšku kytky měl od 100-160cm,ten samej kámoš jel tudle odrůdu i indoor,tu samou dobu co jí měl outdoor,a indoor jel 8 kytek,přepínal na květ ve výšce +-30cm,a kytky pak vyrostly jen o +-15 cm,takže konečný výsledek výšky kytek měl +-45cm,všechno byly stejný pfenotypy,a vypadali všechny stejně,kvetly krátkou dobu,a výnos byl ze všech 8 kytek celkem +-400g,což když to podělíš,tak na 1 kytku vychází kolem +-50g,což je hezký na +-45cm keříky,když jsem ochutnával,tak jsem si často pletl tu samou odrůdu indoor s outdoorem,a naopak,u tohodle modelu to fakt nejde rozeznat,za tu cenu to stojí,B52 se Nirvaně povedela víc než Big Bud,Durban Poison,Early girl,AK-48,atd...,prostě patří ještě se Shivou a Nirvanou special mezi nejlepší Nirvana seeds,sám pokud bych od týdle banky bral tak jedině Shivu a B52:)
Kamík měl klíčivost 10 semen z 10,takže to dobrý,nebo ne?:D
Takže jestli jí chceš jet indoor,tak do toho:D
MangoMan
.l.:proč dáváš někomu k- za to že chce někdo vědět o B52?Chtěl vědět názory a odpovědi lidí co maj s touhle odrůdou zkušenosti,nebo o ní něco vědí,víš o ní něco,pěstil si jí?Pokud jo tak v poho,ale když už někdo dává k- tak by nejdříve měl přispět něčím hodnotným do tohoto trýdu,aspon si mohl člena indi88 upozornit na to že tu trýdy o týdle odrůdě jsou,popř. jsi ho mohl na nějakej navést,kdyby se to Modům nelíbilo,tak by to tu zavřeli,už dávno,takže tak:wink:
Neber to osobně,ale jsou tu horší témata-např. ''help žloutnou mi listy'' který tu jsou desetkrát a zbytečně,a přitom je vše ve FAQ:)
kvasimodo
tak co ako? pestoval si tu B52? ja som toho roku jednu vypestoval s kamaratom vonku ... skuruje dobre sisky maju taku az bordovociernu farbu ako cucoriedky a su obsipane peknymi bielimi krystalikmi a bielimi bliznami ... skuruje dobre ale vynos mohol byt aj vedsi ale som spokojny ...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma