Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
2*70w by black niggas - Klikni zde pro originální téma
Chuck Taylors
Zdravím všechny growery a growerky.Po měsíci čerpání informací z groweru sem se rozhod rozjet svůj první indoor.
Stručně:
-osazenstvo-2xchronic a 2xsuper skunk řezivo,za které patří velký dík jednomu členovi groweru.

-rozměry skříně-v170 š60 h40 natřená bílou barvou

-sluníčka-2*70w philips son-t a osram

-stínidlo klasika 50 na 40

-odtah euro2 150m3/hod.

-ofuk-Sunon DP200A

-přítah pasivní

-strava-růst:bio bizz bio-grow a bio-bloom

-hlína-40%substrát pro pokojky,35%substrát pro kaktusy a sukulenty,15%perlit,10%vermikompost.Na dně keramzit samo :D

Slečny jsou v 3,8L květináčích,teplota přes den max. 27 přes noc 23.
Problémy zatím dělá vlhkost -45-35procent!!!Ze začátku se to holkám moc nelíbilo ale ted je to o něco lepší jinak pomáhám rozprašovačem.
Proběhly i nějaké zástřihy takže asi do nového roku přepínám a pojedu scrog.
Ph hlíny je asi 6,4 a voda podobně.
Zatím zapojeno jedno slunce,na květ pude další.

Nějaké photos:
1)Zleva 2x SS a vpravo 2x Ch
2) Pohled do skříně
Salieri
pekne zařizenej indorek
Chuck Taylors
2hulitko: Koupil sem nejake kolinka a nataham to pekne do prostoru jelikoz mam jen 4 kousky.jinak ty ss mi pripadaj narocnejsi na grow nez ty chroniky,ty rostou samy:D.asi mi bude delat problem ruzna genetika ale to se doladi ;-)
2Saleri: jo tak to moc dik taky sem si s tim hodne dlouho lamal hlavu a i ruce:D(i kdyz zas tak to na tom videt neni)
Chuck Taylors
:D jo a ten scrog :D tak ten pojedu a asi zitra zhotovim pletivo
Chuck Taylors
:D hh koukam ze o nizsi vataze tu neni moc zajem.Mohli byste nekdo pls poradit kde koupit ten filtr do digestore aspon pro zakl. odsmradeni??
#77
cau.. mam prvni indoor na 13tym dnu kvetu zatim to vypada pekne,samce sem vyhazel dys sem to den pred prepnutim na kvet nechal 24hodin po tme
ale tet se mi u tri za ctyr kyticek zacali delat po palickama kulicky
vypada to jako samci koule.. ze by mi to ten jeden zasranej samec oprcal?? poradte nekdo .) dekuju
Chuck Taylors
Tak dnes sem koupil neco od biobizz a to bio-grow a bio-bloom pozdeji snad pribyde i topmax.Mate nekdo zkusenosti s temito hnojivy?Dostal sem radu ze je netreba pridavat PK13/14 tak bych rad vedel cosi o tom myslite:pimp:
#77
a dys to ten samec oprcal co z toho bude? hermac? palky se seminkama?
za posledni dva dny co poraskaly ty pilovy vaacky tak se palicky rozrostly nehoraznym zpusobem.. trojnasobna delka a minimalne dvakrat veci sirka :D
Chuck Taylors
Tak kytky se konecne rozjely ale nemam k dispozici fotak tak snad az priste.Jeste dodam,ze hlina byla sterilizovana v mikrovlnne troube takze havet nema sanci.Dale sem se chtel zeptat co si myslite o tech hnojkach,viz.vyse
Chuck Taylors
Tak prihazuju slibovane photos...muj odhad ze prepnu po novem roce byl spatny prece jenom sem zacatecnik:D takze este tyden rust a prepinam.Hele a nestydte se sem psat zajimaji me vase nazory a rady dik.
1)pohled na slecny
2)ss
3)ss
4)ch
5)ch
Chuck Taylors
este dodavam ze tem super skunkum se moc nechce zato chroniky jedou samy:D mno tak sem to trosku podlozil knihama a pak to este nejak vykutim tu vysku.Cekal sem ze sativy se potahnou vic ale zatim je to naopak.Chroniky maji 15cm a esesaci maji asi 11-12.Dale sem zapojil druhe slunce at se trochu este rozjedou :D:D
Chuck Taylors
hmm skoda ze tu o to nikdo nema moc zajem ale neva me snazeni to nijak neovlivni.
Chuck Taylors
Dnes me premohla strasliva nemoc takze nasazen skunkoxin 500 3xdenne :D:D:D:D
Chuck Taylors
Tak dnes sem mel na devcata cas tak sem je nafotil kazdou zvlast.Vypada to konecne o neco lip nez predtim

1)Chronik
2)Chronik
3)Esesak
4)Esesak
fliper
Mas to celkom pekne,,,a na prvy indoor super.Kupil si uz ten filter???
Chuck Taylors
2fliper: moc dekuju za pochvalu ten filtr sem este nekoupil,protoze nevim kde
2EarthwormJim:dekuju moc,ale zas me moc nechvalte at si nemyslim:D ted to este ohejbam a cekam az to ty superskunky dozenou bo sou mensi.O 150w sem uz uvazoval treba i 150+70w ale ted to odjedu s tim co je a pristi grow snad zvetsim trosicku vataz.Je pravda ze ted ta vlhkost kytkam uz tak moc jako ze zacatku nevadia fakt dekuju moc za pochvalu a kacko.Mam slecny moc rad tak me ony maji rady asi taky :D:D:D
Chuck Taylors
zdarvim vsechny mam dotaz checkujte photo a poradte pls jestli prepnout nebo este ne.
Chuck Taylors
Prosim poradite nekdo?
Chuck Taylors
Dnes jsou kytky 12. den na kvetu ale bouzel nemam k dispozici fotoaparat.Dokoupil jsem BN PK13/14 a este bude AH FS na konec.Fotky skusim dohodit co nejdriv.Growu zdar!
Kryshpeen
Čáo Chuck Taylors!.

Taky jedeme 2* 70w, proto mě zajmá jak to jede ostatním.
Máš to pěkně čistý, a vypadá to že si nic nepodcenil, líbí se mi tvuj bio přístup, bio-grow a bio-bloom + ah FS nakonec, se mi zdá jako dobrá volba jak se vyhnout chem-pachutím... :)

Udělej fota jak holky pěkně civčíš aš budeš mít možnost!..

měj se, a ať to kvete!,,,

(ps: náš double 70w http://grower.cz/forum/showthread.p...26&pagenumber=2)
Chuck Taylors
2Kryshpeen: jo dekuju ale myslim ze jsem podcenil ventilaci 30cm pod lampou je 29-30!? nechapu ale zenske se zatim drzi takze ok.A fota dodam co nejdriv ;-)
Lenochod
Chucku zčekuj FAQ.Kytky by se měli nechat prorůst přes tu mříž asi 3cm pak přepnout a vyplejtat a vyplejtat a vyplejtat.
Chuck Taylors
2lenochod:jo to se nejak povedlo ale ty esesaci strasne vyleteli:Dmno uvidite na fotce
Pejdil
OOO Pěkný já se furt nemůžu rozhodnout jestli taky nasadím scrog nebo si budu hrát a ohejbat je :angel: každopádně sem teď řešil problém s vysokou teplotou, ty dva sodíky nějak moc hřejou....koukám že ty taky nemáš teplotu nějak moc ideální, já asi přidám jeden přítah aby tam prodil studenej vzduch....budeš to taky nějak řešit nebo uvidíš ? zatim píšeš že rostou dobře...už se těším na další foto update :)
Chuck Taylors
caj pejdile hele scrog si udelej je to super vec ale me to trosicku prerostly ty superskunky ale neva.Teplota se trochu spravila jednou za cas poradne vyvetram a je to ale v lete asi nic.kytky sou ted 16ty den na kvetu ale nemam k dicpozici fotak ale snad uz brzo bude tes se and grow up!
Chuck Taylors
Tak dnes sou holky 18. den na kvetu.Mam bohuzel jen jednu vcerejsi fotecku protoze mam na nic fotak a i ta je rozmazla ale svuj ucel splni,jinak hnojim 3ml grow,3ml blom a 0,75ml BN PK13/14 na litr vody.Vlevo jsou esesaci, vpravo chronici
Pejdil
Chuck Taylors: no nevim ještě si to rozmyslim. Já sem teplotu řešil tak že sem přidal 2 větráčky a myslím žeje to ok. Jinak ty kyti máš moc pěkný, už se těším na ten krásnej pohled až zmohutní paličky :angel:
Chuck Taylors
Mno tak s tou teplotou moc newim ja tam mam strasne malo mista. Uvazoval sem ze bych tam dal sklo ale este uvidim. Nejak se to ale bude muset resit. Jo a vcera prekvapeni jaxvina. Sem dal holkam papat a za hodku se obratily vsechny listy semrem nahoru alek veceru to zas slehlo tak nwm cim to bylo.
Chuck Taylors
Teplota byla fakt neunosna tak sem tam dnes narval(sam nevim jak??) 36W stolni ventas ktery tam dela solidni pruvan:D:D:D
Chuck Taylors
Takze dalsi slibovany updateje tady.Dnes jsou holky 33. den na periode 12/12 hod.Paldy se uz zacly celkem nafukovat:D:DNevite od ceho jsou zlute okraje listu vidne na nekterych fotkach?
1) Pohromade
2) Superskunk
3) Dalsi SS
4) Chronic
5) Druhy chronik s ocebecky
PAKYN
k+,,,moc hesky
Chuck Taylors
Tady pridavam este jednu z nocniho smirovani:punk: ale fotka je zas rozmazana ach ten fotak...
Chuck Taylors
:D dik me se jednalo o ten kraj ale ses hodnej :satan: :satan:
Chuck Taylors
Este bych chtel dodat ze holky zacly nadherne vonet.Chronici voni nadherne po limetkach a superskunk ma velice vyraznou kvetinovou vuni temer jako nejaky parfem:frog: :frog:
Chuck Taylors
A je tu 37. den kvetu a s nim z nudy dve fotecky.Prvni jsou chronicke salamki a druha je palda superskunku:punk: :punk:
Chuck Taylors
Dnes je 45. den kvetu...zakoupil jsem final solution a pripravuju se pomalu na flush superskunku. Da nekdo ze zkusenejsich PROSÍM radu kdy ho skosit?
Chuck Taylors
55. den kvetu a s nim par fotecek.Ten superskunk je tak strasne oskubanej protoze mu znicehonic zacly brutalne schnout listy..de to dost videt jak je trapim, ale par dni este vydrzi(dostal 3. zalivku FS, jedna zalivka co tri dny 1ml/l, 2ml/l a nakonec 3ml/l).Nakonec dam jednu zalivku cistou vodou a pak tma a kosa...ale uvidi se, mozna este necham FS.Nepripada mi zralej bo na nem este rasi nove pestiky.Chronic dnes dostal posledni hnojku a jedem take na FS.Snad to dobre dopadne.

Fotky:
1)superskunk
2)2.superskunk s ocb
3)Chronic
4)Chronic 2
5)nejvetsi palicky chronica
C.R.E.A.M.
moc hezký.... K+ za to že si se nenechal odradit nízkou návštěvností:)
Chuck Taylors
2: C.R.E.A.M. moc dekuju, o mensi wataze neni moc zajem ale coz, me to nevadi, ale byl bych radsi za nejake nazory a kritiku at vim v cem delam chyby(a ze jich uz bylo dost).
xbastardx
podla mna dost dobre to mas Kplus kamo :jumper:
C.R.E.A.M.
když se koukám na šišky tak myslim že těch chyb zas tak moc nebude:) Už si sklidil? Kolik tipuješ? Už máš připravenou mládež na další cyklus? Možná bych tam zkusil jednu lampu vrazit nějak vertikálně..

Ke schnutí listů. Taky ostříhávám, to je jasný ale už ne tak moc.. Na Repro Forte od Plagronu sem se dočet že když ho používáš, je usychání větších listů pro kytku prospěšné a nemáš je ostříhávat(!). RF Stimuluje přemenu cukrů na thc a jejich transport. Látky potřebné pro tuto reakci bere předevší z usychajících/nepotřebných částí rostliny...

Jinak divim se že holky zvládaj ten vichr, budou mít asi pořádně dřevnatý stonky co? Já mám větrák 18W a když ho namířim přímo na ty moje hubený holky tak žačně nezvladatelná bouře:) radši mířim vedle na stěnu skříně aby se všechny jen tak lehce pohupovali..
Chuck Taylors
Cuss Kréme hele tak zatim sem sklidil superskunk a to velice nahle 57. den kvetu. Chloupky uz mel temer vsecky hnede tak sel pod stipacky. Vynos z nej byl ale velice slaby a to zhruba 10g z obou kytek. Vubec nechapu, sisky byly tvrde jak sutr a stejne brutalne seschly. Ani ta vune po ususeni a chut me moc neprekvapily. Skoureni pro me dost dobre(po peknem brcku uz to byla legrace:-) ) a taky uz je to pryc.K tem stonkum chci rict ze dobrej ofuk neni na skodu. Slecny si po instalaci VENTASE s velkym V na ten vichr zvykly a ke konci se uz ani nepohnuly:-)Zatim este jede Chronic a na ten se moc tesim chichi, voni nadherne, dost se nafouknul a ztvrdnuly mu palicky.Dam mu minimalne este tyden bo porad vyhazuje spoustu novych pestiku. Svitim na nej uz ale jen jednou 70kou Protoze sem tam mel strasne horka(i 34 stupnu celsiovych). Vybojku sem dal od vrsku tak 10 cm a je tam nejvice 29. Podle me ten ss sklamal hlavne kvuli te teploty, chronic to snasel v pohode, ale na ten dokvet sem chtel fakt lepsi pominky nez takovou saunu. Jinak chci dat chronicu dva dny tmy coz u ss jaxi neslo ze... Az to setnu tak tam dam nove rezany, zacnu poradne resit teplotu, zvysim wataz na 250W(snad...) a rozjedu OUT takze se teste! Moc si cenim tvych rad a s tema zlutyma listama mas pravdu, asi sem je strihat nemel. U pristiho growu to chci ale nechat zbesile rust a strihat az na kvetu(v rustu sem strihal moooc). Jinac az zkosim a ususim chronic tak dam samo repoort a snad i nejakou fotecku. Mej sa a !HLAVNE! at to pekne roste:crazy: :crazy:
Kryshpeen
čáo Chuck Taylors

tak koukám že si se zdárně prokousal k celkem uspokojivýmu konci!..blahopřeju, a hodně úspěchů do přístích projektů!...

jestli tě zajmá jak kveteme my, pod podobnym setupem mrkni sem:
http://grower.cz/forum/showthread.p...9503#post529503

mír


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma