Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Jsem tu novej tak zdrafim :) - Klikni zde pro originální téma
THE_GAME
Zdravím komunitu groweru, jsem uplnej začátečník a teprv si tady všechno pročítám a rýsuju si v hlavě jak by to mohlo vypadat. Nechci nis uspěchat a tak se na to pořádně připravím . Chtěl jsem se zeptat, myslíte, že mi bude stačit prostor skřínky (65,95,40) v,š,h ? Je to moje jediná možnost, bydlím zatím ještě s rodičema a těm o tom říkat nebudu ... Proto jsem se chtěl i zeptat jak je to se "zápachem" ? Samozřejmě mě osobně marihuana voní moc, ale s živou kytkou jsem se ještě nesetkal tak nevím ... nebude to hodně cítit ? Díky za odpověd a ještě jednou zdravím :)
THE_GAME
Chtěl bych využít tohodle threadu a požádat Vás, zkušené pěstitele:), o radu. Přikládám náčrt své skříně, je na něm čistě jen ta skřín a chci se zeptat, jestli stačí udělat otvory na větrání jen do zadní stěny ( ta je bohužel hned u zdi - asi 2 cm) Do horní stěny by to byl asi problém, jelikož bydlím s rodiči ( je mi 18) a nechci ničit jejich nábytek - krom toho je horní stěna celkem tlustá a nevím jak bych otvory udělal. Taky bych vás chtěl poprosit o nějaké rady co se týče rozmístění komponentů a kytek :) Děkuji peace
Moltres
Ahoj, veškeré informace, které scháníš už tu jsou, jen je třeba se tu zorientovat a vše si ošahat. Doporučuju Ti přečíst nejprve faq, kde najdeš info o ventilaci, osvětlení atp. Dále thready v indoor galerii, kde už máš i fota skříněk, kterými se můžeš nechat inspirovat. Se zápachem počítej v období květu. Rodiče to určitě budou vědět, tak je třeba je na to připravit. Nebo si vyrobit či koupit pachový filtr. Jak už jsem psal, vše tu najdeš, takže používej hledání, prostuduj faq a hurá do práce. Od té skříňky neočekávej zázraky, moc vhodná mi nepřijde, ale jsou tu lidi, co jedou malé wattáže, a mají moc pěkné výsledky. Přeju hodně zdaru, Moltres.
Peťule Bílková
ahoj zatim se tady jen rozkoukávám tak zatim prozkoumám co tu vše je


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma