Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Svícení proti přírodě - Klikni zde pro originální téma
Typek23
No ja to mam tak ze 21:00 zapinam lampu do 15:00....ja som si to takto dal koli tomu ze v noci je lacnejsia elektrika ked ze mam 400W tak je to dolezite. Nemyslim si ze ten orateny rytmus ma nejaky vplyv. Moje holcicky rastu krasne a neskutocne rychlo. Negativne vplyvy som nezaregistroval.
Reggaemanista
citace:
Původní příspěvek od hick
svítim obráceně proti reálnýmu dni, aby odpoledne kdy je největší pravděpodobnost návštěv skříň nejela. už několikrát mě ale napadlo, jestli to má nebo nemá na růst kytek vliv. den a noc přece na Zemi neurčuje jenom světlo a teplota, nebo se pletu?

jak to máte vy a dělal někdo nějaký pokusy?


Nj, ale konopí nejvíce vyhovují přirozené podmínky (v přírodě :sun: ), což je světlo za dne :cool:, v noci tma...:vampire:
Typek23
Podla mna to vplyv nema.........za 18 dni mi vyrastal 19cm vysoka rastlinka s 5timi poschodiami stonka o priemere 0,9cm. Cize poriadne vytalna a svietim v noci.
Typek23
Hlavna vec je ze negatyvny vplyv to nema.......za par dni dam foto mojich krasavic a oni to dosvedcia :).
Co?
imho.dle mě to taky nemá vliv...navíc přes den ty minidirky tolik nevaděj....navíc v noci spím :satan:....jo, kdybych měl v noci levnější proud, tak by to bylo jiné, avšak za el. platim furt stejně...tak mi to je jedno...
lowerider
podle me to zadny vliv nema.
Lupus
Vliv to nema - zapnes svetlo - zacne byt teplo - vypnes světlo - zacne byt kosa - mozná jenom gravitační učinky mesice ale to je velice nepatrny vliv ...
určitě to nemá vliv těm kytkám je to jedno ony jsou jako továrny ty svítíš ony rostou!...peace
Mr. Figaro
citace:
Původní příspěvek od hick
hm možná ta gravitace nějaká by mohla mít vliv... řekněme gravitace slunce! :bandit:


:D
počkat, to chceš jako říct že když je tma tak má odvrácená strana země menší gravitaci vůči slunci? To podle mě nemáš pravdu.....
medulda
No, teoreticky to pravda je, ale ta hodnota je naprosto zanedbatelná. Země při oběhu kolem slunce během roku taky mění svou vzdálenost od slunce, a to v mnohem větších intervalech (miliony kilometrů, oproti tisícům, v nichž se pohybují rozdíly při oběhu kolem osy). Největší roli ale hraje v případě gravitace zeměpisná šířka, čím blíž rovníku je stanoviště, tím menší je gravitace (díky odstředivé síle).
Celller
Myslim si, ze pokud je v pestirne nebo v mistnosti kde je pestirna tma, a do pestirny nikudy nepronika denni svetlo, tak je to jedno, kdy a jak svitis, to by si s kytkama musel clovek mluvit, to je spis ta druha strana, tomu my nerozumime, neco na tom je, je to umele pestovani, je to proti prirode, ale na druhou stranu kytkam nic nezbyva, pak uz to zalezi jen na nas
Dadenka
Myslet si že rostliny řídí jen světlo by bylo malicherný. Jednou sem jel prvních 30 dní světila 24/0 kytky valili jak hrom a při přepnutí na 12/12 šli do květu jedna báseň. Ale kamoši groweri mě taky říkali a co fotosintéza ..... Podle mě je to kytkám ve svém prostředí fuk máj svoje a nic jinýho stejně nepoznaj!!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma