Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Euforická WhiteWidow - Klikni zde pro originální téma
Euforia
Nakoupil jsem semena Bílí Vdovy, zasadil, vypěstil, sklidil a zhulil. Je to půl roku, ale fotky mam tak se s váma o ně podělim.
Euforia
Tak tady je první ochutnávka. Nevim přesně z kterýho dne to je ale bude to někdy před sklizní. Tak 14 dní.

Kvalita nic moc. Zatim si se zmenšováním fotek nerozumim. S dalšíma si skusim víc vyhrát.
Euforia
Pěstovaný je to pod 400W, růst 0-30dní (trochu se mi to protáhlo, nevyhnul jsem se problémům) pod zářivkama, pak sem jel pod 400 metlou a od 2. týdne květu pod 400w sodíkem. Skříň ŠxVxH 80x180x60cm bez odtahu pouze vevnitř sem měl pc ventilátory na rozhánění vzduchu. Ale stejně sem měl pořád otevřeno, protože je to lepší na pohled než akvárko.

Hnojil sem AH 3 složky + AH aditiva + peroxid. Ph měřim ph roztokem (myslim, že ke konci když sem se v tom zaběhl tak sem už měřil jak digitál) a na EC sem si sestrojil měřák z multimetru - výborná a levná věc.
Euforia
A další fotka
Euforia
Hodně lidí se ptalo na ten měřák z multimetru, tak tady to je. Je to děsně jednoduchý - jak jinak. Důležitý je ty elektrody ponořit 1 cm do měřeného roztoku a mít je 1cm od sebe viz. obrázek. Výpočet se provádí následovně: odečteme z multimetru hodnotu (při EC 2 to odpovídá asi 13 mA (aspoň co si pamatuju)) v mA. Pak se to musí nějak přepočítávat a to už si nepamatuju jak. Je to tu na groweru ve fóru "Elektrická zapojení všeho možného. Každopádně proč to pokaždý přepočítávat, když stačí vědět, že 13mA odpovídá EC 2 a pak už se to dá odhadovat. Každýmu ale doporučuju ze začátku provádět výpočty, než se zaběhnete:sun:
Jirka P.
zajimavy dred uz od sameho zacatku :wink:
mohl bys rozepsat funkci, co meris(odpor?proud?) a jak z toho vypoctes EC? k+ by te urcite neminula ;)
edit: koukam zes to doplnil 2 minuty prede mnou :D
edit2: tak ten ec-dred je tady
Euforia
A další fotka.... s tou si takhle pohrál můj kámoš. Foťák nemá makro, tak sme si poradili takhle za pomoci zvětšovacího skla hihi
Euforia
Tahle je nejsladší ze všech. Je z období 40/12.
Euforia
Tady dávám fotky všem, kdo ještě neví jak vypadá chloróza, neboli ubývání chlorofilu z listů způsobené nedostatkem dusíku. Je dobře vidět, jak spodní listy ztrácí barvu a od konců žloutnou zatímco vrchní nové listy jsou relativně nezasažené.

Ta poslední fotka je dost nekvalitní, ale je na ní dobře vidět jakto dopadne trvá li nedostatek déle...
Euforia
Tak takhle fotka svého času zdobila pozadí na mém kompu.
Euforia
Pro zpestření přidávám ne moc kvalitní fotku hašiše, co si kámoš dovezl z holandska, je toho za 30E. Ten podklad je mimochodem CD, kdyby ste potřebovali měřítko. A kdyby se vám moc zalíbil a chtěli ste si ho pořídit, jmenuje se Diamant
Euforia
Spokojený pěstitel
Euforia
Celkový výnos jsem měl 110g, což pod 400W není nic moc, ale a)bylo to poprvý b)produkt byl eňoňuňo c)mě to stačilo

Jak je vidět na fotce, využil jsem asi jen 65% prostoru, tak to chci příště zlepšit
Euforia
Tahle palička (respektive kytka) byla jediná co dělala takový rotáhlý vzdušný paldy. Nakonec se v ní objevila plíšeň...cenzured:angel:
no mas to pekny kolik stam mel teplotu bez odtahu??? jinac hnojky patrej na temny chladny misto mohlo bi se to skazit obvzlast ah :jumper: :jumper: :jumper:
Euforia
to aeroman: teplota šla docela vysoko, když sem měl zavřeno tak u vrcholků kolem 33° . Nic sem s tim nedělal jen sem dával lampu o něco výš, než se dává normálně.

Ty flašky, co sou vidět ve skříni nejsou koncentrovaný hnojky to už mám naředěný roztok na dolývání který zůstává ve skříni max 1den. Hnojiva sem měl jinde.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma