Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Magazín > Náměty a Ohlasy

 
ŽEBŘÍČKY NOMINACÍ - Klikni zde pro originální téma
slunicko
Nechci znit divne nebo tak ale chtel bych poprosit Growery kteří hlasuji v MARIHUANA GALERIE - ŽEBŘÍČEK HLASOVÁNÍ ZA MINULÝ TÝDEN a v MARIHUANA GALERIE - ŽEBŘÍČEK NOMINACÍ TOHOTO TÝDNE ja si myslim ze tam je napsany Marihuana galerie tak proc se tam objevují nemarihuovane fotky? me to jen prijde divny ja chodim na stranku o pestovaní marihuany a tam to je napsany, tak ze tam sou ty jiny fotky!....nechci znit jak blbec bo tak neco ale tady je fakt ucel ta mariuhuana tak hlasujte jen marihuovane fotky!

Diky za nesouhlas i za souhlas :-D ale tak by to melo byt
metalsodik
Souhlasím , už jsem to taky jednou psal, ale ohlasžádný ani u módu, je to škoda.
Krychle
metalsodik: V zebricku nominaci tohoto tydne, to jest v nominaci fotek na hlasovani o foto tydne mame jako modi volnou ruku, takze muzeme nominovat kolikrat chceme. Ale primo v hlasovani o foto tydne muzeme hlasovat pouze jednou - sic je to jako by najednou hlasovalo pro tu fotku treba deset clenu, ale porad je to jen jedna moznost pro jednu fotku, takze tezko tim jednim hlasem presuneme na prvni misto obrazek s hezkou palici, ale s jednim hlasem, kdyz na prvnim je neco jineho s deseti hlasy. Teda presuneme na prvni misto, ale brzo se tenhle min. rozdil setre a prvni je zas fotka s nekonopnou tematikou. A hlidat to tu kazdou nedeli v 23.59, na to neni moc casu. Chtelo by to, aby uz sami uzivatele nominovali pouze fotky s konopnou tematikou, presne jak psal slunicko. Jenze vis jak to chodi:rolleyes:
slunicko
Krychly a nejde nejak nekonopné fotky zablokovat...nebo ubírat karmu automaticky tem kdo hlasují nekonopne fotky (oni by se poučily - snad) furt kdyz se to tak vezme je to lehky porusení protoze tam je napsano Marihuana Galerie!-mě prostě zajímají tři konopne fotky presne jak je to v napisku a ne nekonopne....
Ja s tím nic nezmůžu a i ja vim jak to chodí (na grower sem se koukal půl roku před přihlášením) ale neco přeci jít musí ja sem se pokusil alespon tak ze growery poprosim ale stejnak si nemysli že bude nejakej účinek...treba neco skuste vy napr. ty krychly
JAHmaican
Sice vim, že je tam napsaný marihuana galerie, ale musim se přiznat, že jsem i halsoval pro nekonopný...třeba dnes
Reggaemanista
A co rozdělit to na 2 kategorie : Konopné/Nekonopné fotky ? :)
Krychle
slunicko: Zablokovat fotky nejde a to druhe uz hranici s omezovanim uzivatelu a jejich svodoby..alespon co do projevu. Takze jedine, co zbyva, je cesta osvety, kterou, jak dobre vime, ubirat se mnoho z kyzeneho vysledku neprinasi.
Mas pravdu s tim, ze je to Marihuana Fotogalerie, ale na tento server se postuji i jine fotky nez konopne, takze se vyskytuji i v nominacich apod. Navic mnoho lidi nejakou fotku nominuje zcela omylem.
Tak jen dal muzeme zkouset nominovat a hlasovat pro fotky pouze s konopnou tematikou, stejne jako to muzes udelat ty nebo kdokoliv jiny:)
slunicko
Ja osobne hlasuju pouze pro konopne fotky protoze od toho vlastne grower.cz je! Reggaemanista ma pravdu to by bylo nejidealnejsi a navíc by nebylo to omezování uzivatelu, tak sem to sice nemyslel ale je to dobry napad, galerie konopne a nekonopne, kazdy by si sel na to co ho zaujíma a navic to tak tezke není udelat jeste jednu galerii pro nekonopne fotky, to mi jiste i potvrdí tvůrce stranek..............a je jasny, ze kazdy nebude proste hlasovat jen pro marihuanu...

- Nemyslíš že by bylo dobré kdyby se udelaly dve ty tematiky?
Krychle
slunicko: Dalsi tyden a je jasne, ze se hlasovani moc uhlidat neda. Janisek se svou fotkou tvrde valcuje kdejaky sisky:punk::)
Rozdelovat volbu Foto tydne na cast konopnou a nekonopnou, je docela nesmysl. Technicky to samozrejme providilne je, ale jak budou nominace a hlasovani probihat? Po nakliknuti fotky se objevi Nominovat(konopne fotky) nebo Nominovat(nekonopne fotky)? Nebo nejaky automat to bude automaticky tridit?:D;)
Jednou se tu zabyvame konopim, tak by podle toho melo vypadat i hlasovani o Foto tydne. Jine fotky se daji ocenit treba karmou. S rozdelenim te galerie by prisly komplikace a nasledny nezajem, jako tomu je (zda se) ted. Zkusim napsat carlosovi, aby modum upravil moznosti nominaci a dalo se tak s tim neco delat:)
Janísek
Zdravim:) válcuju, protože jste mě tam dali, pánové. Postuju fotos do aktů growerek:-)) ale jestliže vás tak pobuřují, udělám si vlastní thread, páč v (ex)soutěžním už to taky nemá co dělat. Nicméně sami víte, že hlasy neovlivním. A na rovinu - mě to velmi těší, že moje foto vyhrálo :p:
Krychle
Janísek: Panove asi vedi proc:D;) Tvoje fotka poslouzila jen jako aktualni priklad, rozhodne vsak nepoburuje(to spis naopak:)). Foto Tydne tak jasne ukazuje, kam je namirena pozornost vetsiny hlasovani se ucastnicich groweru:D:p:
slunicko
Tjn s tím proste nic se neda udelat a ty fota kdyz se davaji do galerie tam muze byt konopne foto nebo nekonopne foto pak to jen zaskrtne a automatika bude ta ze nekonopne fotky nepujdou dat do nominaci pak je to vyreseny.......

Njn tak kdyz chtejí chlapy holky jako fota tak at jdou na nejaky jinny server tohle je preci Grower - o marihuane a ne o babach na to je treba freefoto bo nejaky jiny ...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma