Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Schengen 2008 - Klikni zde pro originální téma
Tak tu bude otevreni hranic. Myslite ze to bude jednodussi prejezd s nakym suvenyrem (nebo vice) napr z Hollandska? Co vy na to? Celnici to budou mit stejne nak vosefovany, ne? Nebo to bude uplna havaj? Co myslite?
Lahvan_FlaskiCZ
když jsem jel mezi Itálií a Rakouskem, tak na hranici byla jen cedule "Vítejte v Itálii" a jinak jako nic. tak bych provezl 300 vietnamců autobusem jak víno
Ski
OT
Äle kdyz se vozí vietnamci zavrene v bednach anebo v automatech tak se to nenajde... :D :D zakon schvalnoti.. :D ale asi trosku prehanis Lahvan ;)
Jinak suvenyry uplne v pohode... :)
Lahvan_FlaskiCZ
Ski: nepřeháním, zádná budova mezi státy nestojí, pouze cedule, ani nesundáš nohu z plynu. přechod to byl IMHO Tarvisio, ale nejsem si jist. :rolleyes:
Ski
jo ja vim ze neprpehanis ted nevim kde ale cestou do holandu je to stejne ani celni sprva tam neni proste napsan precho ted sem si na to vzpomel ;)
Jaamal
No jednodussi nevim.... jak sem videl jak v holandu a v nemecku vsude jezdila celni hlidka a kontrolovala jak se dalo....nahoda je svina
Budeh
Pokud budeš mít spz německou nebo holadskou tak si v klidu, jinak počítám že tě celníci budou zastavovat na dálnici, hlavně v německu taky odpadne potíž se psama takže myslím že naprosto luxus, prostě jen cedule že si v česku a pohodka, těším se
dvojka-trojka
Mylím, že to bude o náhodě, jestli Tě cestou z Holandu zastavěj něměcký celníci někde v Německu. Jak někdo zmiňuje, tak s německou, nebo nl spz to bude v pohodě, s českou možná občas někoho "podezřelého" zastavěj a projedou mu auto.
Každopádně si myslím, že to bude o něco jednodušší provézt pár gramů nl hulení:).....
23


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma