Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
představení se - Klikni zde pro originální téma
vac
Zdravím,
tak jsem se stal novým členem a je slušnosti se představit.Je mi 35 let, ke konopí jsem se dostal diky tomu,že jsem bohužel držitelem jedné nevyléčitelné nemoci, která se jmenuje Bechtěrevova choroba.Takže asi před 6 lety se má nemoc trochu zhoršila a já začal trpět na nepředstavitelné závratě, které dokázaly přetrvávat i měsíc v kuse,jistě si asi každý dokáže představit co je to za peklo, když si nemůžete dojít na záchod a ani nakoupit. Někdy v té době jsem poprvé dostal možnost ochutnat tuto vzácnou bylinu a diky Bohu nebo spíše asi THC po krátkém čase závratě skoro úplně přestaly. A tak jsem začal pěstovat venku u známého na zahradě,ale bohužel už nemám tu možnost i když jsem měl letos 3 kyti zasazené, tak jsem o ně bohužel přišel a proto jsem se rozhodl začít pěstovat doma ve skříni.Plánuji to spustit začátkem roku,do té doby doufám ,že načerpám mnoho dobrých a užitečných rad aby se to vše podařilo.
Celller
Vítame te:), jinak ti preju hodne stesti, a pokud ti konopi pomaha, jak pises vyse, alespon k zmirneni porojevů tve nemoci, tak i hodne uspechu pri pestovaní
vac
celller a hick děkuji za přivítáni a podporu panové,doufám,že se bude dařit
SAM
Zdravím vac.
Držím ti palce jak v pěstování tak a to hlavně v tom,že ti tahle zázračná bylinka pomůže překonat (nebo aspoň zmírnit) hodně problémů s nemocí.
Držím palce!!!
Reggaemanista
citace:
Původní příspěvek od cecelicky
ahoj kluci, jsem zacatecnik na internetu, takze uvitam vsechny vase rady. po nekolika letech huleni jsem se rozhodl ze si to vypestuju taky sam. rozhodl jsem se pro hydroponii, ale zatim jsem neprisel na to jak se dostanu do inzerce. diky za rady a napady.

Zahradnický bazar...:punk: :o
beastboy
Nazdar lidi jsem tu novy a tak me napadlo ze se trochu predstavim. Na Grower chodim uz dlouho ale teprve az pred nekolika dny jsem se rozhodl ze se zaregistruji at se mohu podelit a nejake informace s ostatnimi. Casem postnu fotky me pestirny. ( Jsem zacatecnik co se tyce indooru )


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma