Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
1.pokus, nft, 600W - Klikni zde pro originální téma
cru_ci_fix
nieje to skoda na take male svietit 600W...???
b779
Zdar chlape!Doplň tam ještě jednu kytku,nebo tu prosřední dej nakraj...vypadá to slibně :) P.S. Jsem zvědavej jak se ukáže wing! :D
cru_ci_fix
scatche: aspon ich prikry nejakimi PETkami...a z vnutra ich navlhci...tie PETky...
MANHUNTT
Čus,tvůj zatím jedinej problém je VLHKOST :death:.V tomto stádiu musíš za každou cenu udržet vlhkost mezi 80-90%:eek:

Jakýmkoliv spůsobem-Mokré Hadry,Rozprašovač,Zvlhčovačka.........
SAM
scatche: mohl bys dát nějaké foto na rockwol kostky pod krycí deskou a napsat v jakejch intervalech pouštíš čerpadlo.Jestli to půjde díky a ať se daří.
MANHUNTT
Jestli můžeš,napal jim 90%.Ze skušenosti vím,že čim více vlhkosti ze začátku,tím lépe.....
cru_ci_fix
scatche: pokym su taketo male..a svietis na ne 600W..tak im tam kludne urob z folie..taky foliovnicek....a uvedom si...ze taketo malinke kvietky nepotrebuju tak intenzivne vetranie...dolezita je vlhkost..
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od scatche
zdar manhuntt: no nevim jak bych toho dosáhl, zvlhoun běží na max a abych to rosil 2x denně tak to se tam tak často nedostanu. rosím je jen když tam sem a měřím a obhlížím



Stačí k tomu velice málo :pimp:,zvlhčovačku napoj na časovač od lampy aby v noci byla vypnutá stejně jako lampa a odtah si naprogramuj na časové intervaly :jumper:

PŘÍKLAD :Lampa se zapíná v 18.00 zároveň se zvlhčovačkou,odtah načasuj až na 20.00 a pouze na půl hodiny.Po půl hodině se vypne odtah na další 2-3 hodiny(musíš si to už vychytat sám podle %vlhkosti),no a po dvou až třech hodinách znova půl hodiny odtah :smoker:
Ze začátku,hlavně když sou klony malé potřebují hlavně vlhkost.Platí že čím více tíím lépe.Vzduch ze začátku nemusíš mít na 24 h,to až když sou kytky v květu a pouze kvůli plísni,resp.hlavně kvůli tomu.
Tak to sem to vyřešil já a fungovalo mi to :wink:,dostal sem se dokonce 99 % a kromě toho že se trošku udělala v pěstírně plíseň :flamer:šlo vidět jak jim to svědčí.Tímto způsobem vyřešíš že nemusíš do pěstírny chodit min dva dny a bude vše O.K.....:vampire:
SAM
scatche:jak to vypadá s kořenama,už sou nějaký vidět?Moc by mě to zajímalo?Jestli můžeš,tak dej vědět:Zatím se měj a moooc zdaru!
MANHUNTT
žádnej foliáček nepotřebuješ :D,jestli máš problém i s teplotou,stačí dát lampu výše....... ;)
MANHUNTT
Musíš měřit teplotu těsně u vrcholků :eek:,tam ti nesmí překročit 30 %c.Teplota která je nad kytkami,tě nemusí zajímat...
A když tam budeš mít pořád hodně horko,tak nasaď další ventilátor....
zdravim. Tys dal do toho NFTcka neprokoreneny velky kostky? A v poho? Vzdyt oni aj na tech ofi strankach pisou ze ta kostka ma byt fest prokorenena kdyz ji davas na tu textilii. Ja jedu NFtcko tedka teprve podruhy ale prokorenena kostka zatim mela uspech.
EDIT: jeste sem si vsiml ze mas na tech RW kostkach tu folii. Ja ji sundavam, korinky pak rostou aj bokem. Ale mozna se tam ma nechavat,ja nevim.
SAM
scatche:ty řízky ti trochu porostou ale jak si mi psal že tam máš puštěnou vodu pořád,tak ty kostky sou nacucaný vodou a rostlinka bere vláhu jenom z tý kostky.Dle mího by ze začátku měla bejt voda puštěná jen tak aby vždzcky navlhčila tu netkanou textilii.o to rychleji se kytka bude snažit natáhnout kořeny.
No tak ja ty velky kostky nechavam prokorenit v klonirne. Normalne tam donidamprokorenenou tumalou a tak do 5-7 dnu to ma koreny aj skrz tu velkou. A tu davam s klidnym svedomim na textilii v NFtcku. Textilie je tak behem 14 dnu kompletprorostla. A to nepouzivam zadnej rootstimul. Preju hodne zdaru
SAM
hele těm kořenům to bude trvat teďka dost dlouho,protože sou utopený.Myslím,že dobrý řešení by bylo do kostek ze spodu napíchat třeba párátka aby čuměly jenom 1 cm a vodu pak můžeš nechat týct furt.Jenom musíš kontrolovat aby kostky nevyschly úplně.Nech je až budou skoro suchý a pak je zelej trochu ze shora.Bacha ale aby neproschly moc!Takhle ty kořeny ucejtěj vodu pod kostkama a budou mít větší snahu se tam natáhnout.Ty spínací hodiny si kup určitě,protože bych čerpadlo pouštěl i potom třeba jen 30 min. každý 3 hodiny.
No podle me bude stacit pustit tu vodu tak 2-3 denne tak aby ty kostky nasakly. Paratka bych tam nerval:-)))Jeste bys ty korinky ponicil. A cerpadlo mit pusteny kazdopadne porad. Ja sem jeste jako machrovinku hodil do nadrze vzduchovou clonu. Ale az my koreny vlezly do nadrze. nekde mam fotku jak tam sou svine jedny.

SAM a proc bys to cerpadlopoustel jenom na takovou chvilku? NFT zname nutrient film technik. Bo nejak tak. Proste porad vrstva zivin rozpustenych ve vode.
Ganja Tuner
nemas spatny ec?je to jakysi krpaty
drtikol
servus,

hele rek bych, ze ti prosvita svetlo ke korenum a ty potrebujou tmu :wink:
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od scatche
PH 5,9 EC 0,6 vlhkost 80-90 % teplota 28 - 29°C asi 50cm pod lampou, to je asi 50 nad kytkama no prostě tak jak je to na fotkách

tady nějaké nové fota

pořád se mi ale zdají nějaké povadlé, listy takové ohnuté a vláčné



dej tomu trochu čas,nezapomen že si do tedka kytky pouze stresoval........
SAM
scatche:dokud nebudou příště ty velký kostky prokořeněný mohl bys je tam mít třěbas takhle.Ten keramzit je plnej vody,ale kostky se jí nedotýkaj.Je to v misce pod truhlík.
MANHUNTT
Já bych je ještě nestříhal,sou docela malé a zesláblé.Zastříhnutím je jěště více zranuješ........nech je pořádně rozjet a potom je teprve zastřihuj....
MANHUNTT
určitě ti prorostou,ted jenom záleží na tobě za jak dlouho :),čím lepší podmínky jim vytvoříš už od začátku,tím lépe pro ně a ve finále i pro tebe :popcorn:.Pokud postrádáš zvlhčovačku v této době tak musíš vlhkost nahrazovat jiným spůsobem.Na foto jde docela jasně vidět,že kytky nejsou ve sto % kondici :eek:.A jak už sem psal tak je to hlavně díky nízké vlhkosti.I když používám zvlhčovačku,tak i přesto je třikrát deně mlžim rozprašovačem :rejp:
SAM
Paráda,že ti ty kořínky lezou.
Velký kostky se do nft musej dávat každopádně zakořeněný.Můžeš to dát třeba na ten keramzit. Je taky dobrý jak začnou růst první kořínky z velký kostky hned je zastřihnout a oni se pak budou rychlejc "rozvětvovat".
A stěma párátkama to můžeš vyzkoušet třeba jenom na dvouch kostkách.



























Pokud ta kostka stojí takhle na párátkách není problém mít vodu puštěnou 24 hod.
MANHUNTT
to je přesně ono,šup s nima na místo:-),lampu zavěs ze začátku trochu víše at se táhnou za světlem.Prorostou tak rychleji:vampire:
MANHUNTT
Ze začátku,dokud nejsou klony prorostlé pořádně skrze kostky je musíš zalévat strašně málo a nejlépe injekční stříkačkou a ze spoda kostky.Tak to dělám já a je to O.K.
MANHUNTT
myslim si že nevypadají moc READY :eek:,mají pořád svěšené listy dolů a to je známka nedostatku nečeho...... v tvém případě určitě vlhkosti ;)

Přikládám své foto,jak by to asi mělo vypadat.Je to foceno desátý den,to znamená o tři dny méně než tvé klony :vampire:
KABUTO
Jestli tam máš jenom dva tak bych to moc neřešil.

S cropmaxem už bych to moc nepřeháněl.

Určitě bych to probral ,jinak se z toho po přepnutí po..
Neuvažuješ o scrogu?

Shiva umí pěkný salámy :)
KABUTO
Ten kdo ti to radil má pravdu že to ranec prosvítí,ale když pak vidíš ty palice jedna jak ta druhá,jak se koupou v optimální vzdálenosti od výbojky

tobě by se s tim asi blbě manipulovalo
pačmák
Počítej s tím, že to poroste ještě tak 14 dní. Já ty největší listy zastřihávám zhruba na polovinu, aby moc nestínily. Jinak je to u 600W vpohodě.
MANHUNTT
for scatche:návody na GH slabé nebudou,spíš se koukni na etiketu na kolik litrů je psané dávkování....tam bude zakopanej pes.


P.S.není to náhodou AH a ne GH?
drtikol
scatche hele 0,8ec je dost malo, to je dobry na vetsi rizky, bejt tebou sel bych uz na 2,0... poznas, ze ty jejich navody sou k nicemu, kdyz mas ec metr ;)
MANHUNTT
Stříhej už pomalu a hlaavně velice opatrně listy,jak tak na to koukám budeš mít ještě větší problémy s tou Junglí než mám já....
pačmák
To máš teda bezva. To aby ses teda začal pomalu ohlížet pro změnu zase po odvlhčovačce.
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od pačmák
To máš teda bezva. To aby ses teda začal pomalu ohlížet pro změnu zase po odvlhčovačce.



:eek::eek::eek: Proč odvlhčovačku :eek::eek::eek:


Ještě ani nevíš,kolik tam má % vlhkosti :sun:,jinak ted může mít vlhkost relativně vysokou a potom top může vyřešit silnějším odtahem :wink:,nebo přidáním větráku.Je to rozhodně menší investice,než koupit odvlhčovač za tisíce.... :p:
scatche tak na takovouhle vlhkost sem dojel u mojeho projektu plisni v palicich ktera byla takrka neodhalitelna. Takze si to nejak pores. Me hrozne moc pomohlo kdyz sem udelal diru do stropu a vzduch z bedny foukam uplne pryc. tedka am v noci nejvys 50% a to v te mistnosti jeste spim. a to vlhkost docela zvysuje. Jinak tady todle je takovej navod jak na to v zacatcich(ohledne tech neprokorenenjch kostek:-)))
http://nutriculture.com/foreign_web..._using_nft.html
MANHUNTT
Jo :afro: Jo :afro:pěkná Jungle jak sem předpokládal ;),podle fotos doporučuji pořádně prostříhat a uvidíš jak vlhkost půjde pěkně dolů a šišky budou všude :popcorn: :vampire:
Bombs
divej se zespoda, a strihej, dokud ti svetlo nezacne prosvicet dolu

jojo, marihuann tomu dal dobrou :)
MANHUNTT
citace:
Původní příspěvek od scatche
manhuntt : kolik toho tak mám pokosit těch listí, abych to neoholil jako marihuan , jestli si pamatuješ.


já vždy začnu těma největšíma,potom stříhám vždy jeden list,kterej má na proti ještě jeden.No a potom se kouknu a pokud světlo alespoň trochu neprosvítá na rohože tak pokračuji.......
Sinuhet
6 už mi připadá jako vysoké pH. Žiju v domnění, že by se mělo držet zhruba mezi 5.2 až 5.8, takže ladím na 5.5.
Viz třeba http://www.metrop.nl/eng/6a%20index...appen%20eng.htm
pačmák
Zdarec. :D
Pěkně se Ti to vybarvuje. Pokus se fotit ještě při vypnuté lampě ať je to lépe vidět. Ta pátá fotka je paráda. :bandit:

P.S. S těmi lístky sice neporadím, ale ty, které se mi nějak nelíbí a jsou něčím napadené také hned otrhávám.:D:smoker:
rkcz
Na to ze je to shiva mi prijde ze kvete uz docela dlouho. Hod ji do tmy a sklizej ;) Jinak husty salamky na to jak vypadali rizky na zacatku, pekna prace :) Peknej zhul preju :)
industtry
HUSTE palice mas:) shiva sa mi zda by mala byt taka stihlejsia :) ale dal si jej vsetko co chcela a pekne sa ti odvdacila
respect !
K +
Flí
389g.....fakt parada
Lupus
417.482g
pekne to mas ;)
JAHmaican
415,3g
rkcz
395geee :confused:
lowerider
427g
Kutas
373:}
Svahadji
401
farda
421,124g
Shandy
Na to jak to vypadalo na začátku se to krásně rozjelo.K+ typuju 389 gešek
Hanyz
460G :bandit:
525 g
Krásný, fandím.
letnak
very very very najs provedená električka!!! nicméně bych měl pár připomínek esli neva - na tu lampu bych asi prsknul jistič třidy C a ne B bo vydrží dýl udržet vyšší zátěž ( kvůli startu lampy) a na zásufky se už docela dlouho používaj 16ky a ne 10ky jako standart (10ky se používaj na světelný okruhy) a vůbec bych se nebál pro jistotu navalit 16ku i na tu lampu , no a na Kania jističe bych se vyprd úplně bo facht nejsou dobrý (LSN nebo Moeler sou rozhodně lepčí a cenovej rozdíl je minimální) a kecám Ti do teho proto že vidím opravdu snahu o profesionální a hlavně bezpečný přístup a tak se ozývám abys to měl kdyžtak vychytaný eště víc. kdyžtak každopádně sry za bother a klidně mě smaž


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma