Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
skrinkar - Klikni zde pro originální téma
breeder83
cao , pome na to :
Rozmery growboxu 800x1000x2000
sodikovka 400W OSRAM NAV-T SUPER
2x 15W - prudenie vzduchu vratane odtahu tepla od sodikovky
1x 15w fan, este postradam CO2 system ale ten pride casom.

MODEL: BigBud x DurbanPoison (soil)
breeder83
:p: je to dost jednoducha verzia BOXU tak uvidím jak to pojde, postupne budu pridavane obrazky aj s modelmi,zatial este su len semienka :bandit:
mati0n
Breeder: vypada to na peknou skrin, mohl bys neco detailnejsiho napsat o ventilatorech.. cena a vykon sani. a jakou mas teplotu ?

Entte: by me zajimalo z ceho si usoudil, ze je to alobal :rejp: podle vzhledu a nekrceni se to hned vypada na folii z gs..
Celller
Ta skrin je pekna, myslim, ze to poroste dobre:D
mrakoplas
breedere83- mas to pekny ,ale nebylo by lepsi dat na vyvody vzduchu z CT spis ALU rouru tu jak je ohebna jako harmonika nevim presne jak se jmenuje ,ale rozhodne ma mnohem vetsi schopnost ohybu nez tahle z tvrdeho materialu, ktera te omezuje v manipulovani CT ve svislem pohybu. ;)
breeder83
no není to alobal je klasica folia z growsopu typ (REFLECT A-GRO), a co k tym ventilatorom su to klasiky z BAUMAXU typ (MEROX, priemer potrubia 100, 44db, 100m3/h , cena 699SK) Co sa týka teploty v boxu je 25-30 co si myslim ze je akurat. Potrubie je podla mna lepsie taketo je to predsa len lepsi izolat co sa tyka odtahu tepla od sodikovky.
breeder83
zajtra nastupujú prve modeli do boxu su to 30 dní staré klíčky BBxDB. zatial rastkli iba tak pri izbovej teplote a izbovom osvetlení 30 dní.
breeder83
mrakoplas: nie BlueBerry ale toto je model BigBud a ten bol opelený v predoslom growe pelom DurbanPoison ktory mi poskytol kolega m.a.t.o.n.a.h.a , takze uvidime co z toho vyraste.
breeder83
ten otvor nalevo hore je zatim len pasívne odvetranie tepleho vzduchu ale planujem tam nahodit aktivny odtah asi taktiez nejaky ten 100vkový MEROX+pachový filter.
breeder83
no holátka su odteraz uz umiestnene v Boxe. NOO A SOM ZVEDAVÝ ... dufam ze ma nesklamuu :)

(jinak v tych kelimkoch nezostanú stále, to len zatial na 1den týden aby skôr začali kvitnúť) :bandit:
Erixon
Ten odtah tam určitě dodělej, jestli nechceš mít přidušený(nebo plesnivý) kytky.

btw: jestli máš nějaký semínka tak to z nich rozjeď znova, než tam cpát tyhle košťata. Jestli nemáš tak alspoň z nich nařezat řízky a začít z nich :(. A větší květináče by kytky taky ocenily, čim dřív tim víc :)
breeder83
Erixon: semienka mi uz klicia, len zatial kym vyklícia tak som chcel na BOXU vychytať chyby , no a jasne ze urobir řízky :) ale najprv musim zistit ktoré sú holky. dik za radu
StrycekPompo
jestli ti do toho můžu kecat zkus ty větší nahoře zaštípnout ať z toho pak nemáš košťata
jestedman
bych dal o dost větší květináče!!

(Jahodo sorry)
breeder83
tu je este detail toho sodiku, a zabudol som spomenut este vo vybave timere 2KS.
breeder83
Z 5 rastliniek mi vyšli 2 holky tu vyŠŠiu som zastipol, a hodil som ich do vačších kvetináčov a tu je aktualne photo :p: , jinak dalsie rastlinky klícia planujem ich tam naládovať min.5 :rolleyes:
breeder83
:eek: hoo zacina sa mi plnit BOX, v strede sú dalšie dve holátka, len tak dalej :p:
breeder83
omluvam sa za kvalitu phota, pri dalsom prispevku bude lepsia inak uz 3den svietim 12/12, zatial tam nemam ani ten odtah a vyzera ze holkam sa dycha celkom dobre,inak cez noc je vypnuty prívod vzduch,funguje iba pasívne vetranie tak ze sú úplne otvorené dvere na boxe. Tak neviem ci tam dam dalších 44db ktore by priniesol odtah, naviac sa mi to zda ze by to uz bolo dosť hlučné.
breeder83
11/13 :bandit:
m.a.t.o.n.a.h.a
parada.sisule ako maju byt..
breeder83
po dlhej dobe som tu zas a prosim aj nejake rady.
breeder83
Four-Way sorta - Sensi Seeds , rastlinkam ostava este 25 dni kvetu ale nieco im vadi :( preto ,ze schnú lístky na kvetok , asi to bude zle nastavenym hnojenim :einstein: skusim to napravit, ale neviem nooo budem dufat Že to este vydrzia 25dní kvetu prosiiim :hanged:
breeder83
na noc pouzivam jednoduchy hajzlovy merox 100m3 za hodinu
breeder83
Viem ze moje prispefky maju medzery ale nejak je malo casu,prestavoval som moju skrinku a konecne dokoncim to co som zacal. Novozariadenu skrinu idem otestovat modelom 1ks EL NINO ktora rastla na balkone 2 mesiace (out) a pred 2 tyzdnami som ju presunul do skrine. asi tyzden bola v soku, zmenila farbu do zlta a zacala kvitnut. tak uvidim ci dokaze vyrast do FINALNI verze po tom velkom soku ktori prezila. drzte palce prosim:(
breeder83
:confused:Tu je jeste jedno photo mojej malej zltej rostlinky ale dufam ze riadne zosilnie :confused:
Celller
Cau, prosim te, asi nepoznas zakladni nedostatky, nebo prebytky ve vyzive, kdyz pises, ze je kytka zluta, proc ji nepohnojis, taky by si mel zacit merit PH, EC. Spalene konce listu od prehnojeni, nebo naopak zlute listy z nedostatku dusiku, na ten kvet si kup PK, uplne staci. Je tu tolik informaci, staci jen hledat, ty oproti lidem, co nemaji internet, nebo nemeli, a museli si vse vyzkouset a naucit se samy ze svych chyb a omylu mas jednu velkou vyhodu, muzes cerpat spousty informaci a sam se tak vyhnout problemum, jako mas napr. ted. Nedavam ti tady zadne kazani, jen pisu pravdu:)
breeder83
cau ja kitku hnojim presne podla sposobu akym sa ma vo fazy kvetu 3-zloskovim hnojivom /Advanced hydroponics/ , ph je taky jak ma byt , a vzduch za ve akrinke vymeni 20x / hodinu , TY si mne jen nepochopil Celllere kytka dostala velky sok pri prechode z OUT do INN a ja robim vse aby som ju zachranil , a cakam ci to zvladne. jo diky za postreh Celllere.
Celller
Zase tak velky sok asi nedostala, dost podobny tomu, kdyz by si prepinal indoor, ale to proste nemeni nic na tom, ze ma mezery ve vyzive:)
breeder83
ja ti neviem Celllere jeste se na to podivam ale hnojim presne podla pokinov vyrobcov, ja viem ze vypada fakt spatne ale mna tez prekvapila taka vyrazna reakcia. Jo je velka chyba Celllere ze som neurobil photky pred tym ked som ju presunul, potom by si bol tez prekvapeni. Ako out bola kytka velmi krasna ale vobec nekvitla tak preto som musel udelat tak razantny krok a presunul som ju rovno pod sodikove spektrum. ale ona to zvladne inak by nezacala kvitnut "teda DUUUFAM" :rolleyes:
breeder83
3 tyden kvetu, a dalej raste do krasy dufam ze sa z toho dostane ten moj milacek
volver
jo to znám to se mě stalo taky , vyřešil sem to prolitím každé poškozené kytky vodou s upravenym ph, cca 4násobkem obsahu substrátu a nechal odtéct drenáží a potom sem je nechal pořádně proschnout a pak další dvě zalití bez hnojek a holky to daly v poho :) jakpak máš staré ty hnojky a tky jakpak vypadaj to fakt muže bejt cokoliv mno vyzkoušej, at se daří
breeder83
:confused: juuu diky volvere holka je vlaste feminizovane seminko od GREEN HOUSE takze mohlo ju sokovat mnoho veci (ale najskor asi ten presun do indoorku tym sa jej zmenila aj teplota, rezim lightu, vetranie, vlkost ... lutujem toho),Hnojky mam si 4 mesiace, si myslim ze to neni vela ( su to hnojky ADVANCED Hydro. Grow-Bloom-Micro). S tym ph si to myslel jak , takze jakym upravenym phckem to mam preliat ??? :help: jo a ked sa to stalo tebe tak si mal tez FEMINU???
breeder83
No rastlinka ma za sebou 4-ty tyden kvetu :( Jo ale zacina sa to co som si myslel ze nenastane ,VED tak mi treba ked sa hrabem do takychto experimentov :mad: s feminizovanymi seminky mrzi ma to, ale urcite sa nevzdam holka ma pred sebou este 4 az 5 tyzdnov :titanic: , budem nadalej pre nu robit co sa len da. Aj ked to vypada beznadejne. :help: Skusim aj tvoju radu ,,volvere".
Čest...kontrolní otázka:jakou hlínu používáš a jak velkej květináč tam máš?mě se zdá zbytečně malej.Já jenom jestli tam nesereš moc hnojiva na hrst hlíny...
volver
jedu puze řezy a to ihned in. Zkus to prolejt vodou s ph neutrál. Pokud to je zavyněno špatnou výživou snad ti to pomuže, nechej ji pak pořádně proschnout a to tak až se ti začne hlína odlepovat suchem od stran květináče :) Je to všude tady zduraznované aby si to nechával řádně proschnout! pozoruješ změny v (za jak dlouho ti to vypije) ?? jak proschne ? jetly je to stejné jako (+-) před postižením dá se s tim myslim ještě něco dělat :)
PS.: mě se to stalo cca v pátým tejdnu na květu myslim že sem už pak moc nehnojil ,vím že sem pak dal 1/2 dávky hnojek
držim palce.
breeder83
:confused: Spatnou vyzivou asi mozno nie s hnojkami som postupoval velmi opatrne, dokonca som hnojky striedal s cistou vodou Ph6,8 cize skoro Ph neutral, skusim tu tvoju radu iba z casti. :einstein: Necham uplne preschnut korenovy obal a potom ju prelejem riadnym drejakom Ph6,3 a konska davka dusiku a ked to vypije na dalsi cyklus ju prelejem cistou vodou Ph6 . Co ty na to??? :confused:
breeder83
5-ty tyden a ideme dalej ... :confused:
breeder83
:einstein: Myslim si ze asi v momentalnej sytuacii a veku rostlinky bude najlepsie nasadit hnojivo poslednej fazi od GH a uvidime jak dál. :confused:
breeder83
:( Po necelich 60 hodinach od aplikace drejaku rostlinka vysycha, Smutny KONEC v 6-tom tydnu kvetu, znizenie ph a pridanie podilu dusiku jej ublizilo uz uple :( :hanged:
Celller
KUP SI MERAKY!
:) ..................tyrane:whip:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma