Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
...pomahate zviratkum? - Klikni zde pro originální téma
4C3
Tak jak to s vama je - pomahate zviratkum? Nosenim konzerv opustenejm v utulku, posilanim penez spolkum jako OHZ, branim si opustenych pejsku ci kocicek dom, krmenim poulicnich kocicek...? ;)
Protiva
Když jsem se rozhodoval odkud psa sehnat. Útulek v troji byla jasná volba :wink:
luckynet
Sbírám hlemýždě ze silnice a chodníku ;)
vaaanha
Fotku sice nemám ale našeho psa sme získali poněkud po haluzi. Otec býval svého času hospodský na jedné vesnici a pár roků potom pojišťovák. Jednou si tak jel pojišťovat zrovna na tu vesnici kde dřív dělal v hospě a jel ke známému. Seděli pěkně venku a najednou přiběhl jeden pes a začal se k němu tulit atd(fakt je strašně přítulnej, jak nafetovanej:p::D) a ten u koho pojišťoval mu řekl že ho chce soused(solidní alkoholik) upéct a sežrat:flick:, že pokud si ho do týdne nevezme tak bude po něm. Otec večír dojel a zeptal se jesi nechcem dalšího psa tak doma že jooo tak nám ho dovezli ve štyry ráno traktorem a sem za to mrtě rád, je to skvělý pes:punk:
4C3
panove potesili jste me, zejmene KinkyRasta, pred tim smekam!
ja osobne jsem kdysi donesl nejaky konzervy do mistniho utulku (kde se ale o psi staraji dobre), ornitologum jsem rovnez predal ptaka s poranenym kridlem a cas od casu posilam penize spolku OHZ (www.ohz.cz).
Mr Proč
Ja jsem zachranil uz asi stovky pavouku pred jistou smrti matcinou botou nebo novinama. Naucil jsem ji, ze kdyz nekde doma uvidi pavokua, tak ze me ma zavolat a ja ho odnesu ven a ne ho rozmaznout na zdi, nehlede na to kdo ma pak ty fleky cistit a premalovavat...
nevzpominam si na nejakou primou zachranu.Ale hodne jsem toho nechal zit,tam kde by uz jini vrazdili,nebo by nevitaneho navstevnika aspon hnali.
Pres zimu sypu ptackum,na balkone uz mi 2x po sobe hnizdili kosi a meli mlade.Na zahradce mezi deskama bydli parecek nejakych kun nebo lasicek(nepoznam),hodne druhu strevliku,sneci a mam tam i par mravenist.
Kinky:za toho psika mas u me schovanou karmu
luckynet
hick: možná, ale lepší živej narušenej, než placatej rozjetej, řekl bych :)
luckynet
hick: no o tom radši ani nebudu dumat :p
to je nejlepsi snekum narusit karmu a pak si je dat na chleba:D
ale to tady nepatri :-)
a ze sve zahradky jsem zatim ani jednoho nesezral
Jakmile napadne sníh, mají srnci a zajíci volný vstup (otevřená brána do zahrady) do našeho seníku + jablka, řepa a mrkev. Mají to z lesa 300m. Není nad to koukat z 5m na lesní zvířata, ale někdy nám naserou přede dveře.
Mr. Review
zdravim,
taky sem mel psika,dokud mi ho jedna svine od nas z vesnice nezabila.. a jen kvuli tomu ze jejich fena se harala,a nas pes si chtel uzivat..lidi sou hovada!!!Vsichni lidé nechcou pomahat zviratkum..ja bych jim nikdy neublizil.
Hawke
ZASRANI!!!!
Sou to kurvy zpicene!!!! Ja byt kamo na tvem miste, udělam tem lidem neco, na co jen tak nezapomenou...
Jeden dobrák Ti kdysi radil hořící sáček s hovnem uvnitř jako bonus;) zamysli se nad tim....

Rest In PEACE Bony
van blade
zdarec všem :)
poslední dobou hodně uvažuju, že si pořídím psíka - volba je jasná, vezmu si nějakýho z útulku, chtěl bych rasu - vesnický podvraťák menšího vzrůstu :)
no ale kde je háček - bydlím v bytě ve městě a dlouho pracuju tak do 6-7, mohl bych s ním chodit ven jenom ráno a večer, přes den by musel být zavřenej v bytě..chudaček..
prosím o rady zkušených pejskařů, jestli se to dá, nebo je to trápení - chtěl bych, aby se měl dobře..jinak to asi nemá smysl.
dík moc za odpovědi
PsYcHo84
mam k prirode vrely vztah.. byl jsem clen CSOP, jako maly jsem pod CSOP prenasel zabi a mloci vajicka na lepsi lokality, meli jsme grant na udrzbu jedne prirodni pamatky.. krmim pavouky, vytahuju hmyz z vody, nikdy bych nezabil krtka ani nic jineho, dokrmoval jsem pred zimou male jezky, aby dosahli min, vahy na preziti.. funguju mozna jako ruka prirodniho vyberu pri likvidaci premnozenych slimaku a mysi v baraku.. jinak myslim, ze mam pred prirodou ciste svedomi :)
van blade:kdybys byl pes,bral bys pana jako ty?
vlastnis malo času :-)
jako v nejhorsim by to slo,pokud bys byl schopen mu to vynahradit pres vikend

psycho:presne takhle si te predstavuju :-)
Hanyz
citace:
Původní příspěvek od Mr. Review
...sem mel psika,dokud mi ho jedna svine od nas z vesnice nezabila.. a jen kvuli tomu ze jejich fena se harala,a nas pes si chtel uzivat...

Přišel jsem o jednoho psa úplně stejně. Nevím čím ho ten zk****** vy****** mamrd mlátil, ale rentgen věštil hodně náročnou operaci (na kterou nebyly prachy) a dlouhé léčení:( O dalšího, kterého jsem měl u dědy, jsem přišel tak, že ho otravila sousedka (dědova vlastní švagrová) jen proto, že štěkal trochu často.
Teď máme místo psa kočky, všechny 3 jsme našli jako koťata, resp. 2 našli, toho jednoho kocourka si Pružina (typické kočičí jméno:wink: )přivedla sama odkuďsi z lesa.
PsYcHo84
xerthon - :)

van blade - o cokoli se staras to je zodpovednost.. od rybicek pres kytky az po deti.. kdyz uz neco chces, mel by ses snazit, aby se to u tebe melo co nejlip, aby to melo stastny spokojeny zivot.. to je tvoje povinnost a zodpovednost.. ja bych liskal lidi, kteri si neco poridi a kdyz je to omrzi, taxe k tomu chovaji jako zvirata.. to nejsou lidi
jestli chces pro sveho psa zivot - 22h denne v byte z toho 12h o samote a 1h s panickem na prochazku spojenou s kyzenym vyprazdnovanim - to neni zivot ani pro psa.. lidi by si meli vzdycky predstavit sami sebe na miste toho ktereho zvirete..
proste ve svete je malo empatie a projevuje se to ve vztahu clovek-clovek, clovek-zvire i clovek-priroda.. to je podle mne to nejhorsi
van blade
borci, dík za názory
xerthon - jo čas je problem, bohužel s tím moc nenadělam.. prave proto se ptam.. bych se celkem bral za pána :) - akorat ten cas
jo barak na vesnici se zahradou by byl skvelej - jaksi ted mimo moje moznosti
psycho - zodpovědnost a stastnej a spokojenej zivot - no to je snad jasny, neboj :) ad empatie - prave me je zrejmy, ze byt zavrenej ve 2+1 od 9 do 18 neni ok, proto resim jestli to jde nebo je to trapeni zvirat.
hick - no me se libi velcí psi, ale to vím, že je uplnej nesmysl a hned dalsí v oblíbenosti jsou ti podvrataci :) a na ty pokojovy psiky s maslickama na hlave moc nejsem...
PsYcHo84
zviratkam pomaham ale ted me nasral muj pes.. byl jsem s nim v lese a nechal jsem ho at si tam kuti svoje veci, ja jsem si kutil borove vetve pro babku na vanoce a nez jsme se po 15min sesli, taxe stihl peclive vyvalet ve zbytcich mrtve srny a nemalem mnostvi kravincu.. nevratil se mi muj pes ale chlupata koule hoven a rozkladajiciho se masa s ocasem.. nevynechal jedinne mistecko na tele a tvaril se naprosto spokojene a nez se mi podarilo nasadit mu obojek, taxem smrdel, jako bych se tam s nim valel taky.. uz jsem si 2x myl ruce a furt tu zdechlinu citim..
o tom mi povidej,ja toho mojeho bastarda tento tyden 2x pristihl jak zere hovno(lidske)
pak se s nim olizuj :-)
Hanizek
Já k pejskovi přišel taky náhodou. Naši se rozhodli, že chcou k baráku pěknou velkou kolii. No a tak se ptali všude možně a asi za měsíc přišel chlápek se štěnětem (ořech na 100%). Slyšel, že sháníme psa a tohle štěně mu někdo prostě v noci hodil v tašce přes plot.... Moc nás prosil, ať si ho vezmeme protože si ho nemohl nechat (sám měl tři psy). A tak jsme si ho nechali. Teď už je mu devět let, je tlustý, nenažraný, pořád spí ale je to člen domácnosti!

Jo kdyby mi někdo toho psa zabil/otrávil, tak bych mu asi pěkně znepříjemnil život (asi by musel v celém domě nechat zasklívat okna, nový lak na autě atd.) Vy jste to jako jenom tak překousli?
zvířátka mám rád a proto chodím již 4 rokem na zemědělskou školu!
Hanizek
A tady malý výstřel do prázdna od pana JXD.

http://www.reflex.cz/Clanek25792.html


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma