Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
INDOOR JUNGLE - Klikni zde pro originální téma
Jack
Zdarec lidičkové! Mám rozjetý BubbleGum a SuperSkunk asi 21-25dní v růstu (podle toho kdy který vyklíčily) a rostou moc a moc. Nejmenší má 25cm, největší 35cm!! Ale problém je tom, že mám v prostoru cca. 1,1m2 25kytí a jelikož rostou i hodně do šířky (25-30cm) tak už si docela stíní. Nevim jestli nemam nějak prostříhat listy nebo jestli to mam udělat až v květu (až vyházím samce). Oni ty co jsou menší jsou mezi těma velkejma docela ztracený a tolik se nevětví. Poraďte please.
Walhalla2000
no, 25 kytek v prostoru 1x1 m je docela sila... jaky tam mas mimochodem svetlo?
mott
Jack: mrkni na thread Indoor zahrádka pod čarou. Dopadneš ještě 2x hůř než já. Mám na 1,1 x 1,1 m 12 kytek. Čekal jsem, že půlka budou samci, ale nebyli. Tak jsem to tam nechal.

Výsledek: z každý kytky po zastřižení šlo 6-8 větví. Džungle jak blázen, minimálně půlka, spíš dvě třetiny větví zakrnělo, neměla světlo. Nahoru se probojovaly nejrychlejší, ty pak sílily, ale stejně si vzájemně stíněj.

Doporučení: zredukovat počet kytek tak na 6 - 8 samic, pokud budeš masivně větvit, nebo 12 - 16, pokud bude větví z každé míň. Podle mě kytka s velkou palicí (pod 400 W a výš) a listy kolem potřebuje tak 20x20 ale spíš víc místa, tj. max. 16-25 větví na m2.
TommyBoy
Strasne moc kytek, pod 4kilo nacpi max. 12 kytek, ale spis jen 9. Hele porid este jednu lampu nebo vybav kamose...
T.
Jack
No tohle je můj druhej indoor. V prvnim je vysadil 15kytek a bylo z toho jen 7 samic. Takže tentokrát jsem chtěl mít větší rezervu (a taky jsem nepočítal, že budu mít klíčivost 100%).
2Walhalla2000: Mam SON-T400W na 100x110x195cm.
2TommyBoy: Dalsi lampu uz financne nezvladnu (nebylo by ani misto), spis bych potreboval help jak to co nejlip zvladnu v tom mým prostoru.
Haman
Jsem na tom podobně - taky mam strašnou džungli.
mott
Nestříhat, nevětvit, co se rozvětví, ustříhnout. 1 kytka = 1 palice, a bude to OK. Jakmile tam necháš víc větví, tak z těch malejch (zastíněnejch), stejně skoro nic nebude a zbytečně budou brát sílu těm nahoře.

Na rozdíl se podívej u mejch fotek - Indoor zahrádka 400 W - pod čarou. Největší palice jsou na plným světle od začátku a NEstříhal jsem jim listy, ostatní byly částečně schovaný pod listy nebo s částečně ostříhanými listy a JE to poznat až ve dvoj-trojnásobku velikosti palic.
Jack
No lidi mam tejden prepnuto na květ a ještě že jsem nic nestříhal a nevyhodil. Z 25kytek bylo 18 samců!! Hrůza!! BubbleGum - 7x samec, 3x samice, SuperSkunk - 11x samec, 4x samice. Tohle jsem fakt nečekal, nevíte někdo proč mam tolik samců?
Walhalla2000
odpoved bude nejasna... muze byt vice faktoru, ale mne zajima spis zda jsi ty seminka mel "original" nebo "z druhe" ruky... koupene od nekoho...
Haman
No Jack někde psal, že jsou přivezený z holandu - tedy orig. - Nirvana a SensiSeeds.
No a já jsem na tom podobně z 25kytek ze seminek se mi jich zatim projevilo 15 (jsem v květu jen pár dní) - 11 samců a 4 samice. A seminka jsem měl taky orig. (BubbleBum - Nirvana, Skunk 1 - Sensi seeds, UBC Chemo - BC Seeds). No doufám že z těch 10 co ještě nevím co je to bude lepší.
banndur
postrehnul jse,kdyz v prirode sadiz moc brzo-dostavi se neocekavane mnoho samcu.nevim jestli mam spatne seminka,ale cim pozdeji sadim,tim je podil samcu vjedsiii
banndur
oprava-mensi
Haman
Jak tohle souvisí s tématem fakt nevim....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma