Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Mate svoj dennik? - Klikni zde pro originální téma
weider
mate svoje dennicky kam si zapisujete vecer svoj prezity den? Mozno je to uz rarita, ale urcite sa tu niekolko exemplarov najde medzi nami. Pripadne co si myslite o tomto?
cosecha
mam nekolik obcasniku. zapisuju si tam neobvykly zazitky a kalby, vtipny situace, neobvykly sny, obcas i normalni bezny veci, taky fantas, pisu si tam kdyz me nekdo nebo neco nasere a tim se uklidnuju, hlavne tam pisu kdyz zrovna trpim laskou k nakymu magorovi a pak se tomu treba za rok smeju, jak sem byla blba. Hodne pisu kdyz jsem treba sama v cizine, takovej cestopis, zazitkopis.
je dobry videt co jsem psala vytripovana a neustale vyhulena v osmnacti a jak se to lisi od toho co pisu ted.
braniqo
njn ja po tom docela brutalne tuzim ale rukou po sebe neprecitam a pc forma za vela nestoji :)) takze docela depka
Ski
Píšu si leda "reportaze" z dovolenych atd. a výtažky z toho co přečtu jinak denicek mozna drive.. ;)
gug
Mam vypozorovano, ze si denik zacnu psat vzdycky kdyz jsem v totalnich srackach (zivotnich). Treba, kdyz se mi vybourala mamka v aute a malem to neprezila nebo kdyz jsem mel delsi financni krizi nebo kdyz se se mnou rozesla kocanda, kterou jsem mel moc rad. Takze zadny vesely cteni. Na gymplu jsem psaval basne, ale nejak to odeslo, co jsem zacal programovat, tak me poesie prestala bavit.

Pak mam jeste druhej denik a ten je specialni, je to treninkovej denik :-). S prestavkama si pisu treninkovy deniky uz nekolik let, je v nich krasne videt, jak jsem linej a je to cim dal horsi :-)
slunicko
gugu to bude horsi a horsi lenost kdyz budes casto hulit :D ...

jinak k tematu....... ja si asi deníček pořídim protože je dobrý si zapisovat nejaky veci pak ma člověk přehled........ a lze i mít deník na grow např...kdy sem hnojil kdy zalil apod.....pak clovek kdyz se vyhulí tak zapomene kdy co delal.... :)
mto1
mam denicek na grow. je to celkem dobre se podivat zpetne na chyby a zacatky:-)
weider
vravi sa ze kazdy clovek by mal mat butlavu vrbu, niekoho komu sa vyrozprávat moze.

Myslite si teda, ze taky dennik sluzi ako taka vrba?
Gug, si spomenula, ze si si ho viedla v tazkych chvilach. Vravis teda, ze to pomaha/pomohlo?
Ski
Moje derava pamet mi pripomela po precteni prispevku ze sem si prvni rok take vedl GROWdenicek pak sem ho nechal omylem venku a rozmacel se mi :( :)
gug
welder: jo, pomuze to, je to urcita forma terapie a standardne se to v psychologii vyuziva
Mr. Figaro
Hele to mě nenapadlo.......Normální deník sice nemám a ani nelánuju, ale ten pěstební je docela dobrej nápad.......Rád bych věděl jakej je nejlepší postup k tý největší a nejchutnější palici a díky deníkům z pěstění by to šlo-porovnání chyb, upravování postupů, vychytávání i v těch nejlmenších detailech = cesta k dokonalé palici:D....

....:smoker:
weider
no to by asi nikto nechcel ze by si to niekto cudzi precital. To uz skor potom tu elektronicku formu zapisu. Na nete som hladal cosi o tej psychologii a dennikoch, no nikde ništ ludia. Skor ma zaujima ten vplyv na psychiku cloveka
Ondřej
Já deník mám, i kdyždo něj zapisuju jednou za měsíc :D Ale baví mě to, když jsem si nedávno pročítal zážitky za ca poslední 3 roky, byla to síla, užil jsem si to :D
Mr Proč
Ja si pisu spis takovy obcasnik, ale denik to tak uplne neni. Mam proste takovej starej ctvereckovanej sesit, to kteryho si mekkou tuzkou (pozdeji se da lepe vycist aktualni nalada, napr. kdyz jsem nasr*nej, tak pisu velkym a hodne tlacim a zase naopak) zapisuju tok svych myslenek, takove to, co si zrovna rikam pro sebe, kdyz premejslim nebo co bych v tu chvili chtel rict, ale nemuzu (jako poslat matku do ... atd). Pisu to bez datumu, pouze jako souvisly text bez odstavcu od kraje ke kraji a s kazdym novym zapisem zacinam tam, kde jsem predtim skoncil. Puvodne me to napadlo z nudy, ze si budu zapisovat myslenky, ale pak se to zmenilo ve velkeho pomocnika, protoze si tam postezuju a vykecam se (normalne jsem dost malomluvnej) a pak mam pocit, jako by se to vsechno delo nekomu jinemu a ja to jenom ctu a nemam s tim nic spolecneho. Me, jako introvertovi, kterej se s nikym o svych problemech moc nebavi to hrozne pomaha, protoze jsem ve sr*ckach snad furt. Ma to ovsem i sve nevyhody, protoze kdyz se tam vypisu, tak si pak obcas pripadam uplne prazdnej, jako ostatne skoro porad, ale tohle je trochu neco jineho, takova melancholicka a depresivni prazdnota, vysaje to ze me totiz i ty stastne pocity.
Vrele to vsem doporucuju, v tezkych zivotnich chvilich to hodne pomaha.

Mate-li zajem, muzu pro lepsi predstavu neco naskenovat a hodit to sem.
gug
welder: ale jo, fakt se to pouziva, treba pri leceni alkoholiku a nejen pri nem
Budeh
Deníků mám několik už popsaných leč v posledních letech toho moc napsat nestihl, byl jsem líný a navíc už jsem jaksi necítil potřebu psát. Dostával jsem deníky od svých přátel nebo holek i s věnováním to bylo pěkný, a strašně rád se k nim vracím a čtu si ty luxusní příhody i ty dojebávky a krize, nejvíc jsem vždy psal na cestách, dovolených, akcích třeba holandsko, a dokonce jsem si tam lepil různý píčovinky , jízdenky, etikety z piva , ,mapu coffyshopů nebo třeba balonek z kterýho jsem měl rajskej plyn a tak. jj deník rullzz
weider
pocuva sa to dobre. Zalozim si tiez jeden. Mozno mi to pomoze najst sam seba. Mi to ale pride taka trochu detska zalezitost pre 14rocne pubertacky. Sak ale vpohode ak mi to pomoze sa posunut dalej
Setth
hick:

Tělesně? Jak je znovu prožíváš tělesně? To nechápu... Můžeš to prosím trochu rozvést? Zajímalo by mě to.
weider
niekde som dokonca cital ze mozog cloveka dokaze pracovat omnoho ucinnejsie. Je vsak v psychike cloveka urcita zabrana, ktora brzdi mozog. Ak by sme tuto zabranu nemali, tak by sme neboli schopny sa ani postavit. Iba by sme mysleli. Takto mame len urcitu kapacitu a ta nam umozni zakladne funkcie vnimania atd. Zaujimave, co poviete?
triss
taky se hlásim k občasníkům.....Musim se přiznat, že píšu tak jednou dvakrát za měsíc - když mě něco naštve, když si nemůžu s nikym popovídat, když mě přepadně chuť na cigáro a já si ho prostě nechci dát, když se probudim po nějaký kalbě a ještě rychle dám dohormady střepy vzpomínek na právě prožitou noc:D...cokoliv významnýho anebo když potřebuju nějak uvonit emoce.......a hlavně je to dooost dobrý když si to po sobě zpětně čtu třeba po roce....to člověk jen kouká, jak strašně se mění...
Janísek
ne, nevedu a doufám, že mě to ani nenapadne:-))
weider
tiez ma napadlo, ze ci sa nejako nemoze zneuzit dennik proti nam. Myslim z hladiska pravneho. Keby nahodou som si tam napisal nieco co nie je v sulade zo zakonom.
DarkLight
Obcas mi tak narychlo hlavou myslenka o deniku proficela, ale nikdy jsem ji nijak moc nezrealizoval. Takze zatim nemam, ale tenhle topic mi to pripomnel, takze pocinaje vcerejskem si ho vedu =)
4C3
no, denik jako ne, ale kdyz se mi prihodi naka zajimava prihoda (vetsinou kdyz jsem v cizine), tak si to napisu do mobilu. uz tam mam za ty leta slusnejch par kB textu... ;)
liberation69
dennik ani nie ale skor si tocim videa na telefone z nejakych haluzi mame uz celkom peknu zbierku psycho situacii a halušiek...ked budem stary dedo pustim si tie videa a budem sa iba červenať že čo som to dorabal za mladi.. :-D
Lux
no ja bych si chtel nakej zavest ale porad se k tomu nak nemůzu dostat :D
weider
ja ho uz mam asi mesiac zalozeny. Raz podla toho natocia celovecerny film :-)
moswa
mam denik. zapisky do nej pisu tak 2x rocne :D pozoruju dobrej vyvoj osobnosti :p:
zaya.cz
nemam svuj dennik protoze si radsi nechcu pamatovat co vse jsem zazil :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma