Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Zdravím growery - Klikni zde pro originální téma
MangoMan
Zdravím,
již jsem se představil,ale v jiném trýdu,nevadí představím se znova,doufám že to nevadí,pokud ano tak smáznu:)
Tak na Groweru už delší dobu brouzdám a sbírám informace o konopí a jeho pěstování.Jsem rád že tu jsem a že se můžu zůčastnit diskusí,pokusím se nevytvářet zbytečná témata,která zde jsou a nebudu ani zbytečně ''zasírat'' trýdy,a budu spíše přispívat užitečnými radami(i když tu už asi všechny jsou).Pěstím už dlouhých 9 let,stejně dlouhou dobu hulim,je mi 22 let,ted posledním rokem zkouším jet indoor,zatím mám jen matkárnu,ale jelikož mám příliš pomalý a starý počítač,a nemám program na úpravu fotek,tak se zatím bohužel nepodělím o své výpěstky,doufám že se to v nejbližší době změní:)
Ještě bych chtěl poděkovat všem členům kteří přispívají užitečnými radami na Groweru,díky vám jsem se zdokonalil v pěstění a ve všeobecném pohledu na tuto velice užitečnou a krásnou rostlinu:)
Díky,mějte se a growu zdar:D

MangoMan
SAM
Ahoj Mango.Ať se ti tady líbí.
MangoMan
Díky:), líbí,ale až dnes jsem se zaregistroval,ale o Groweru vím přes rok,je to jistě nejlepší stránka co znám:)
POP
Boom shiva všem growmanům.
Hanyz
POP - nejseš ty náhodou jarda250?:)
Bella
Ahoj všichni, o pěstování a šlechtění ganji se zajímám už dlouho, ale teprve po přečtení pár knih (samozřejmě v angličtině, tady jsou zakázaný) mě to začalo naplnovat víc. Vybrat si model tzv.na tělo, ranní kouř, odpolední a večerní, na nemoc, na celodenní pokuřování, prostě na cokoliv je fajn. Bylo by super kdyby mohla v češtině vyjít třeba Cannabible, Big book of Buds, apod., nejen kvůli fotkám ale hlavně kvůli zajímavým článkům o původu kulturních modelů, o začátcích šlechtění atd. A taky jsem narazila na další problém, když tady vypěstuješ opravdu něco supr, skoro každej ti jenom závidí, pomluví tě a pak tě udá. Letos jsme vyzkoušeli novou metodu pěstění, kvetem venku kdykoli třeba duben-květen, sklízíme začátkem června.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma