Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Môj 1st Indoor 250W ScroG SK - Klikni zde pro originální téma
habitrix
Zdar growerz takze konecne som sa aj ja pridal medzi ludi, ktori sa pokusia vyuzit skusenosti z pestovania vonku na pestovanie Indoor!
Tu je zopar informaci ohladom mojej prvej skrinky ako aj prvého pokusu Indoor:)

Skrin:
v150 x š70 x h60 cm


Kvetinace:
Hranate pocitam tak 8L rozmery okolo 20-30cm nie su konstantne tj hore sirsie dolu uzsie

Hlina:
smes zahradnickeho substratu 40%, Kokosove vlakno 30%, Substrat pre kaktusy a sukulenty 15%, Perlit 15%,

Osazenstvo:
2 x White Widow
1 x Orange Bud
2 x Sesi Star

Svetlo:
1 x Sodik Philips Son T Pia Plus 250W osadena v Cooltube

Ventilace:
Odtah 1 x TD 350m3/125, nastaveny na nizsie otacky
Ofuk 1 x Klipsnovy ventilator ECG FTW-15
Pritah 1 x Pasivny otvor

Hnojeni:
Nechcem moc hnojit ale aspon pre zakladne poziadavky rastlinky budem pouzivat Phytamin, PK 13-14, Final Solution, popripade casom na kvet plagron. Chcem vidiet rozdiel bez hnojiv a s hnojivami....

Fotografie:

1) finalni stav skrine (ventak, klipsnový ventak, kvetinace, cooltube)
(+ rastlinky v den presadenia)

2) Teplomer

Asi jediny ocakavany problemik bude s teplotou je to v nevykurovanej miestnosti v ktorej ocakavam dost nizke teploty okolo 8 - 10 stupnov tak som zvedavy ako sa to vyriesi....
Teplota zatial perfekt zapnute svetlo 24-26 stupnov vypnute svetlo 14-16 stupnov!
habitrix
nova foto zo 6teho dna od presadenia, svetlo 18/6!
viac fotiek aj info bude hned ako sa pekne zakorenia a ustipnu zatial nie je co fotit:( dufajme ze casom bude:)
habitrix
8 den rastu 18/6 zajtra ide prve zastipnutie! vzadu z lava WW, maly kelimok v strede WW, vpravo SS, v predu z lava OB, sprava SS
habitrix
zdar growerz zatial davam dokopy vsetko potrebne k uspesnemu a efektivnemu vyuzitiu osvetlenej plochy, dneska som si spravil Scroog:) oka su velke 4 cm....... zajtra planujem zastipnut aby bolo cim vyplnit to sito.
habitrix
12 den 18/6 pomalycky sa to rozvetvuje uvidime ako sa to zachova po zastiknuti.
habitrix
zdravim growerzz neviem preco ale dve slecny z posadky, tj. Senzi star maju nejake bleducko zelene liskty a neviem preco to moze byt je mozne ze im chyba dusik alebo to moze byt aj z niecoho ineho....? kto vie nech poradi dikkes
habitrix
19 den na 18/6 neviem preco mi zltnu listky hlavne tie vacsie a tie ktore su uz dlho narastene a tie ktore vyrastaju su krasne zelene???
habitrix
19 den na 18/6 neviem preco alebo cim to moze byt ze mi zltnu listy hlavne tie velke ktore su uz vyrastene a tie ktore vyrastaju maju krasnu zelenu farbu, chyba im nieco alebo je nieco zle v boxe??? diki za rady a pomoc!!
b779
Ahoj!Myslím,že by to chtělo trochu pohnojit na růst tedy něco od Plagronu či pokud nechceš nijak draze investovat ta Wuxal super za cca 70 KČ.Vypadá,že jim chybí dusík,ale připadají mě i přelité jak jsou takové povadlé...ale to nevím z fotky to nepoznám.Jak často zaléváš?
Jaamal
Caf, kyti na 3. fotce se mi zda prelita. Jinak jake mas PH? Jestli ho nemas tak jak by melo byt (viz. FAQ )tak holky spatne vstrebavaji ziviny.V tvojem pripade by to mohlo byt nedostatek dusiku. Myslim ze v teto fazi by melo byt v substratu jeste dostatek zivin, tak bych se priklonil ke problemu s PH
Kapka1
Zdar,
tvůj příspěvek č.5 si odporuje s přísvěvkem č.7.

V pětce píšeš "12 den 12/12 pomalycky sa to rozvetvuje uvidime ako sa to zachova po zastiknuti."

A v 7ičce píšeš "19 den na 18/6" tak buďto je to překlep,
anebo jsi přepl na květ a pak zase na růst tak jak?

Zadruhý si myslím, že by to mohlo být špatným složením substrátu - proč tam dáváš kaktusový vlákno a ten substrát pro sukulenty?
Podle mě je lepší mít mín složek než víc. KOupit KVALITNÍ substrát ( imho jsou skvělý substráty Floria, jsou velice kvalitní, nebo od Plagronu, ale stěma nemám zkušenost )
Ten kokos nemá žádný živiny a je dost možný že má jiné Ph a ovlivňuje ti substrát :)

Kapka1
habitrix
Este maly dotaz k tym fotkam bolo to fotene po 6 hodinach tmy tak preto vyzeraju troksu skleslo vcera som to bol pozerat pri svetle a vyzerali uplne lepsie:)

zdravim ta b779 preliate by to urcite nemalo byt polievam raz za 3-4dni vzdy ked preschne trosku substrat takze tym by to nemalo byt mam velmi velke obavy ze to bude na 80% PH-ckom pretoze nemam cim merat zatial a u nas v okolo nemozem ani zohnat papieriky na meranie PH:( ale uz su objednane takze coskoro pridu:)

2 Jaamala ja si myslim ze zivin by tam malo byt akurat a davam aj hnojky takze ako som pisal vyssie uz sa na tom PH pracuje

2 Kapka jasne bol to preklep budu na raste tak okolo mesiaca a potom pojdu na kvet. A k tej pode nemyslim ze by jej tam mohol vadit ten substrat na kaktusy je ho tam vazne len asi 3 decovy poharik v kazdom kvetniku a ta poda mala dobre PH. Kaktusove vlakno si myslim ze je dobra vec aj koli vlhkosti aj prevzdusnuje podu takze nemyslim ze by to bolo v pode ale ktovie:) skor usudzujem na to PH....tak uvidime ale kazdopadne dakujem za rady a to ze ste si nasli cas odpisat:) dik
b779
Zdar!Počítal jsem,že ph měříš automaticky proto jsem se ani nezmiňoval....na přibližné stanovení ti stačí i ph test pro akvaristy i když myslím,že papírky jsou lepší (používám od Mercka a spokojenost).Pokud tedy nejsou kytky přelité,půda měla správné ph tak chyba je v zálivce...tvá půda sama o sobě při takovém složení moc živin nemá tak počítej,že i na růst tam budeš muset něco přilejt...vydím,že je máš při každém focení pěkně orosené,ale vydrží jim to?Jak často rosíš?Zvlhčovač nemáš?Měříš si nějak průběžně vlhkost?V růstu(hlavně při opětovném zakořenění ) by se měla pohybovat celou dobu min. kolem 80%...po přesazení do květináčů si je měl pokud není zvlčovačka alespoň překlopit nějakou ustřiženou petkou...snadněji se pak aklimatizují a uchytí....lampa je takhle malé dost vysušuje....po přepnutí už to zvládnou sami i bez podpory zvlhčovačky :)
habitrix
cau b 779 sak to je ten problem nemam kde zohnat PH tester ziadnen tak jedina moznost bola tie papieriky aj na ne uz cakam 2 tyzdne:) planujem kupit aj ph meter aj zvlhcovacku tieto dve veci ece nemam, minul som vela peniazkov teraz na vybavenie boxu a tunning pride casom a tak ako hovoris poda je zlozena tak aby sa darilo korienkom ale nema moc zivin buduci tyzden mi pridu konecne hnojky od plagronu blume, phytamin a PK 13-14. a ece by som chcel final solution ale to bude az dalsi nakup lebo neni tolko supov:) tak zatim dik a rastu zdar.
habitrix
zdares, nejake fotecky z 25 dna na 18/6 za par dni prepinam na 12/12:)
RomAaL
čus,
mě takhle kytky vypadaly vždycky při nedostatku dusíku..takhle namíchanej substrát nemá tolik živin a rychle se vyčerpá takže potřeba víc hnojit..taky bych asi sundal ten alobal z hlíny-pak hůř vysychá a pod tim alobalem je to ideal pro plísen nebo nějaký parazity.
jinak myslim že máš pěknej(funkční:smoker: ) setup a že můžeš čekat odměnu když vyřešíš to žloutnutí..
hodně zdaru romál.
habitrix
2 RomAaL ved uvidime hnojiva davam uz par dni takze by sa to malo vylepsit a ako som pisal tento tyzden zmeriam aj PH a uvidime ci aj vtom nemohla byt chyba...jasne ten alobal spod nich ide dole to tam bolo len na zaciatok ked som im chcel dat co najviac svetla teraz maju viac listov budu cerpat svetlo aj same:) dik za rady
habitrix
Zdravim tak som tu s nejakymi news zmeral som PH aby som vedel koli comu mohli zltnut liskty a vysledok je PH 8 a EC 1 takze dost vysoke cisla:(
Ale uz sa zacalo aj s upravou vody teraz davam upravenu vodu s PH 6.
Od vcera tj. 22.12. su slecny prepnute na 12/12 kvet po 35 dnoch rastu 18/6.
Takisto som nasadil hnojky od Plagronu Alga blume + B'cuzz P+K13-14 + striekam Phytaminom:) Dufam ze sa im to bude pacit heh.
Fotky coskoro nemal som fotak k dispozici.
aspon si zapamatujes,ze se ph nema podcenovat :-)
si s tou upravou vody nemusel cekat nez to zmeris.
Co pletivo,budes davat,nebo se to nerozrostlo?
habitrix
2 xerthon ja som ju ani nepodcenoval ale ked nemam peniaze na ph meter, pretoze som to cele vybavil za par mesiacov a to co mi ece chyba dokupim casom:) A objednal som ph papieriky asi pred mesiacom a pol a nedokazali ich zohnat skor tu u nas na slovenksu:)
A s upravou vody som nemohol zacat skor lebo som nevedel ake ph ma voda:(
Pletivo je nahodene asi 2 cm od najvyssich vrcholkov ale su celkom pekne rozvetvene ved nahodim fotos asi zajtra:)
habitrix
Foto zo 4 dna na 12/12
za 35 dnu na rustu ti strasne malo vyrostly,mels je nejdriv nechat vzpamatovat a nechat jeste zaplnit nejaky prostor do stran.

mrkni do me skrinky jake to mam v 17dni pri svetle 16/8.Taky pod 250.
habitrix
caute mam tu nove a zle spravy:( rastlinky su male a dost zozltnute v podstate vsetky starsie listy su skoro zlte a mlade su celkom pekne zelene ta zla sprave je ze zo spodu listov su asi slivusky + ich biele larvy, lenze najhorsie je ze sa to ani poriadne neda vyhubit lebo to zostava vsade je to pliaga...tak uvidime ci to postriekam niecim alebo necham tak zostava do zberu nejakych 14dni takze asi to bude musiet tak ostat.
habitrix
takze takto to vyzera 33 dni na 12/12 kazdopadne sa tomu treba viac venovat co sa bohuzial koli priestoru a situaci nedalo, a samozrejme mat lepsie podmienky! Praxou a casom sa to hadam vylepsi:)

Nedostatky:
1. Problem s vyssim PH
2. Chladno v miestnosti
3. Po prepnuti napadnutie sviluskami
habitrix
45 dni na 12/12

foto:
1.sensi star
2.spolu
3.ww
4 - 5.orange bud


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma