Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Jaký vertikální SCROG??? - Klikni zde pro originální téma
Capo
Zdravím všechny growery,

letošní out jsem sklidil a letos mě to chytlo nějak víc než jindy a tak jsem si postavil takovou malinkou skříňku se třema úsporkama. celkem 58W. Rozměry skříňky mám přibližně 30x40x63cm (h š v) nevzpomínám si přesně, protože těch čísel jak jsem řezal dovnitř polystyren bylo hodně.

Mám v ní 6 květináčů jak je vidět z fotky a chci poradit jestli mám udělat vSCROG tak že jako SCROG budou jenom 2 úsporky a kolem každé bude válec a tím mezi nimi taky něco poroste a 3. úsporka bude na kytky svítit zeshora nebo mám udělat z pletiva ovál a do něho dát všechny úsporky a jet klasický vSCROG?

Zateplenou ji mám, protože jsem si uvědomil, že přichází zima a je to v neobývaném baráčku co ho máme přes dvorek a zimě tam i mrzne. No nevím jestli to kytky vůbec přežijou, ale chci to zkusit z hecu. Kdyžtak aspoň se pokusím tam hodit ještě normální žárovku aby aspon trošku přitopila. Je to taková zkouška abych věděl jak si předpěstovat najaře řízky co budu schánět.
PS: jedu Early Misty jako vedlejší plod mého letošního outdooru takže snad budu trhat co nejméně samců.

Ať vám to roste.
cru_ci_fix
na tych usporkach spravis tak matky..takze na nejaky SCroG mozes zabudnut... a na tu zimu im tam daj nejaky teplovzdusny ventilator...bola by skoda ..keby to zamrzlo...teda ak z toho daco bude...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma