Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
1st indoor 70W by Sronson - Klikni zde pro originální téma
Sronson
Zdravím všechny příznivce pěstovaní. Tak konečně jsem dokončil mojí první skříňku, kterou jsem si stlouknul doma na koleni jako truhlář amatér :) Po mém prvním polovičním indoor pokusu za oknem jsem konečně zrealizoval svůj sen a to indoor skříňku. Watáž jsem si vybral menší hned z několika důvodů... Ale i tak doufám, že pro Vás bude toto téma zajímavé. Po menších problémech se zapojením, které se nakonec zdárně vyřešily díky radám členům a chci jim tímto poděkovat!!! Osazenstvo jsem zvolil řízky Ice, Jack Flash a White Widow od člena tady z Groweru. Zde je seznam komponentů.

Skříň: 48x100x50,5cm (šxvxh)

Světlo: Novalamp 70W SHC-T

Hlína: substrát na kaktusy a sukulenty + perlit

Větrání: 2xPC 80x80x25mm Arctic Fan 45,5m3/h (přítah+odtah)
1xPC 80x80x25mm DC Fan 45,5m3/h (ofuk) bude zapnutý při přesazení kytek do větších květináčů.

Teplota: Při zapnutém světlu 26°C, tma 22°C

Hnojiva: Kristalon start (růst); Wuxal Super (Květ - doplněk) + OBM (květ)

Řezy: 2x Ice
1x Jack Flash
1x White Widow
Sronson
10.11.06 První týden byli řezy pod úsporkama 20W warm white a 9W cool white. Z důvodu problémů zapojení sodíkovky.
17.11.06 Montáž sodíku a stínítka z pozinkovaného plechu
18.11.06 Fotky pěstírny
foto č.1 Skříň
č.2 Světlo + řezy
č.3 2x ICE
č.4 1x Jack Flash
č.5 1x White Widow (z které jsem udělal další řez)
č.6 k osazenstvu přibil další obyvatel jahoda, krčí se vzadu :)
Sronson
Bohužel mě začaly problémy. Ice začínají mi nějak žloutnout listy nevím čím to je hnojit jsem ještě nezačal, ale možná je to menší šok ze změny světla. Přikládám i ostatní fotky řezů.
č.1 ICE
č.2 JF
č.3 WW
Joint-SR
Zdarec drzim palce pri pokuse nech ti ho nic nepokazi a par otazok aku teplotu si drzis v skrynke (myslim ze by mala byt ok pri tych rozmeroch a 2vetraky pc na 70W bohate stacia)? :) aku techniku zvolis ? pojdes sog alebo scrog ?
inac drzim palce
Sronson
Zdravím Tě, tak píšu 1x PC na ofuk, ale ten mi zatím neběží pustím ho až budu mít kytky ve větších květináčích. Teď dolní větrák mění a zároveň ofukuje:flamer: rostliny:). Teplotu mám při svitu 26°C a tma pokojová teplota 22°C. A pojedu asi Sog.
Sronson
2.Den 20/4 (periodu měním na klasiku 18/6)

Řezy ICE pořád žloutnou k tomu trochu JF u ICE se kroutí trochu listy směrem dovnitř. Zkusil jsem dát malé množství hnojiva na citrusy. Myslím, že je to nedostatkem Fe, ale nevím to jistě. Jinak příjmu každou radu i kritiku. PEACE
brambora
zdarek jaka je vhkost podlemne toje vlhkosti zkuz zvysit vlhkost koupit zlhcovacku aletoje zbytecnost pri tak male skrini staci mokrej hadr nadoby zvodou atd at se dari k+ brambor
Sronson
Ahoj, především díky za K. Nádobku z vodou jsem tam dal, ale zkusím tam dát ještě jednu a právě tam zvhčuji takovou oldschool zvhčovačkou :) bohužel vlhkoměr nevlastním:( tak snad bude po problému.
Sronson
5.den 18/6

Prosím o pomoc!!! problémy stále trvají. Teplota zůstává stejná, vlhkost zajištuji pomocí 2 nádob s vodu a namočeným hadříkem. I když příznaky nejsou identické se spálením od lampy zkusil jsem dát lampu výš, ale kytky se nelepší:( PH vody a půdy je 6,7.

1.foto Skříň
2.foto 2x ICE
3.foto Jack Flash
4.foto White Widow
Sronson
10.Den 18/6
Zdravím všechny!!! Nebo aspoň ty kdo se koukají, když mi nikdo nepíše. Tak po menší odmlce znovu přidávám nějaké foto. Řízky se snad vzpamatují, ale nevím už jsem vyzkoušel pár věcí tak ukáže čas. Právě jsem kytky přesadil do větších květináčů cca 4l doufám, že šok nebude moc veliký. Plus, aby jsem vyloučil slabost řezů pokusné semínka Hog a HogxPuprle Star(nejspíš PS:) ) uvidím jak se jim povede.
1. Ice #2
2. Jack Flash
3. Ice #1
4. Detailní pohled
5. Skříň
6. White Widow
7. Hog x Purple Star
Sronson
čau Indi88, řezy už byli zakořeněné. Jenom si ještě nejsem jistý jestli mám začít hnojit, aby nedostali ještě nějaký šok.
Sronson
Díky za radu a K+ Ještě je nechám tedy raději oddechnout a zalévat budu vodou s upraveným PH.
Sronson
13.Den 18/6
Holky jsem zalil zálivkou cca 750ml

Ph vody 6,1
2ml Stimulax III
5 kapek Peroxidu vodíku(mám 3% proto víc kapek)

17.Den 18/6

Řízek WW se mi nepovedl nevím čím to je, ale nepustil mi kořínky viz. foto-nevíte čím by to mohlo být? Snažil jsem se dodržet podmínky v treadu klonujte s Hlavou, pouze ten rozdíl řez byl v JIFF...
Dnes jsem koupil vlhkoměr. Také jsem se nechal inspirovat pověšenou mokrou osuškou a vlhkost mám na 58%. Kytky se mi vzpamatovaly žloutnutí bylo přelitím-začátečnická chyba...
Ice # 1, Ice # 2 a Jack Flash zastřihnutí před 2 dny. + ohýbání kytiček.

Foto č.1 řízek WW(death) :(
Foto č.2 Skříň
Foto č.3 4x krásky :)
Foto č.4 Ice #1
Foto č.5 Ice #2
Foto č.6 WW
Foto č.7 JF
Foto č.8 Vlhkoměr pro teraristické účely

To je tak asi vše jinak dnes je chci zalít + Kristalon start. Jo a nemáte někdo zkušenosti z Kristalonem start ve formě postřiku?

Nové vyčerpávající info máte tu díky za pozornost a budu rád za kažkou přípomínku popř. radu PEACE TO ALL Grower:)
Sronson
Ahoj, tak co nikdo nemá zkušenost s tímto problémem s nezakořeněním řízku? Nějaké rady popř. co jsem pokazil... Podmínky byly- řezaní provedeno žiletkou, řez cca 1,5 cm + lehké naříznutí uprostřed, stimulax III a tableta JIFF, vlhkost zajištoval kelímek s 3 dírkami. Vím, že je to těžké, ale pokud bude někdo vědět v čem jsem udělal chybu budu moc rád. Treah od Hlavy mám už přečtený asi 100, ale nevím kde se stala chyba.

Jinak kytky se dost rozjeli fotky přihodím co nejdříve.
Sronson
20.den 18/6
Tak přikládám foto kytky jedou krásně jim tloustnou stonky :)
Rozhoduji se kdy s nima na květ a viděl by jsem to tak na cca 3 dny a potom dám 15/9 2dny následně 12/12

ICE #1









ICE #2














Jack Flash















White widow
b779
Poslyš píšeš,že jsi hnojil v počátku OBM....ten je ,ale na květ?! :) Růst se hnojí Wuxalem z hnojiv levné řady.Mám s oběma velice dobrou zkušenost tedy raději bych než,krystalon použil na květ to OBMko a doplňoval bych jej částečně ještě wuxalem po určitou dobu květu...
Sronson
čau omlouvám se, ale špatně jsem se vyjádřil. Myslel jsem OBM na květ. Růst jsem hnojil jednou kristalonem start, který mi zbyl.... Wuxal mám v plánu dokoupit a díky za radu :)
Sronson
23.den

1.den 15/9
Nazdárek je tu další aktualizace mého pokusu, který dovedu doufám do zdárného konce :)kytky rostou jako z vody.!!!:bravo: Pěkně se mi větví, WW je nějvětší proto jsem jí naohýbal, aby byly všechny kytičky ve stejné výšce. Dám jim 2 dny na 15/9 kvůli šoku. Potom přepnu kalsicky na 12/12.
White Widow












Ice #2













Jack Flash














Hog x Purple Star (takový hokus pokus chudáček:) )












Ice #1


Sronson
2.den 15/9
Kytky houstnou pořád a pořád :)

2.den 12/12
Dnes jsem přepnul na květovou fázi jak jste si mohli všimnout. Jinak kytky byli dohromady 23 dní na růstové fázi 18/6 (plus 2 dny 15/9).
Ice #1 a Ice #2 mají divné hnědé a světle zelené flíčky na vrchních listech. Nevím co to může být… Nejsem si jist co to je kytky jsem měl oba Ice blíž k výbojce-nevím. Doufám, že to nejsou svilušky
Ice #2
Ice #1 list makro
Pěstírná-zatím bez květů :)…
Sronson
Tak má tu pro Vás info za poseldní 2 dny.
2 dny uběhly a kytky houstnou pořád a pořád :) přepnuto na 12/12

1.den 12/12
Dnes jsem přepnul na květovou fázi jak jste si mohli všimnout. Jinak kytky byli dohromady 23 dní na růstové fázi 18/6 (plus 2 dny 15/9).
Ice #1 a Ice #2 mají divné hnědé a světle zelené flíčky na vrchních listech. Nevím co to může být… Nejsem si jist co to je kytky jsem měl oba Ice blíž k výbojce-nevím. Doufám, že to nejsou svilušky.

Ice #2








Ice #1 list makro









Pěstírna-zatím bez květů …:sun:
Sronson
Hnojení:
Dnes začnu z hnojením OBM + Wuxal super. Chtěl by jsem se dostat cca na 14-15ml OBM + 4ml Wuxalu na 1l. Ještě nevím jestli mám Wuxal přidávat až do konce hnojení v květu nebo jen nějaký čas. Rád si nechám poradit... Díky za rady!!! :wink: Pěstu zdar:punk:
Sronson
To Nakaši: Moc díky za K a v neposlední řadě za rady! Koukal jsem na listy jestli tam nemají vajíčka ze spodu. Nic tam nebylo vidět, ale nebyl jsem si jistý. Už jsem trochu ohýbal WW a JF, ale už to bude chtít zase upravit máš pravdu táhnou se směrem ke světlu a je tam neviužité místo=škoda:). Hned zítra se to pokusím napravit. Tak tedy ještě jednou díky. Měj se Sronson
Sronson
Tak nemohu si to nechat pro sebe:) Další novinka z mojí kouzelné skříňky. Po dnešním 1 hodinovém mazlení s kytkami to vypadá viz fota. Snažil jsem se je dostat
1. Do stejné výšky a za
2. Aby šlo světlo na co nejvíc větviček.
Sronson
2.dne 12/12

Tak nemohu si to nechat pro sebe:) Další novinka z mojí kouzelné skříňky. Po dnešním 1 hodinovém mazlení s kytkami to vypadá viz fota. Snažil jsem se je dostat 1. Do stejné výšky 2. Zpřístupnit světlo i na dolní větvičky.

Foto
č.1 Ptačí perspektiva:vampire:






č.2 při vycházejícím slunci :bandit:
Hanyz
Za ohýbání máš u mě jedničku:) Jinak to z fotek vypadá, že kytky trpí nedostatkem hořčíku. Kup si v zahradnictví hořkou sůl (1kg za cca 30kaček- to nespotřebuješ ani do konce života) a proveď postřik. Fotka bez blesku na přirozeném světle by napověděla víc
0YAhMAn
Fact mash to pekně roztáhly! Ale podle mě je 70w dost málo!
Widěl sem pod tím wypěstowat good buddy!!Ale zkus kouppit silněysi wataž aspon 150w!
Yo a z hnoykama to taky pag nepreney at se ti nespaley!Jakou tam mas teplotu a wlhkost?§Drž se!!
Sronson
To 0YAhMAn: Díky snažil jsem se :) Menší watáž mám z několika důvodů. Jsem začátečník a také to bylo z finančních důvodů elektřina... Z hnojkama to snad nepřeženu, ale aby jsem to nezakřiknul:rolleyes: .
Teplota 28°C (při svitu) a 22°C (noc)
Vlhkost 50% (--!!--) a 65% (-!!-)

To Nakaši: Taktéž děkuji! Budu se snažit to zvládnout stejně dobře jako doteď.:frog:
Měj te se fajn!!! Sronson:beer:
0YAhMAn
dyz se spocitas ze treba ze 400w se weydes do 2tis.tag 150w ye dost malo penez!! Wyplatí se !
Sronson
Ano to máš sice pravdu, ale já jsem na tom byl mizerně s pěnězi a 70W tolik neprojede a mě to bude stačit. Možná do budocna bude něco silnějšího. Jsem rád, že jsem vůbec něco rozjel...:frog:
Sronson
5.den 12/12

Dnes proběhnul další trénink v protahování (ohýbání) kytiček+menší prostříhání listů, aby prošlo více světla i na spodní větvičky. Skvrny na listech byli způsobeny nejspíš popálením od světla už se neudělali. Dnes jsem hnojil : 3ml OBM+2ml Wuxal - 1l H2O.
b779
Ty si to stříhání pojal opravdu doslovně,když sis na to pořídil i pravé kadeřnické nůžky :D
....jen tak dál :)
Sronson
Zdravím mám tu další fotečky jsou z 20.12 což známená. Fotky jsou z 8 dne. Hnojení proběhlo tentíž den množství: 4ml OBM + 2 ml WS. Také jsem se pokusil a několik makro sníků doufám, že se Vám budou líbit a také Vám všem přeju štastné a veselé vánoce zamozřejmě i nový rok 2007 ať Vám rostou Sronson :punk:

8.den 12/12

foto. č.1 trávník
foto č.2 profil trávníku :)
+ Makra (Makro je pozířeno z ICE # 2) Ici mají zatím největší ¨paličky¨ :)
tady již zmiňovaná makra.


PS-omlouvám se za přidání několika foto víckrát nějak se mi to pomotalo:crazy: Děkuji PEACE.
Sronson
14.den 12/12

Mám tu další aktualizaci mého pokusu :) před chvíli bylo kytičkám naordinován hnojení: 1l H2O + 5ml (OBM) + 2ml (WS). Květová fáze zatím bez problémů, ale nevím jestli mi později nebude dělat potíže plíseň po zalítí mi vlhkost stoupne na 60% co na to říkáte bude to vadit? Snažím se jí držet aspoň na 45-50%. Také Jack Flash mi nedělá dobrotu má dost řidké patra nejspíš se táhne za světlem. Pokusím se co nejdříve udělat větší stínítko pro lepší rozprostření světla-motto (ani lumen na zmar:sun: ). Paličky mají zatím největší oboje Iceky.
WW





WW








WW










JF











JF









Ice # 1










Ice # 1










Ice # 2










Ice # 2 Makro
Sronson
Zdarvím všechny přátelé pěstění. Další novinky jsou zde a to v podobě.

16.den 12/12

Tak jak jsem řekl, tak jsem učinil a dnes po cca 1,5 hodinové námaze jsem dokončil větší a snad ¨lepší¨ stínítko:) bylo to trochu složitější, protože jsem musel 2 plíšky spojit 5 samořeznými šroubky. Tak mi to chvilku dalo ještě, když jsem to vrtal na prahu balkóna:) také proběhla opět menší kadeřnická úprava a fotos můžete chekovat zde:
Sronson
Zdravím všechny přátelé pěstění. Další novinky jsou zde a to v podobě.

16.den 12/12

Tak jak jsem řekl, tak jsem učinil a dnes po cca 1,5 hodinové námaze jsem dokončil větší a snad ¨lepší¨ stínítko:) bylo to trochu složitější, protože jsem musel 2 plíšky spojit 5 samořeznými šroubky. Tak mi to chvilku dalo ještě, když jsem to vrtal na prahu balkóna:) Výbojku jsem umístil doprostřed stínítka doufám, že to bude mít za následek lepší rozptyl světla. Opět proběhla menší kadeřnická úprava:afro: a fotos všeho co se dnes odehrálo mé skromné skříňce můžete chekovat...:frog:
Sronson
Další info: Kytky se pořád kupodivu:) klubají do věší krásy každým dnes. Dnes se mi stala taková menší stres situace, když mi začala blikat domácnost a 2x mi shasla lampa. Copak to by ani tak stresující nebylo kdyby se mi na začátku, když jsem spojil zapojení lampy neproblikávala domácnost stejně a jen štěstím nevyhořela všechna elektronika. Příčinou toho byl špatně zajištěný nulák v elektroinstalaci na chodbě - kill revizorovi, který se na to asi pěkně vy... Proto ten stres naštěstí to dopadlo dobře. Problém nebyl u mě doma :) vše už je ok tak mohu doufám v klidu usnout. Mrzelo by mě kdyby mi moje kytičky zemřeli. V nejbližší době dodám foto a další info... Doufám, že jsem vás touto historkou nenudil, ale musel jsem se o to s Vámi podělit:)...
Sronson
21.den 12/12

Právě proběhlo další hnojení: 1l H2O + 6ml (OBM) + 2,5ml (WS). Tak jsem si právě říkal jak to jde hezky bez větších problémů a zakřikl jsme to pěkně, no jak se říká nechval dne před večerem!!! Při prohlížení krásných obyvatelek kouknu na WW a co to nevidím. Nezvaní hosté se pasou na listech. Myslím, že to budou třásněnky(malý asi cca 1mm velcí jak by červíci):( odpovídá to nejvíce ze škůdců :faq: Nejsem si, ale jistý na 100% proto Vás prosím o radu co by to mohlo být?! A co by jste radili :confused: Budu vděčný za jakoukoliv radu Díky Sronson
Ice # 1







Ice # 2









WW









JF





jedne ze zasažených listů
Sronson
S O S!!!! Potřebuji rychle poradit pokud s tím máte někdo zkušenost... bojím se, aby se mi tento problém nepřenesl i na ostatní kytky a nezemřely!!! Proto začínám velmi vážně uvažovat o tom, že WW půjde pod kudlu:(
Sronson
Zdarec díky moc za radu indi88. Já jsem si právě sehnal ještě lepicí desky (žluté) jen se bojím, že z napadených listů na ně nepůjdou:( ten vývar určitě zkusím. Napíšeš mi prosím jaké je dávkování toho tabáku?Délka vaření atd... Díky
Sronson
24. den 12/12 Válka proti Třásněnkám :rocket:

Včera byl aplikován postřik - vývaru z tabáku. Dávkování 10g tabáku/250ml H2O. Ještě chci sehnat přípravek, který momentálně bohužel nemají jmenuje se VERTIMEC 1,8EC(použití proti Sviluškám a Třásněnkám)...
Sronson
28. den 12/12 Válka proti Třásněnkám
Jíž druhý postřik vývarem z tabáku. Po prvním postřiku se daly Třásněnky na ústup aspoň podle oka. Dnes jsem jednu na WW našel poté hned zneškodnil ručně!!!:death: Jen se bojím, že se to podepíše na výnosu WW, protože byla napadena nejvíce a zatím má nejmenší paličky:( Naopak nejlepe si vede ICE 1, 2 potom Jack Flash a chuděrka White widow se mi zdá trochu oslabená z útoku ukáže čas...
Dnešní hnojení v 28.dnu 1l H2O + 7ml (OBM)

LIVE IN PEACE:afro:
Sronson
35.den 12/12

Hnojení: 1l H2O + 8ml (OBM) + 2,5ml (WS)

Třásněnky po druhém postřiku tabákovým vývarem zmizely. Bohužel si asi jenom vyměnily byt se Sviluškami. Proto jsem se rozhodl pro použití težších zbraní:rocket: než v minulém boji a to konkrétně Vertimec 1,8 EC-těžká chemka... Květ mám zhruba v polovině, doufám, že to nebude vadit a kytky se stihnou pročistit a všem škůdcům bude konec:death: tedy aspoň doufám. Příště budu sterilizovat všechnu půdu. Tentokrát jsem sterilizoval pouze kupovanou:rejp: ponaučení pro příště:frog:
Chuck Taylors
hele chlape nechces pls prihodit nejake fotky at vime jak na tom holky jsou?
Sronson
Ok jasné, že příhodím. Dnes už určitě ne, protože holky už spí:) Foto dodám co nejdříve... Peace
Sronson
38. den 12/12 Rozpoutala se už druhá válka tentokrát proti Sviluškám :rocket:

Tak bohužel jsem nepořídil jak by jsem si představoval. Vertimec 1.8EC je objednaný, ale neví se kdy příjde, protože je to nejspíš taková sezonní výroba(nemá velkou trvanlivost). No musel jsem zvolit jinou alternativu a to insecticid pod názvem Perfect plant. Použítí: Mšice, žraví škůdci a Sviluška ovocná. Postřik 1x za 8.dní, nezbývá mi nic jiného než doufat o jeho dobré funkčnosti!!!
Sronson
38. den 12/12

Fotky krasavic :girl: Nechť sa páčí:satan:



Ice # 1


















Ice # 2






















WW




















JF
Sronson
Mám tu pro Vás i nějaké pokusy o makra, určitě by byli hezčí kdyby byli pálky větší - časem snad budou :)


Ice # 1











Ice # 2












WW
Kryshpeen
Čáo, jak probíhá boj se sviluškama?...doufam že úspěšně,,,,
Jinak celkem se mi tvuj setup líbí,a jak tak pozoruju nejnovější fota myslim že na 70w (taky jedeme ale sme teprve v druhym týdnu růstu http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=27626 )
budou tvý výnosy uspokojivý... (jinak jediný s čim ti můžu poradit je neplést si makro foto s closeupem ;) )
Sronson
48. den 12/12 Druhá válka tentokrát proti Sviluškám :rocket:

tak se mi zdá, že Svilušky se dali na ústup. Pro jistotu jsem aplikoval druhý postřik perfect plant-insecticid. Jen se mi zdá, že na spodních stranách listů WW možná zůstali vajíčka. Dnes jsem si koupil do zásoby další zbraň pod jménem BIOol. Hodně jsem o tom četl dobré zkušenosti growerů (tajně doufám, že jí nebudu potřebovat :angel: )

Hnojení: 14ml (OBM) + postřik (Wuxal super na listy a květ)

Kytky: Zrají a zdá se že se jim daří jen velikost paliček se mi zdá menší. Vím,že mám 70W, ale i tak se mi zdají malé. White Widow si nevede moc dobře hodně malé paličky, ale to bude nejspíš způsobeno útokem parazitů, který byl na tuto květinku největší! A k tomu jí žloutnou okraje listů což se trochu děje i u ICE 2-podezření na nedostatek Hořčíku, zkusím potřik Hořečnatou solí a změřím PH půdy. Fotky dodám co nejdřív. Growu zdar Sronson:punk:
Sronson
49. den 12/12 Druhá válka tentokrát proti Sviluškám :rocket:

Svilušky už jsem okem nezpozoroval, ale žloutnou mi listy na okrajích(viz.foto) L Mám dojem, že to bude nedostatkem hořčíku (zdroj :faq: ). Nebo je možné, že by mi tam zůstali vajíčka Svilušek a ta vysávaly listy?
Hnojení: 1l H2O – čistá zálivka z důvodu vyloučení přehnojení…
Postřik: . Hořečnatou solí 2% roztok
Zaštípnutí paliček, pěkně se nafoukly a některé i rozdvojili nepatrně.
Čerstvé fotky – porovnání se zapalovačem šxv 2x8cm paličky se mi zdají na 49.den květu malé. Co myslíte? Vím, že mám 70W jenom se mi zdá, že z toho nevymáčknu ani 20g L

Ice # 1














Ice # 2



























WW

























JF
Sronson
Taky doufám, že se ještě trochu nafouknou. Kosit mám v plánu až k 70dni jak se píše o těchto odrudách 8-10týdnu květu...
Sronson
54. den 12/12

Hnojení: 1l H2O + 11ml (OBM) + 3,7ml (WS) myslím, že to bylo jedno z posledních hnojení né li poslední a přejdu na flushing...

Také jsem provedl třetí postřik: roztokem z Hořečnatou solí 2%

Po západu slunka :frog:






Při svitu slunka:bandit:
Sronson
57. den 12/12

Hnojení: Konec!!! Jde se naflushing...

Ale jen jsem nějak nevychytal dobu, měl jsem zafixované,že všechny odrudy co mám kvetou cca 9-10 týdnů. Další chyba je na světě :angel: Odrudy: ICE, WHITE WIDOW a JACK FLASH doba květu- 7-8 týdnů. Snad to zase tolik nebude vadit, když mám 70W tak by to mohlo být delší... Pro příště už to budu muset lépe propočítat.:sun:

PEACE :afro:
Sronson
59. den 12/12 Flushing
zalití 1/2 l H2O + 1/2 l Destilka

62. den 12/12 Flushing
zalití 1l H2O


Dnes62. den 12/12 Flushing
zalití 2,5 l H2O

snažím se to nějak urychlit, ale nevím nevím :( z hnojením jsem to špatně odhadl i když si dělám grower deník. Fotky dodám ke konci týdne kdy půjdou holky pod kudlu.

PEACE :satan:
jestedman
10 týdenní wdowa :) chicht, připrav si pořádný křeslo.

jinak na 70 pěkná úroda, hod sem celkovou gramáž, jestli ji uděláš
Sronson
jestedman: Myslíš, že mě to zarazí do křesla a už nepustí hehe no uvidíme... :frog:

All: Plán na další upgrade - foto sklizně + celková gramáž + Smokereport :smoker:
golgotha
Na to že bojuješ s tema sviluhama a vsema ostatnima hmyzima nepratelema tak to vypadá docela parádně,těšim se na smokereport po te WW. K+ a pěknou sklizeň.

kospeace ,ll..
Sronson
69. den 12/12 DEATH
Zdravím Grower obecenstvo dlouho očekávaná sklizeň právě proběhla.:bravo:
Krasavice byli poslední den ve tmě a šli do nekonečného ráje. Odstranil jsem ty největší listy a prostříhání konečky menších lístků.

WW










JF











Ice # 1 & Ice # 2
Sronson
Celkový výnos (g) :bandit:

Mokrý stav = Paličky + stonek; Suchý stav = Paličky + stonek; Paličky = pouze suché paličky

Ice # 1
Mokrý stav - 39g Suchý stav - 8g Paličky - 7g

Ice # 2
Mokrý stav - 45g Suchý stav - 9g Paličky - 8g

JF
Mokrý stav - 45g Suchý stav - 10g Paličky - 8g

WW
Mokrý stav - 43g Suchý stav - 10g Paličky - 8g


Celkový výnos = 31g :bandit:

Efektivnost pěstírny = 0,32g/W
Sronson
Kořeny

Tak pro zajmavost přidávám foto s kořenovým systémem, který se mi zdá opravdu chudý i když se mi nepodařilo vytrhnout vše. Dost mikro kořínků zůstalo v zemině... Tak nevím :crazy:
Sronson
Čao, tak mám tu pár novinek: Celkový výnos ; Efektivnost pěstírny; Fotky koster. A sakra byl jsem do toho tak zapálený, že jsem zapomněl vyfotit s paličkama LOL:) Tak aspoň ty stonky jsou takové roztomilé :vampire:
Efektivnost pěstírny mohla být o trochu lepší, kdyby jsem špatně nevypočítal kdy začít Flushing, ale i tak jsem docela spokojený na 1.indoor :) :jumper:
kouba
tve toz dobre na 70w (respekt ) kazdopadne si myslim ze zkurovat to musi drsne kdyz nam tu misto nejakych krasnych makro palicek hodis koreny a hole stonky ale nevadi chapu .... k+ leti
Sronson
To Kouba neboj se, zítra dodám nějaké foto už nebyl čas. Jen na smokereport si budete muset počkat déle:( Ale dodám to slibuji;)
Sronson
Dokumentace zeleně

Všechny paličky jsou jako od cukráře i ty malé :frog:

Ice # 1 & Ice # 2










JF










WW
brambora
zdar,blahopreji ke sklizni jiak par otazek kdy jsi prepnul tu ww a okolik se jeste vytahla?k+
Sronson
Nazdárek, tak všechny kytky i White Widow byli na růstové fázi (18/6) 25.dní

Květová fáze tu jsem nevypočítal dobře (12/12) 70.dní, ale aby jsem odpověděl na otázky. Myslím, že od přepnutí se vytahla cca o 7-10cm. Je to můj odhad, protože já jsem se snažil je držet ve stejné rovině. Spíš jsem vyplňoval místečka, která byla prázdná... Proto jsem si toho moc nevšimnul.
0YAhMAn
Zdarec tag a ye hotowo! Wypada to pekně! Ale 31g mas tag na 2 teydny wid kamo? :) poradnou watáž :)
Sronson
Nazdarek, hehe:) No myslím, že mi to vystačí na víc než 2 týdny dám si jednou za čas... Pořádnou watáž by jsem i dal, ale jelikož ještě studuji a bydlím s rodiči tak mi více záleží na výdajích za el. atd... Ale o větší watáži přeci jen uvažuji sice ne o moc, ale 150W brouk mi vrtá hlavou :)
Sronson
Smokereport :smoker:

WW

Vůně materiálu: ovocná, pronikavější

Kouř: mírně těžký ze začátku mírně škrábavý po kole jemný trochu kořeněná chuť

Účinky: Po dokouření přišel pomalý náběh, který vzápětí vytřídal stav hodně podvojný nejprve koumačka známe... :) potom smích prostě plavba a konečný stav mega koumačka.
Sronson
Další dva modely se budu snažit dodat co nejdřív. PEACE
Kryshpeen
hoj, nějak sem na tebe pozapoměl, a koukam že uš máš sklizeno,,,celkem fajn myslim ne?... K+ rozhopádně, my teď taky 2 tejdny veteme tak sem zvědaf... navíc sme na to dva tak si iluze o nějakym vystaránu nedělam... http://grower.cz/forum/showthread.p...7460#post517460


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma